Muhammed Orak Çarşamba 19:29 Paylaş Çarşamba 19:29 merhaba değerli forum üyeler, 2 ay kadar oldu yatak bakıyorum anneme ama uygun bir şey bulabilmiş değilim, annem 110 kilo bel ağrısı var rahat uyuyamıyor eski yatağında, birkaç model baktık ama beğendiği bi model olmadı ben de yataşa baktım, burada 2 model beğendim ama burada kullanıpta memnun olan varsa başka markalara da yönelebilirim, bütçe 25 bin max. 1. model cool&wool, bu yatağı ben beğendim gayet güzel orta sertlikte bir yatak ama kullanıcı olmadığı için çevremde kesin emin olamadım 2. ergonomic air, bunu da beğendim ama visco diye bi sünger çeşidi var hiç deneyimim yok bunda , nasıldır uzun ömürlü mü bilemiyorum yine tavsiyelerinize açığım iyi akşamlar. edit: yatak pedsiz olacak çift taraflı kullanımı olacak. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Çarşamba 19:54 Paylaş Çarşamba 19:54 visco artık yaysız her yatakta olan, vucud şeklini alıyor, yaysız olduğu için sağa sola dönerken sallanmıyor ancak bir süre alışmak lazım, ben sleep people marka aldım birçok eve lazım olunca, sertliği istenen seviyede seçilebiliyor. hybrit almayın o biraz yumuşak 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 15 saat önce Paylaş 15 saat önce (düzenlendi) Mondi'lere bakın. En son 15 sene önce falan aldık o yüzden modelini vesaire hatırlamıyorum. Hala aynı yatağı kullanıyoruz, geçen yıllar boyunca kalite değişti mi bilmiyorum ancak diğer hiçbir yatak o kadar rahat gelmiyor. 15 saat önce tarihinde Çağrı Alaf tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Bu model şu an var mı bilmiyorum ama Lova aerocomfort almıştım kızıma 2 sene önce. Fırsat buldukça ben yatıyorum 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 14 saat önce Paylaş 14 saat önce İşbir yataklarada bakmakta fayda var. 1 Yorum bağlantısı
Muhammed Orak 9 saat önce Yazar Paylaş 9 saat önce tek tek bahsettiğiniz modelleri inceleyeyim bakalım teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts