Servet Aydın 22 Temmuz Yazar Paylaş 22 Temmuz Şu araca bakabilecek bir yiğit ararım. Yol yakıt masrafını karşılarım. Vaktim yok bakmaya https://shbd.io/s/F0y2wqF. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 22 Temmuz Paylaş 22 Temmuz Servet Aydın yazdı: Şu araca bakabilecek bir yiğit ararım. Yol yakıt masrafını karşılarım. Vaktim yok bakmaya https://shbd.io/s/F0y2wqF. Abi Uğur Çınara yakın ara istersen o bakabilir baktırabilir Yorum bağlantısı
Cem Işık 23 Temmuz Paylaş 23 Temmuz Servet Aydın yazdı: Şu araca bakabilecek bir yiğit ararım. Yol yakıt masrafını karşılarım. Vaktim yok bakmaya https://shbd.io/s/F0y2wqF. Ben de bakarım bakmaya ama , trene bakan bir hayvanat var ya hani, onun trene bakışı gibi olur diye korkarım. Yorum bağlantısı
Emin Önal 23 Temmuz Paylaş 23 Temmuz 1.4 tam otomatikleri yok mu o paralara ? easytronic sevmmiimmm Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 Temmuz Yazar Paylaş 23 Temmuz Emin Önal yazdı: 1.4 tam otomatikleri yok mu o paralara ? easytronic sevmmiimmm En iyi sistem. Basit ucuz dayanıklı Cem Işık yazdı: Ben de bakarım bakmaya ama , trene bakan bir hayvanat var ya hani, onun trene bakışı gibi olur diye korkarım. İçine otur. Marşa bas, yürürse tamamdır Yorum bağlantısı
Mertol Kip 23 Temmuz Paylaş 23 Temmuz Servet Aydın yazdı: Şu araca bakabilecek bir yiğit ararım. Yol yakıt masrafını karşılarım. Vaktim yok bakmaya https://shbd.io/s/F0y2wqF. Yarın wp den konuşalım, sana 250cc kutu zero ya mal olur. Cuma ülkede olacam. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 24 Temmuz Yazar Paylaş 24 Temmuz Mertol Kip yazdı: Yarın wo den konuşalım, sana 250cc kutu zero ya mal olur. Cuma ülkede olacam. Sen Muğla'da bul araba almaya geleyim ayağına tatil yapam 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Temmuz Paylaş 24 Temmuz Servet Aydın yazdı: Sen Muğla'da bul araba almaya geleyim ayağına tatil yapam Beraber gidelim.. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 24 Temmuz Yazar Paylaş 24 Temmuz Mehmet Ozyurek yazdı: Beraber gidelim.. Evlilerle işimiz olmaz yaz günü deniz kenarında?? 1 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 24 Temmuz Paylaş 24 Temmuz Servet Aydın yazdı: Evlilerle işimiz olmaz yaz günü deniz kenarında?? Bıyıkları girişte çıkarıp yüzükleri tıraş ederiz 1 3 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 24 Temmuz Paylaş 24 Temmuz Servet Aydın yazdı: Sen Muğla'da bul Çokkk ıscak buralar , yanıyor ?? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 25 Temmuz Yazar Paylaş 25 Temmuz Adnan Çakır yazdı: Çokkk ıscak buralar , yanıyor ?? Klimalı odada ekiz yatakta yatarım 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 25 Temmuz Paylaş 25 Temmuz Servet Aydın yazdı: Klimalı odada ekiz yatakta yatarım niye evinde klima yok mu taa oralara gidicen Yorum bağlantısı
Mertol Kip 25 Temmuz Paylaş 25 Temmuz Servet Aydın yazdı: Klimalı odada ekiz yatakta yatarım Benim evi kastetmiyon inşallah. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 25 Temmuz Paylaş 25 Temmuz Mertol Kip yazdı: Benim evi kastetmiyon inşallah. Siz Marmaris'te mi yaşıyordunuz? Yorum bağlantısı
Mertol Kip 25 Temmuz Paylaş 25 Temmuz Ali Darbaz yazdı: Siz Marmaris'te mi yaşıyordunuz? Teorik olarak Milas, pratikte yazın Bodrum, reelde kışın İstanbok, proje olunca yurtdışı. Proje olunca derken yılın 7-8 ayına falan tekabül ediyor toplamda. Son 5 senedir de Paris diyebilirim. 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 25 Temmuz Paylaş 25 Temmuz Mertol Kip yazdı: Teorik olarak Milas, pratikte yazın Bodrum, reelde kışın İstanbok, proje olunca yurtdışı. Proje olunca derken yılın 7-8 ayına falan tekabül ediyor toplamda. Son 5 senedir de Paris diyebilirim. Bakü? Gardaş necesen? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 25 Temmuz Yazar Paylaş 25 Temmuz İlkay Başaran yazdı: Erkeğim. Erkeğim koçum Mehmet Kazancıoğlu yazdı: niye evinde klima yok mu taa oralara gidicen Parayı nasıl çarçur etcem başka Mertol Kip yazdı: Benim evi kastetmiyon inşallah. Sen yokken. Anektar nerde? Neşeli sıvıların dolabı nerde? 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 25 Temmuz Paylaş 25 Temmuz Servet Aydın yazdı: Parayı nasıl çarçur etcem başka çarçur etme Yorum bağlantısı
Mertol Kip 25 Temmuz Paylaş 25 Temmuz H.Cenk Bayrakçı yazdı: Bakü? Gardaş necesen? Onlar ufak proje işte. Servet Aydın yazdı: Sen yokken. Anektar nerde? Neşeli sıvıların dolabı nerde? Benim ikiz yatağın olduğu odaya girebilmenin yolu anahtardan geçmiyor sjdhgfkjsgs 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Temmuz Paylaş 25 Temmuz Servet Aydın yazdı: Evlilerle işimiz olmaz yaz günü deniz kenarında?? zikrolmuşum ben Yorum bağlantısı
Servet Aydın 25 Temmuz Yazar Paylaş 25 Temmuz Çağlar Bayur yazdı: zikrolmuşum ben Nerde kaldın yahu! Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Temmuz Paylaş 25 Temmuz Servet Aydın yazdı: Nerde kaldın yahu! buz bitmişti onu almaya geldim, ekranı anca gördüm, gidiyorum yine Yorum bağlantısı
Recommended Posts