İçeriğe Yönlendir

Peugeot Pulsion 125 GT

Murat Algan Yücel

Recommended Posts

Ali Cihangiroğlu
Çağlar Bayur yazdı:

yenilemeyi yapanın sorunu yani? yoksa yenilenmez kıvamı mı var

sorun tamamen onlarda, bekliyoruz bakalım, hadi olduda bulamadılar diyelim, o zaman ne oluyor?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

ben de oradayım, bulamadık yok bitti derler mi 

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
Çağlar Bayur yazdı:

ben de oradayım, bulamadık yok bitti derler mi 

diyemezler herhalde :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
Ali Cihangiroğlu yazdı:

diyemezler herhalde :)

Derler, 1999 düzce depreminde belediye imar arşivi yanınca suçlu kalmadı çünkü delil, kanıt yok.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
Metin Uzunoğlu yazdı:

Derler, 1999 düzce depreminde belediye imar arşivi yanınca suçlu kalmadı çünkü delil, kanıt yok.

ama bende alırken uygunluk belgesi fiş makbuz fatura plaka tescil vs ruhsat muayene kayıtları vs. herşey var, yangında olmadı yani arşiv duruyor ki durmasada önemsiz evrak elimde, yeniden kaydedecekler, yada diyeceklerki devam et, muafsın :)

Yorum bağlantısı
Tayfun Aydın

Tamamen şehir içi kullanıyorsanız forza ya geçmeyin.. Hantal kalıyor ve yakıt yüksek. Ayrıca parça fiyatları da Honda nın alt gurup ( pcx ve altı ) motorlarına göre yüksek.. 250liklerde debriyajda da sorun konuşuluyor. Rahatlığına diyeceğim yok. Ben çok kullandım ama şehir içi için tavsiye etmem.. ana yoldan 15-20 km yapıyorum şehir içi araç aralarına girmiyorum diyorsanız eyvallah.. Nacizane tavsiyem...

Yorum bağlantısı
Murat Algan Yücel
Tayfun Aydın yazdı:

Tamamen şehir içi kullanıyorsanız forza ya geçmeyin.. Hantal kalıyor ve yakıt yüksek. Ayrıca parça fiyatları da Honda nın alt gurup ( pcx ve altı ) motorlarına göre yüksek.. 250liklerde debriyajda da sorun konuşuluyor. Rahatlığına diyeceğim yok. Ben çok kullandım ama şehir içi için tavsiye etmem.. ana yoldan 15-20 km yapıyorum şehir içi araç aralarına girmiyorum diyorsanız eyvallah.. Nacizane tavsiyem...

Tam olarak öyle günlük 70KM E-5'te kullanacağım. 100-120 kmh hızlarda süreceğim.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...