Özgür ÇETİNKAYA 3 Temmuz Paylaş 3 Temmuz Bisiklet kullanıcılar arasında çok popüler olan STRAVA profiliniz var ise konu altında paylaşabilir ve birbirimizi takip edebiliriz. Benim profil çok boş bir iki sıkıntım var bunu çözer isem full çakılı olacak. Var ise paylaşmak isteyen konuyu düzenleyebiliriz. https://www.strava.com/athletes/o-cetinkaya 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 3 Temmuz Paylaş 3 Temmuz Bilgileri uygulamayı yukleyip aktif hale getirince sistem otomatik olarak algılıyor mu? Yorum bağlantısı
Özgür ÇETİNKAYA 3 Temmuz Yazar Paylaş 3 Temmuz Mehmet Yeter yazdı: Bilgileri uygulamayı yukleyip aktif hale getirince sistem otomatik olarak algılıyor mu? Normalde akıllı saat ile (gps destekli) eşleştirme yapınca gittiğiniz rotayı kayıt altına alıyor. Ben şuanlık telefon ile yaptım ve oldu. Akıllı saat ile denemedim. Canlı takip sistemi var. Gps açık olunca linki birisi ile paylaşınca anlık takip edebiliyor. Aynı rotayı kullanmış kullanıcılar arasında kimlerin kullandığını, en hızlı kimin gittiğini falan gösteriyor. Uygulama uzun yol yapanlar için çok faydalı. Gideceğiniz rotada yokuş yerleri vs gösteriyor. Bazı özellikler ücretli 1 Yorum bağlantısı
Cengizhan Bekir BAYRAM 3 Temmuz Paylaş 3 Temmuz Özgür ÇETİNKAYA yazdı: Bisiklet kullanıcılar arasında çok popüler olan STRAVA profiliniz var ise konu altında paylaşabilir ve birbirimizi takip edebiliriz. Benim profil çok boş bir iki sıkıntım var bunu çözer isem full çakılı olacak. Var ise paylaşmak isteyen konuyu düzenleyebiliriz. https://www.strava.com/athletes/o-cetinkaya Ben aktif olarak kullanıyorum. Telefonda antrenman programını baslatınca kendi zaten gittigin rotayı çiziyor. Kaç metre rakıma çıkmışsın. çıktıgın yokusları vs gösteriyor. onunla uyumlu bazı akıllı saatler var. dijital km saatlerinde de öyle. garmin ve sigma bu konuda iyi . Strava güzel uygulama. Uzun yollarda yokuslarda kim daha yüksek ortalama vermiş onların sıralaması da çıkıyor. Rekabet ortamı da var yani orada. 1 Yorum bağlantısı
Özgür ÇETİNKAYA 3 Temmuz Yazar Paylaş 3 Temmuz Cengizhan Bekir BAYRAM yazdı: Ben aktif olarak kullanıyorum. Telefonda antrenman programını baslatınca kendi zaten gittigin rotayı çiziyor. Kaç metre rakıma çıkmışsın. çıktıgın yokusları vs gösteriyor. onunla uyumlu bazı akıllı saatler var. dijital km saatlerinde de öyle. garmin ve sigma bu konuda iyi . Strava güzel uygulama. Uzun yollarda yokuslarda kim daha yüksek ortalama vermiş onların sıralaması da çıkıyor. Rekabet ortamı da var yani orada. Ücretli mi kullanıyorsunuz? Çok güzel uygulama yapılmış. Ah birde Türkçe olsa çok daha iyi olacaktı. Yorum bağlantısı
Cengizhan Bekir BAYRAM 3 Temmuz Paylaş 3 Temmuz Özgür ÇETİNKAYA yazdı: Ücretli mi kullanıyorsunuz? Çok güzel uygulama yapılmış. Ah birde Türkçe olsa çok daha iyi olacaktı. Evet. Yıllık 700 lira galiba su an. Ücretliyi kullanınca büyük bölümü türkçeye dönüyor. 1 Yorum bağlantısı
Serhat Işık Cuma 06:13 Paylaş Cuma 06:13 ben, relive ya da huawei akıllı saat uygulamasındaki egzersiz seçeneklerinden açık alanda bisiklet seçeneğini kullanıyorum. gayet yeterli benim için. 1 Yorum bağlantısı
Özgür ÇETİNKAYA Pazartesi 06:43 Yazar Paylaş Pazartesi 06:43 Serhat Işık yazdı: Son turumuz bu şekildedir. Hay maşallah. Özel değil ise strava link paylaşır mısınız? Yorum bağlantısı
Serhat Işık 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Özgür ÇETİNKAYA yazdı: Hay maşallah. Özel değil ise strava link paylaşır mısınız? strava da kayıt tutmamıştım. tutar isem paylaşırım. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Serhat abi bizim bisikletin gidonunu nasıl yukarı yükseltirim? Yorum bağlantısı
Recommended Posts