Doğan Arşiray 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Köksal Yılmaz yazdı: Elektrik yakıt değil mi arabayı yakmadığı sürece hayır Ümit Türk yazdı: tahminler için teşekkürler. 2005 Ford Fusion 1.4 TDI ile yola devam ediyoruz. Neden kimse Ford demedi hayret ettim doğrusu. Ali Gök yazdı: böyle tahmin konularına girince değişik bir araba bekliyor insan %99 undada standart piyasa aracı çıkıyor hayırlısı aynısı oldu. hayırlı olsun. neler hayal etmiştim oysaki. lancia delta integrale, golf 4 GTI, golf 6 GTD... carrera 4s küçük madem filan. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Zenginin küçük anlayisi bile farklı. Bir ara trabant filan diyecektim. 3 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Ümit Türk yazdı: tahminler için teşekkürler. 2005 Ford Fusion 1.4 TDI ile yola devam ediyoruz. Neden kimse Ford demedi hayret ettim doğrusu. Hayırlı olsun demek düşer bize de 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Ali Gök yazdı: böyle tahmin konularına girince değişik bir araba bekliyor insan %99 undada standart piyasa aracı çıkıyor hayırlısı Valla ben de Ford Fiesta sport felan dicektim de kimse biz kadar marjinal olamaz diye demedim. En çok Citroen Saxo tahminleri ilgincime gitti. Forumda bu arabadan gören alan var mıydı yaş 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Fusion hayırlı olsun. Sağlıklı günlerde kullanın. İlk arabam benzinlisi idi. Fusion 1.6 Lux Stajyer jip. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 11 saat önce Paylaş 11 saat önce H.Cenk Bayrakçı yazdı: Fusion hayırlı olsun. Sağlıklı günlerde kullanın. İlk arabam benzinlisi idi. Fusion 1.6 Lux Stajyer jip. memur jipi derlerdi piyasada. aslında gayet güzel bir konsept idi ama talep görmedi. 2 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 11 saat önce Yazar Paylaş 11 saat önce Doğan Arşiray yazdı: memur jipi derlerdi piyasada. aslında gayet güzel bir konsept idi ama talep görmedi. İlginç bir milletiz. Tutacağımız arabayı tutmuyoruz. Bence başarılı bir araç. Fiestadan biraz yüksek ve geniş. 2 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Ümit Türk yazdı: Tutacağımız arabayı tutmuyoruz. Bunu alacağına gartal falan alsaydın yeğenim. 4 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Tamer Topaç yazdı: Severiz. Coğrafya kaderdir 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Mehmet Kazancıoğlu yazdı: biraz ip ucu lazım bu kadar ile ancak bilen birini sıkıştırırsak öğreniriz senin cümlelerini yorumlamak zor minik olacak dev olacak birde canavar olacak yok hepsi birbirine uymmuyo neye göre minik (sorentoya göre ufak tamam onu anladık) neye göre dev ( çokta küçük değil galiba) hele birde canavar deyince asfalt mı ağlatıyor, dağ tepe mi gidiyor neye göre minik (sorentoya göre ufak tamam onu anladık) evet sorentodan ufak neye göre dev ( çokta küçük değil galiba) bir çok otomobile göre dev hele birde canavar deyince asfalt mı ağlatıyor, dağ tepe mi gidiyor. ikisinde de iş görür ister ormana git ister asfalta konu başlığı gayet güzel seçilmiş hepsine uyumlu hayırlı uğurlu olsun kazasız belası inşallah 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 9 saat önce Yazar Paylaş 9 saat önce Mehmet Kazancıoğlu yazdı: neye göre minik (sorentoya göre ufak tamam onu anladık) evet sorentodan ufak neye göre dev ( çokta küçük değil galiba) bir çok otomobile göre dev hele birde canavar deyince asfalt mı ağlatıyor, dağ tepe mi gidiyor. ikisinde de iş görür ister ormana git ister asfalta konu başlığı gayet güzel seçilmiş hepsine uyumlu hayırlı uğurlu olsun kazasız belası inşallah Teşekkürler abi. Hepimize daha iyisini almak nasip olsun. Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 9 saat önce Paylaş 9 saat önce (düzenlendi) Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız 9 saat önce tarihinde Ebrar Tüfek tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ümit Türk 8 saat önce Yazar Paylaş 8 saat önce Ebrar Tüfek yazdı: Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 5 saat önce Paylaş 5 saat önce e artık şu canavarın resimlerini göreydik 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Çağlar Bayur yazdı: otomatik mi Nau nau Yorum bağlantısı
Recommended Posts