Ümit Türk Dün saat 08:27 Paylaş Dün saat 08:27 Yine bir araç işine girdik. Düşük bütçe ile istanbulda ayağımızı yerden kesecek bir araç aldık. Sorentonun verdiği acıdan (!) sonra iyi geleceğini düşündüğüm yakıt dostu minik dev canavar araç acaba ne olabilir? Tahminler gelsin. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi Dün saat 08:55 Paylaş Dün saat 08:55 Köksal Yılmaz yazdı: Citroen ami Yakıt demiş :∆ 2 Yorum bağlantısı
Ümit Türk Dün saat 08:56 Yazar Paylaş Dün saat 08:56 Mustafa Tüfekçi yazdı: Yakıt demiş :∆ Acaba cevap versem mi demeden Mustafa Tüfekçi tak burada. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz Dün saat 09:01 Paylaş Dün saat 09:01 Mustafa Tüfekçi yazdı: Yakıt demiş :∆ Elektrik yakıt değil mi 3 Yorum bağlantısı
Coşku Mert Dün saat 10:05 Paylaş Dün saat 10:05 (düzenlendi) mink dev canavar diyince bu geldi aklıma. hem de yakıt dostu (bütçe dostu dense koymazdım) Dün saat 10:05 tarihinde Coşku Mert tarafından düzenlendi 1 3 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan Dün saat 11:18 Paylaş Dün saat 11:18 Mahmut Yıldız yazdı: Jazz Canavar demiş 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez Dün saat 11:23 Paylaş Dün saat 11:23 şu tahmin işleri en sevmediğim konular 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız Dün saat 11:33 Paylaş Dün saat 11:33 Harun Kocaçalışkan yazdı: Canavar demiş Dıştan minik, içten dev gibi canavar. 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk Dün saat 11:43 Yazar Paylaş Dün saat 11:43 Mahmut Yıldız yazdı: Dıştan minik, içten dev gibi canavar. Bu güzeldi. Tuttum. Devamke Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 11:50 Paylaş Dün saat 11:50 Ümit hayırlı olsun.. Güle güle kullan.. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Dün saat 12:05 Paylaş Dün saat 12:05 Tahminler fotosuz olmuyor. İnsan el frenini falan çekerde koyar 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk Dün saat 12:11 Yazar Paylaş Dün saat 12:11 Metin Akbal yazdı: Tahminler fotosuz olmuyor. İnsan el frenini falan çekerde koyar kim o baba yiğit. el freni çekipte koyan Mehmet Ozyurek yazdı: Ümit hayırlı olsun.. Güle güle kullan.. Teşekkür ederim abi. Bir sen bir ben birde Allah biliyor 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi Dün saat 12:14 Paylaş Dün saat 12:14 Köksal Yılmaz yazdı: Elektrik yakıt değil mi Ateş su Toprak TAHTA ... O minivalde bişi olarak yakıt sayarsin anca Mazot benzin Lpg ELANKTRİNK 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts