Servet Aydın Dün saat 06:18 Yazar Paylaş Dün saat 06:18 Çağlar Bayur yazdı: buz bitmişti onu almaya geldim, ekranı anca gördüm, gidiyorum yine Sahildeyim bekliyoruZ arkidişlerle 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez Dün saat 07:30 Paylaş Dün saat 07:30 Servet Aydın yazdı: Sahildeyim bekliyoruZ arkidişlerle otel ve konumda hemen anlaşılıyor Yorum bağlantısı
Servet Aydın 20 saat önce Yazar Paylaş 20 saat önce Ali Gülmez yazdı: otel ve konumda hemen anlaşılıyor Bşeyi de bilme🍆 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Mehmet Yeter yazdı: İlk başta alabalık tesisi zannettim. Alabalık değil kalabalık tesisi 😎😉 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 13 saat önce Yazar Paylaş 13 saat önce Mehmet Yeter yazdı: İlk başta alabalık tesisi zannettim. Fasfakirler meşgul etmesin konuyu 🍆 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Ne kadar da güzel bir yer karşısı yunamı Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Servet Aydın yazdı: Sahildeyim bekliyoruZ arkidişlerle ayda kac gün cikabiliyorsunuz huzurevinden 😂 4 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Erdem Doğan yazdı: ayda kac gün cikabiliyorsunuz huzurevinden 😂 Huzurevinin manzarası ora🍆 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Ne kadar da güzel bir yer karşısı yunamı Yok Yorum bağlantısı
Recommended Posts