İlkay Başaran 1 Temmuz Paylaş 1 Temmuz Yarıs de olabilir. Babamdaki 360 k da buji ve yağ değişmekten başka işlemi yok arabanın. Dertsiz araba cidden. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 1 Temmuz Paylaş 1 Temmuz İlkay Başaran yazdı: Yarıs de olabilir. Babamdaki 360 k da buji ve yağ değişmekten başka işlemi yok arabanın. Dertsiz araba cidden. Kesinlikle katılıyorum b segmenti japon aklıma gelmemişti. Yarış güzel bir secenek olur. Hondanin jazz var ama o bir üst segmentte olabilir. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 1 Temmuz Paylaş 1 Temmuz Mehmet Yeter yazdı: Kesinlikle katılıyorum b segmenti japon aklıma gelmemişti. Yarış güzel bir secenek olur. Hondanin jazz var ama o bir üst segmentte olabilir. Ve arabanın yürüyen çok sağlam. Babamı sıkıştırdılar izmirde bariyere taktı arabayı 70 80 gibi süratle. Ön jant kağıt gibi yırtıldı lastik patladı çamurluk koptu vs araba ön düzende hasar yapmadı. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 1 Temmuz Paylaş 1 Temmuz İlkay Başaran yazdı: Ve arabanın yürüyen çok sağlam. Babamı sıkıştırdılar izmirde bariyere taktı arabayı 70 80 gibi süratle. Ön jant kağıt gibi yırtıldı lastik patladı çamurluk koptu vs araba ön düzende hasar yapmadı. Ve eklemeyi unutmuşum japon araçları diğer araçlara nispeten daha az sorunlu olduğu için daha çok tercih ediliyor. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 1 Temmuz Paylaş 1 Temmuz 2016 Style Plus yarı açılır cam tavan full link galiba 11 inç multimedya DSGİ biza var da 400 bin kadar pahalı gelir Yorum bağlantısı
Eray Aksoylu 1 Temmuz Paylaş 1 Temmuz Ben olsam robotize şanzımandan uzak dururdum keza otomatik değil zaten otomatikleştirilmiş manuel acemi bir sürücü için tam bir araç kullanmaktan soğutan şanzıman türü. ayrıca yokuşlarda başa bela olur . tam otomatik en azından hafif gazlayarak aracı tutar. Bütçeye göre Abs'li çift hava yastıklı getz acemi sürücüler için biçilmiş kaftan. usta problemi olmaz yürütme maliyetleri düşük, satıyorum desen hemen satarsın. bi panda veya puntoda iş çok zor ustası vs ayrı dert sorunu sıkıntısını bulmak ayrı dert (otomatikleri için konuşuyorum). fiesta'ların yaşı ilerledi ve o zamanki fordlarda elektrik sıkıntısı çok denk gelebilecek bir durum ve fiestanın kitlesi getz'e göre daha düşük bence.. bütçe uyarsa yaris veya jazz'da eklenebilir. micra konusunda yorum yapamam 1-2 kere bindim ufak tefek devrilecekmiş gibi hissettirmişti tek hatırladığım bu Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 1 Temmuz Paylaş 1 Temmuz Mehmet Ozyurek yazdı: Bence her şeyden önce bir otomobil olmalı.. Ami vs hikaye. Fiesta, Micra, Panda vs olabilir. fiesta flair 1.25 diyorum. Yorum bağlantısı
Ümit Türk 1 Temmuz Paylaş 1 Temmuz Mehmet Yeter yazdı: Bir de Behzat C kasa accentler de olabilir. kesinlikle yanlanmış olmalı. Yanlamıyorsa c kasa accent demiyoruz 1 Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 1 Temmuz Paylaş 1 Temmuz Servet Aydın yazdı: Kızım işe başladı. Ayağını yerden keseceğiz. İlk aracı olacak ve acemi. Sürüş eğitimi almaya başlayacak bugün yarın. Bütçe 250-350bin. Otomatik olacak. Çevresinde satan varsa irtibat kuralım. Sedan olmayacak araç. Hatcback bakıyoruz ufak tefek. Sahibinden vs şu olur filan link atmayın. Sahibi bilindik olsun Kendine 5 milyonluk, kızına 300 bin.. Peeehhh.. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 1 Temmuz Paylaş 1 Temmuz Bu kasa corsaların tam otomatiklerinden olabilir Örnek Opel / Corsa / 1.4 / Comfort / sahibinden otomatik masrafsız sahibinden.comda - 1255078685 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Temmuz Paylaş 1 Temmuz Köksal Yılmaz yazdı: Bu kasa corsaların tam otomatiklerinden olabilir Örnek Opel / Corsa / 1.4 / Comfort / sahibinden otomatik masrafsız sahibinden.comda - 1255078685 Çok şık bir araç.. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 1 Temmuz Paylaş 1 Temmuz Metin Akbal yazdı: 2016 Style Plus yarı açılır cam tavan full link galiba 11 inç multimedya DSGİ biza var da 400 bin kadar pahalı gelir Link var mı? Yorum bağlantısı
Tolgahan Doğru 1 Temmuz Paylaş 1 Temmuz Doğan Arşiray yazdı: fiesta flair 1.25 diyorum. Otomatik istemiyor mu Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 Temmuz Paylaş 1 Temmuz (düzenlendi) Bim de bu var abi. 119 pin. 1 Temmuz tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 1 Temmuz Paylaş 1 Temmuz Yaris güçlü bir seçenek. Kız kardeşimin ilk aracıydı yanlış hatırlamıyorsam 2004 modeldi 1.0 motor çok cansız gelmişti bana ama bayan arabası olacak sonuçta, Kutu gibi ama çok kullanışlı araç. Arka koltukları sıra halince aynı ön koltuklar gibi ileri geri hareket ediyordu keşfedince şaşırmıştım. Aynı kasanın 1.3 motorlusu da vardı. Hatta @Ebrar Tüfek'da vardı Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 1 Temmuz Paylaş 1 Temmuz Metin Akbal yazdı: pm Özelden bilgi verilmiştir efendim. 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 1 Temmuz Paylaş 1 Temmuz Ümit Türk yazdı: Servet abi ilan varsa tanıdık varsa gönderin diyor. Kral'ın vaktini almayın nokta atış yapın Banada gönderin Gıcığız biz, onun dediğini yapmıyoz. İlkay Başaran yazdı: Yarıs de olabilir. Babamdaki 360 k da buji ve yağ değişmekten başka işlemi yok arabanın. Dertsiz araba cidden. Birazdan Tansu gelir e o da toyota falan der. Shdjfjfjfj 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Temmuz Paylaş 1 Temmuz İlkay Başaran yazdı: Yarıs de olabilir. Babamdaki 360 k da buji ve yağ değişmekten başka işlemi yok arabanın. Dertsiz araba cidden. emmi bir hafta kullansın listeyi gör sen 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Temmuz Yazar Paylaş 1 Temmuz Oğuzhan Çakır yazdı: Böyle birşey? Link vermeyin demişim? Ali Darbaz yazdı: C3ü satarım istersen. 350'ye okeymiyiz? İlkay Başaran yazdı: Yarıs de olabilir. Babamdaki 360 k da buji ve yağ değişmekten başka işlemi yok arabanın. Dertsiz araba cidden. Yaris pahalı Mertol Kip yazdı: Para varsa jazz ya da yaris tabii Fikir yerine para verin alayım cicim 🥃🥃 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 Temmuz Paylaş 1 Temmuz Servet Aydın yazdı: Link vermeyin demişim? 350'ye okeymiyiz? Yaris pahalı Fikir yerine para verin alayım cicim 🥃🥃 yok abi kafamdaki rakam 600 k Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Temmuz Paylaş 1 Temmuz Ali Darbaz yazdı: yok abi kafamdaki rakam 600 k corvettle takas? Yorum bağlantısı
Önder Özcan 1 Temmuz Paylaş 1 Temmuz Çağlar Bayur yazdı: corvettle takas? Yutuptaki galericinin mavi korvetle mi? Mezardan çıkarıp getirmişler hani? Yorum bağlantısı
Recommended Posts