Murat Algan Yücel Çarşamba 11:05 Paylaş Çarşamba 11:05 Herkese selamlar, yaklaşık 1 senedir sahip olduğum sıfır aldığım scooterım ve yaklaşık sadece 1000km'lik tecrübemi sizlerle paylaşmak istedim. Konfor, teknoloji, sürüş zevki gerçekten 125'lik sınıfındaki scooterlara göre daha güzel. Telefona yüklediğim Peugeot kendi uygulaması sayesinde telefondan scooterın konumununa, göstergedeki her bilgiye telefondan erişebiliyorum. Yine uygulama üzerinden konum bilgilerini girerek göstergedeki navigasyonu kullanabiliyorum. 1000km kullanımım sonucu 2.5lt/100km yakıt ortalamasına sahip. Tabi bu sırada arkadaşımın da almış olduğu forza 250'yi kullandım. Şimdi de hiç zevk almamaya başladım Farkettim ki ihtiyacım olan şey 250lik scooter. Bakalım ilana koydum fakat satılana kadar benimle gezmeye devam edecek. Kısacası sahip olduğunuzdan daha güçlüsüne alamayacaksanız binmeyin sonra çok canı çekiyor insanın 8 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Çarşamba 11:22 Paylaş Çarşamba 11:22 Forza alınca adv 350 ile bir tur atın sonra böyle böyle gidecek zaten. Hayırlı olsun. 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal Çarşamba 11:28 Paylaş Çarşamba 11:28 Hayırlı olsun İlkay Başaran yazdı: Forza alınca adv 350 ile bir tur atın sonra böyle böyle gidecek zaten. Hayırlı olsun. X adv dehşet birşey 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Çarşamba 12:13 Paylaş Çarşamba 12:13 (düzenlendi) adv350 alınacada gitmiyor diyeceksin, bu işin sonu enduro, ondan sonra 2. motora geçiş, muhtemelen skutır ve Tmax Tech max gibi birşeyle durulmak Çarşamba 12:13 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Çarşamba 16:04 Paylaş Çarşamba 16:04 1290 a kadar yolunuz var Yolculuk başlamış.. Hayırlı olsun.. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı Çarşamba 17:17 Paylaş Çarşamba 17:17 Keyifli ve kolay sürüşler dilerim. Yorum bağlantısı
Murat Algan Yücel Çarşamba 21:03 Yazar Paylaş Çarşamba 21:03 İlkay Başaran yazdı: Forza alınca adv 350 ile bir tur atın sonra böyle böyle gidecek zaten. Hayırlı olsun. Teşekkürler, öyle olacak gibi😅 Başlangıcı yaptık bakalım ya nasip. Emin Önal yazdı: Hayırlı olsun X adv dehşet birşey Teşekkürler, bakalım sıralamada ADV’den önce forzayı koydum ama nasip belki direkt ADV geçebilirim😅 Ali Cihangiroğlu yazdı: adv350 alınacada gitmiyor diyeceksin, bu işin sonu enduro, ondan sonra 2. motora geçiş, muhtemelen skutır ve Tmax Tech max gibi birşeyle durulmak Abi bagaj olmazsa olmaz, peugeotun altında 2 tane kask,ufak çanta veya çadır,kask,normal çanta sığıyor. Yani scooter’dan vazgeçemem😅 750’lik bir scooter olmadığı sürece ADV en ideali gibi duruyor F/P. Ayhan Asil yazdı: Maşallah harika makine Teşekkür ederim. Mehmet Ozyurek yazdı: 1290 a kadar yolunuz var Yolculuk başlamış.. Hayırlı olsun.. Teşekkür ederim abi nasip. Belki bi iki tur atmak için denenebilir 1290😅 H.Cenk Bayrakçı yazdı: Keyifli ve kolay sürüşler dilerim. Çok teşekkür ederim. 2 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Çarşamba 21:28 Paylaş Çarşamba 21:28 (düzenlendi) Murat Algan Yücel yazdı: Abi bagaj olmazsa olmaz, peugeotun altında 2 tane kask,ufak çanta veya çadır,kask,normal çanta sığıyor. Yani scooter’dan vazgeçemem😅 750’lik bir scooter olmadığı sürece ADV en ideali gibi duruyor F/P. hemen verelim, seç beğen 750 cc skutır DCT X ADV 750cc DCT Forza 750cc DCT Çarşamba 21:32 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serkan Gülderen Dün saat 05:32 Paylaş Dün saat 05:32 Murat Algan Yücel yazdı: Bakalım ilana koydum fiyat nedir Yorum bağlantısı
Murat Algan Yücel Dün saat 07:37 Yazar Paylaş Dün saat 07:37 Serkan Gülderen yazdı: fiyat nedir Türkiyedeki kilometresine göre en uygunu abi 160.000tl. Sıfırı 240.000tl olmuş ama 2.el piyasası yavaş. Şu an 250'lik forza xmax'lere takas atıyorum ama 230.000tl'lik motorları 270.000-280.000 sayıyorlar. Tanıdık birisi alsa yine güzellik yaparım ya da 250'lik takası. Ali Cihangiroğlu yazdı: hemen verelim, seç beğen 750 cc skutır DCT X ADV 750cc DCT Forza 750cc DCT X ADV daha çekici geliyor abi 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş Dün saat 08:39 Paylaş Dün saat 08:39 Bi şuna bak Bi de buna, teeeey tey Akü ve termometre olsa benim kadranda yeter bana 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal Dün saat 09:09 Paylaş Dün saat 09:09 İlkay Başaran yazdı: oo saat var Saat bende de var da, dış sıcaklık göstergesine bayıldım Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Dün saat 09:22 Paylaş Dün saat 09:22 Emin Önal yazdı: Saat bende de var da, dış sıcaklık göstergesine bayıldım Kawasakide dedim ya 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş Dün saat 09:33 Paylaş Dün saat 09:33 İlkay Başaran yazdı: oo saat var bi de yanına clock yazmışlar 4 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf Dün saat 09:37 Paylaş Dün saat 09:37 Pejonun multimedya harman yeri gibiymiş yok yok maşallah. Diğer aletlerde böyle ekran bulamazsın. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Dün saat 09:45 Paylaş Dün saat 09:45 Selçuk Keleş yazdı: bi de yanına clock yazmışlar Nc de aynı. Bi hararet göstergesi koyar adam ya sıfırı olmuş 730 bin yuh artık. 12 senedir aynı blok... Yorum bağlantısı
Murat Algan Yücel 23 saat önce Yazar Paylaş 23 saat önce Çağrı Alaf yazdı: Pejonun multimedya harman yeri gibiymiş yok yok maşallah. Diğer aletlerde böyle ekran bulamazsın. Multifonksiyonel gerçekten. Telefona gelen aramayı, mesaj içeriğini bile gösteriyor. Sırf bu kadrandan dolayı XP400 bile düşündüm hala düşünüyorum ama piyasa şartları maalesef. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 23 saat önce Paylaş 23 saat önce (düzenlendi) ya ben ne yapayım arkadaş bu arada trafik arşivde kaybolmuş, bulamadılar bizim dosyayı hala bekliyoruz yav, kaldık yayan iyimi, klasik takılalım dedik duman olduk 23 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Emin Önal yazdı: X adv dehşet birşey X Adv 750 den başlar 🤫 Mehmet Ozyurek yazdı: 1290 a kadar yolunuz var 1300 var 1800 var 🤭 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: ya ben ne yapayım arkadaş bu arada trafik arşivde kaybolmuş, bulamadılar bizim dosyayı hala bekliyoruz yav, kaldık yayan iyimi, klasik takılalım dedik duman olduk İyi de sen kaç yıldır nasıl biniyordun abi buna? Yorum bağlantısı
Recommended Posts