Ersen şahin Cumartesi 18:57 Paylaş Cumartesi 18:57 Selam arkadaşlar Malum araba eski olunca masrafıda bitmiyor iş böyle olunca ocağımıza incir ağacı dikilmesin diye kolları sıvadım ve çürük tamiri ne giriştim nasıl olmuş sizce 9 Yorum bağlantısı
Coşku Mert Cumartesi 19:01 Paylaş Cumartesi 19:01 iç sac dış sac antipas falan gayet güzel olmuş. elinize sağlık 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 07:47 Paylaş Dün saat 07:47 Güzel olmuş. Zımpara macun boya Mis gibi olur. Yorum bağlantısı
Ersen şahin 18 saat önce Yazar Paylaş 18 saat önce Bu gün yine devam sağ ön koltuk altındaki yerlerde de çürükler varmış bugün onları hallettim bayağı uğraştıracak bu beni anlaşılan 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 saat önce Paylaş 17 saat önce şase no çevresine dikkat işlemli gibi olmasın Yorum bağlantısı
Ersen şahin 16 saat önce Yazar Paylaş 16 saat önce Çağlar Bayur yazdı: şase no çevresine dikkat işlemli gibi olmasın Şase numarasının yanı temiz abi Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 5 saat önce Paylaş 5 saat önce şase nosunu temiz bir arabadan aldık :P şaka bir tarafa heryer paslı ve kritik bölümleirn tamirinin düzgün yapılması şart. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Kolay gelsin, ama bitince sağlam olacak. Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Maşallah. Ben de çok beğendim. Elinize sağlık 1 Yorum bağlantısı
Erman Uzun 56 dakika önce Paylaş 56 dakika önce Elinize sağlık sonucu sabirsizlia bekliyoruz 1 Yorum bağlantısı
Ersen şahin 8 dakika önce Yazar Paylaş 8 dakika önce Erman Uzun yazdı: Elinize sağlık sonucu sabirsizlia bekliyoruz Çürüyen yerleri komple kesip attım 1.5 mm galvanizli sac koyarak tekrar kaynattım akşam olduğu için aceleden resim çekmeyi unuttum daha önce yaptığım marşbiyelin resmi var oda aynı şekilde yapıldı Doğan Arşiray yazdı: şase nosunu temiz bir arabadan aldık :P şaka bir tarafa heryer paslı ve kritik bölümleirn tamirinin düzgün yapılması şart. Ustalar eski arabayla uğraşmak istemiyorlar maalesef yapanlarda baştan savma yapıyor sağına soluna iki vida birazda silikon bitti gitti o yüzden kendim yapmaya uğraşıyorum Yorum bağlantısı
Recommended Posts