Tamer Topaç Dün saat 13:05 Paylaş Dün saat 13:05 Hayrettin Bahadir yazdı: Shelby Bismillah... 1 2 Yorum bağlantısı
Murat Sahın Dün saat 13:11 Paylaş Dün saat 13:11 Ümit Türk yazdı: Sorentonun verdiği acıdan (!) sonra iyi geleceğini düşündüğüm yakıt dostu minik dev canavar araç acaba ne olabilir? Uyarmıştım diye hatırlıyorum 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk Dün saat 13:26 Yazar Paylaş Dün saat 13:26 Murat Sahın yazdı: Uyarmıştım diye hatırlıyorum Aldığımda kilometre yapmıyordum sonra işler değişti. Yılda 19.000 km yapmışım. Aldığımda max 5k yaparım diyordum. Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur Dün saat 13:29 Paylaş Dün saat 13:29 Ümit Türk yazdı: Aldığımda kilometre yapmıyordum sonra işler değişti. Yılda 19.000 km yapmışım. Aldığımda max 5k yaparım diyordum. yakıta takılmadan gezdiğine göre citroen ami. Yorum bağlantısı
Ümit Türk Dün saat 13:31 Yazar Paylaş Dün saat 13:31 Erdoğan Temur yazdı: yakıta takılmadan gezdiğine göre citroen ami. Yok o eski aracım sorento için demiştim. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu Dün saat 14:46 Paylaş Dün saat 14:46 biraz ip ucu lazım bu kadar ile ancak bilen birini sıkıştırırsak öğreniriz senin cümlelerini yorumlamak zor minik olacak dev olacak birde canavar olacak yok hepsi birbirine uymmuyo neye göre minik (sorentoya göre ufak tamam onu anladık) neye göre dev ( çokta küçük değil galiba) hele birde canavar deyince asfalt mı ağlatıyor, dağ tepe mi gidiyor 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk Dün saat 14:48 Yazar Paylaş Dün saat 14:48 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: biraz ip ucu lazım bu kadar ile ancak bilen birini sıkıştırırsak öğreniriz senin cümlelerini yorumlamak zor minik olacak dev olacak birde canavar olacak yok hepsi birbirine uymmuyo neye göre minik (sorentoya göre ufak tamam onu anladık) neye göre dev ( çokta küçük değil galiba) hele birde canavar deyince asfalt mı ağlatıyor, dağ tepe mi gidiyor Güzel tespitler yapmışsın bence buldun Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 14:51 Paylaş Dün saat 14:51 1.5 atmosferik dizel motorlu bir Opel Corsa veya Citroen sakso belkide xsara. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu Dün saat 14:51 Paylaş Dün saat 14:51 Ümit Türk yazdı: Güzel tespitler yapmışsın bence buldun yok hiç bir fikrim yok maalesef azucuk daha ip ucu lazım sorularımı cevapla ki tahmin edebileyim son iki soruyu cevapla bir şeyler yerine otursun 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Dün saat 15:18 Paylaş Dün saat 15:18 1.3 tce clio o zaman. Geçmiş olsun daha doğru yağı bile bulunamadı O mavi gözlü bir devdi. Minnacık bir kadın sevdi. Kadının hayali minnacık bir evdi 2 Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş Dün saat 15:59 Paylaş Dün saat 15:59 1.5 CRDi 110 HP Getz diyorum bende o zaman 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Dün saat 17:50 Paylaş Dün saat 17:50 Serdar Göktaş yazdı: 1.5 CRDi 110 HP Getz diyorum bende o zaman Ya da accent 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök Dün saat 19:17 Paylaş Dün saat 19:17 böyle tahmin konularına girince değişik bir araba bekliyor insan %99 undada standart piyasa aracı çıkıyor hayırlısı 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Tamer Topaç yazdı: Bismillah... la havle vela corvette Hayrettin Bahadir yazdı: Shelby 6 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 14 saat önce Yazar Paylaş 14 saat önce tahminler için teşekkürler. 2005 Ford Fusion 1.4 TDI ile yola devam ediyoruz. Neden kimse Ford demedi hayret ettim doğrusu. 4 Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 14 saat önce Paylaş 14 saat önce (düzenlendi) Ümit Türk yazdı: tahminler için teşekkürler. 2005 Ford Fusion 1.4 TDI ile yola devam ediyoruz. Neden kimse Ford demedi hayret ettim doğrusu. Memur jipi 14 saat önce tarihinde Hayrettin Bahadir tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Ümit Türk yazdı: tahminler için teşekkürler. 2005 Ford Fusion 1.4 TDI ile yola devam ediyoruz. Neden kimse Ford demedi hayret ettim doğrusu. İşte bizim minik yavru 2 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Ümit Türk yazdı: tahminler için teşekkürler. 2005 Ford Fusion 1.4 TDI ile yola devam ediyoruz. Neden kimse Ford demedi hayret ettim doğrusu. Bir arkdaşımız ford fiesta demişti 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Hayırlı olsun güle güle kullanın. Az yakar, yokuşlarda kaçar düz yolda kaçamaz. Ancak güzel araclardir. Ben de yaklaşık altı yıl Fiesta kullandım. Ufak bir chip tuning ile güzel kaciyordu. Hala o aracımı araririm. Onun yeri baskaydi. 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 13 saat önce Yazar Paylaş 13 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Bir arkdaşımız ford fiesta demişti Abi sil sil rezil oldum Mehmet Yeter yazdı: Hayırlı olsun güle güle kullanın. Az yakar, yokuşlarda kaçar düz yolda kaçamaz. Ancak güzel araclardir. Ben de yaklaşık altı yıl Fiesta kullandım. Ufak bir chip tuning ile güzel kaciyordu. Hala o aracımı araririm. Onun yeri baskaydi. Düz yolda çekişi çok iyi atik hızlanması var. Hayrettin Bahadir yazdı: Memur jipi Aynen güzel lakap 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts