Çağlar Bayur 1 Temmuz Paylaş 1 Temmuz Önder Özcan yazdı: Yutuptaki galericinin mavi korvetle mi? Mezardan çıkarıp getirmişler hani? yoo 2025 sıfır... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Temmuz Paylaş 1 Temmuz Çağlar Bayur yazdı: emmi bir hafta kullansın listeyi gör sen İşte bu tür kullanıcılara gıcığız.. Araba 360 bine gelmiş. Adam sadece yağ değişmiş.. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 1 Temmuz Paylaş 1 Temmuz Servet Aydın yazdı: Fikir yerine para verin alayım cicim 🥃🥃 Ben para verirsem karşılığını illa alırım. Emin misin? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 1 Temmuz Paylaş 1 Temmuz Mehmet Ozyurek yazdı: İşte bu tür kullanıcılara gıcığız.. Araba 360 bine gelmiş. Adam sadece yağ değişmiş.. Emin'deyken sorun çıkmamış, ne var yani? Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 1 Temmuz Paylaş 1 Temmuz Bir arkadaşta Skodanın minik bir arabası var pert kayıtlı. Sorayım satarsa epey rahat eder kızınız. Fiyatı da uygun olur hem. Şanzımanı robotize ama sorun olmaz umarım. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Temmuz Yazar Paylaş 1 Temmuz Ali Darbaz yazdı: yok abi kafamdaki rakam 600 k O zaman ne diye teklif ediyorsun? 600 versem en son kapıma alacağım araba c3 Mertol Kip yazdı: Ben para verirsem karşılığını illa alırım. Emin misin? Erkeğim Kadınım Erkeğim koçum 1 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 1 Temmuz Paylaş 1 Temmuz (düzenlendi) Bence bu https://shbd.io/s/1eEgUmgZ 1 Temmuz tarihinde Koray Demir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 1 Temmuz Paylaş 1 Temmuz Mertol Kip yazdı: Birazdan Tansu gelir e o da toyota falan der. Shdjfjfjfj Tansu emeklerken toyotoya biniyorduk biz 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Temmuz Yazar Paylaş 1 Temmuz Koray Demir yazdı: Bence bu https://shbd.io/s/1eEgUmgZ Burada var kalem gibi de olmaz. Büyük olmayacak 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 1 Temmuz Paylaş 1 Temmuz Servet Aydın yazdı: Erkeğim Kadınım Erkeğim koçum Noluyoz len. Al bi 1.3 multijet grandepunto, esege biner gibi binsin. Ben 300 küsur bin km de sattim, alirken yok robotu bozulur ot olur kil olur dedilerdi, bir kez klima kompresoru bir kezde alternator degistirdim. 300 binde orjinal turbosuyla sattiydim. 180 binde mi ne debriyajla volant degismisti. Robotuna da bi halt olmadiydi. 2007 model al. ABS, ESP, elektronik klima falan standart onlarda. 90 lik 1.3 mj makine var, ne koysan gidiyor namissiz. Parcasiz da ucuz. E daha ne. 1 Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 1 Temmuz Paylaş 1 Temmuz Kimse Palio dememiş. Bende hanımın ilk arabasini tavsiye edeyim o zaman. O rakamlara bulunabilir. 1.2 80 HP. Cvt sanjiman üzerinde. Kolay kolay arıza vermez. Yorum bağlantısı
Koray Demir 1 Temmuz Paylaş 1 Temmuz Servet Aydın yazdı: Burada var kalem gibi de olmaz. Büyük olmayacak Kore veya Japon grubu olacak o zaman. i10 veya Mitsubishi Colt. https://shbd.io/s/wkepm1yC 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 1 Temmuz Paylaş 1 Temmuz Serdar Göktaş yazdı: Kimse Palio dememiş. Bende hanımın ilk arabasini tavsiye edeyim o zaman. O rakamlara bulunabilir. 1.2 80 HP. Cvt sanjiman üzerinde. Kolay kolay arıza vermez. Albea var bizde 130 bin km otomatik cvt geçen oksijen sensörü değiştik devam. 2 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 1 Temmuz Paylaş 1 Temmuz Mehmet Göktürk yazdı: Albea var bizde 130 bin km otomatik cvt geçen oksijen sensörü değiştik devam. Satılık mı hocam 😁 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 1 Temmuz Paylaş 1 Temmuz Ümit Türk yazdı: Satılık mı hocam 😁 Yok hayır. kullanıma devam. Ama fiyat uygun bunlardan bakılabilir. Öte yandan kızlar istemez. Yorum bağlantısı
Ümit Türk 1 Temmuz Paylaş 1 Temmuz Mehmet Göktürk yazdı: Yok hayır. kullanıma devam. Ama fiyat uygun bunlardan bakılabilir. Öte yandan kızlar istemez. Bende bakmaya başladım. 1.2 veya 1.3 otomatikleri aynı sistemmi ? Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar 2 Temmuz Paylaş 2 Temmuz Şanzıman tamiri onarım ve parça temini anlamında en kolay olan, LPG ye en uyumlu Piyasada en çok olan... Bu üçüne uyan hangisi var sahi? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 2 Temmuz Paylaş 2 Temmuz Ümit Türk yazdı: Bende bakmaya başladım. 1.2 veya 1.3 otomatikleri aynı sistemmi ? 1.3 bilmem 1.2 motor bizimki. Subaru şanzıman 1 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 2 Temmuz Paylaş 2 Temmuz 1.2 benzinlilerdeki CVT sanziman. 1.3 dizellerdeki otomatiklestirilmis 6 ileri manual. 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 2 Temmuz Paylaş 2 Temmuz Mertol Kip yazdı: 1.2 benzinlilerdeki CVT sanziman. Japon Subaru üretimi. Bir dönem honda jazz'larda da 7 ileri cvt olarak kullanıldı. Sağlam, konforlu, sessiz, az tüketir ve yağsız bırakılmazsa ömürlüktür. 140’la giderken 2500 devir çevirir. Dizellerde kullanılan Dualogic ise nispeten vites kitleyip yolda bırakabilir. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Temmuz Yazar Paylaş 2 Temmuz Abdussamed Acar yazdı: Şanzıman tamiri onarım ve parça temini anlamında en kolay olan, LPG ye en uyumlu Piyasada en çok olan... Bu üçüne uyan hangisi var sahi? Japon italyan Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 Temmuz Paylaş 2 Temmuz (düzenlendi) Servet Aydın yazdı: O zaman ne diye teklif ediyorsun? 600 versem en son kapıma alacağım araba c3 Erkeğim Kadınım Erkeğim koçum Arabanın debriyajını değiştirsen yarı otomatik olduğunu anlamayacağı kadar güzel vites değiştiriyor. 2 Temmuz tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mertol Kip 2 Temmuz Paylaş 2 Temmuz Koray Demir yazdı: Japon Subaru üretimi. Bir dönem honda jazz'larda da 7 ileri cvt olarak kullanıldı. Sağlam, konforlu, sessiz, az tüketir ve yağsız bırakılmazsa ömürlüktür. 140’la giderken 2500 devir çevirir. Dizellerde kullanılan Dualogic ise nispeten vites kitleyip yolda bırakabilir. Dusuk torklu makinelerde zaten cvt nin pek bi karin agrisi yarattigi gorulmuyor. Dualogic icin sahsi tecrubem 300 küsur bin km. 340 mi 345 mi neydi sattigimda hatirlamiyorum gecmis zaman. 80 binde bir sanziman yagi degistirttim, 180 binde volan+balata degisti. Ben manual vites kullansam daha once debriyaj yerdim zaten. Yetkili servis zaten 45 binde bir bakima girdiginde adaptasyon mu ne yapiyordu. Ben robotla şunla bununla ilgili hicbir sorun yasamadim. "Bence" sert kullanilmadikca o aletler gayet verimli. 35 senedir araba kullaniyorum, bakimlari dogru sekilde (fabrikanin onerdigi sekilde) zamaninda yapilip bozulan cok az arabaya denk geldim. Elbette uretim hatalari olur, onda da garanti proseduru isler zaten. Evdeki hatuna bile iyi davranmazsan kapının önüne koyar. Iyi bak ara ara cicek falan al o da seni her yere taşısın 3 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 2 Temmuz Paylaş 2 Temmuz Mertol Kip yazdı: Evdeki hatuna bile iyi davranmazsan kapının önüne koyar. Iyi bak ara ara cicek falan al o da seni her yere taşısın Happy wife, happy life. 2 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 2 Temmuz Paylaş 2 Temmuz Ali Darbaz yazdı: Arabanın debriyajını değiştirsen yarı otomatik olduğunu anlamayacağı kadar güzel vites değiştiriyor. adaş sana örnek veriyorum gerçek fiyatlar sen 2012 c3 e 600 istiyorsun arkadaş pazarlık ile daha yeni 2020 model c3 1.2 turbo düz vitesi 750 ye aldı Yorum bağlantısı
Recommended Posts