Hamza Bayram Cuma 13:03 Paylaş Cuma 13:03 Merhaba, 2021 Megane sahibiyim. Joy paket olduğu için teneke jant var üzerinde. 17 inç nasıl bir jant önerirsiniz, ve beyaz araca hangi renk jant daha şık durur? Siyah jant mı farklı renk mi daha iyi olur? Renault üretimi modellerden istemiyorum özel markaların tasarımlarını daha çok beğeniyorum. Önerilerinizi merakla bekliyorum. Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya Cuma 13:14 Paylaş Cuma 13:14 Orijinal olsun senin olsun. Alacağın jant orijinal olmayacaksa hiç alma. Kötü de görünse işini yapıyor. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış Cuma 13:35 Paylaş Cuma 13:35 Yeni takacağınız jant orijinal veya daha kaliteli ve hafif bir şey olmayacaksa takmayın. Üzerindekiler gayet güzel duruyor aslında. Yorum bağlantısı
Coşku Mert Cuma 13:49 Paylaş Cuma 13:49 sac jantı kimse sevmez ama ben hafifliğinden dolayı severim. bu kapaktan kullanmanızı tavsiye ederim. görüntü olarak alaşım janttan farkı yok 3 Yorum bağlantısı
Hamza Bayram Cuma 17:00 Yazar Paylaş Cuma 17:00 Arceo gibi markaları düşündüm nasıldır? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cuma 17:30 Paylaş Cuma 17:30 jant öncelikle sağlam olmalı, o da oem jantı liste başı yapar, ilk tercihiniz zevkinize uygun bir oem jant olmalıdır, beğenilmedi ise cms vb. gibi marka tse li (gerçek)jant tercih edilmelidir. fotolarda çok güzel olmalı kriter olmamalıdır. genel olarak yazdım Yorum bağlantısı
Recommended Posts