Ersen şahin Cumartesi 18:57 Paylaş Cumartesi 18:57 Selam arkadaşlar Malum araba eski olunca masrafıda bitmiyor iş böyle olunca ocağımıza incir ağacı dikilmesin diye kolları sıvadım ve çürük tamiri ne giriştim nasıl olmuş sizce 13 Yorum bağlantısı
Coşku Mert Cumartesi 19:01 Paylaş Cumartesi 19:01 iç sac dış sac antipas falan gayet güzel olmuş. elinize sağlık 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Pazar 07:47 Paylaş Pazar 07:47 Güzel olmuş. Zımpara macun boya Mis gibi olur. Yorum bağlantısı
Ersen şahin Pazar 18:08 Yazar Paylaş Pazar 18:08 Bu gün yine devam sağ ön koltuk altındaki yerlerde de çürükler varmış bugün onları hallettim bayağı uğraştıracak bu beni anlaşılan 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazar 19:10 Paylaş Pazar 19:10 şase no çevresine dikkat işlemli gibi olmasın Yorum bağlantısı
Ersen şahin Pazar 20:48 Yazar Paylaş Pazar 20:48 Çağlar Bayur yazdı: şase no çevresine dikkat işlemli gibi olmasın Şase numarasının yanı temiz abi Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Pazartesi 07:44 Paylaş Pazartesi 07:44 şase nosunu temiz bir arabadan aldık :P şaka bir tarafa heryer paslı ve kritik bölümleirn tamirinin düzgün yapılması şart. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı Pazartesi 07:55 Paylaş Pazartesi 07:55 Kolay gelsin, ama bitince sağlam olacak. Yorum bağlantısı
Cem Dilmen Pazartesi 10:29 Paylaş Pazartesi 10:29 Maşallah. Ben de çok beğendim. Elinize sağlık 1 Yorum bağlantısı
Erman Uzun Pazartesi 11:56 Paylaş Pazartesi 11:56 Elinize sağlık sonucu sabirsizlia bekliyoruz 1 Yorum bağlantısı
Ersen şahin Pazartesi 12:44 Yazar Paylaş Pazartesi 12:44 Erman Uzun yazdı: Elinize sağlık sonucu sabirsizlia bekliyoruz Çürüyen yerleri komple kesip attım 1.5 mm galvanizli sac koyarak tekrar kaynattım akşam olduğu için aceleden resim çekmeyi unuttum daha önce yaptığım marşbiyelin resmi var oda aynı şekilde yapıldı Doğan Arşiray yazdı: şase nosunu temiz bir arabadan aldık :P şaka bir tarafa heryer paslı ve kritik bölümleirn tamirinin düzgün yapılması şart. Ustalar eski arabayla uğraşmak istemiyorlar maalesef yapanlarda baştan savma yapıyor sağına soluna iki vida birazda silikon bitti gitti o yüzden kendim yapmaya uğraşıyorum 5 Yorum bağlantısı
Mustafa Resül Kara Pazartesi 16:02 Paylaş Pazartesi 16:02 Güzel olmuş elinize sağlık. Boyayı nasıl yapacaksınız peki? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazartesi 20:09 Paylaş Pazartesi 20:09 kaynağı ne ile nasıl bir makine ile yapıyorsunuz? Yorum bağlantısı
Ersen şahin Pazartesi 20:32 Yazar Paylaş Pazartesi 20:32 Mustafa Resül Kara yazdı: Güzel olmuş elinize sağlık. Boyayı nasıl yapacaksınız peki? Araç komple boya istiyo onunda bi şekilde halletceye çalışcam inşallah Çağlar Bayur yazdı: kaynağı ne ile nasıl bir makine ile yapıyorsunuz? Çağlar abi Stanley marka gazsız gazaltı kaynağı aldım onunla yapıyorum çok kullanışlı bir alet çok düşük amperlerde kaynak yapabiliyor tenekeyi bile çok rahat kaynatabilirsin 1 Yorum bağlantısı
Ersen şahin Pazartesi 20:42 Yazar Paylaş Pazartesi 20:42 Çağlar Bayur yazdı: kaynağı ne ile nasıl bir makine ile yapıyorsunuz? Çağlar abi Stanley marka gazsız gazaltı kaynağı aldım onunla yapıyorum çok kullanışlı bir alet çok düşük amperlerde kaynak yapabiliyor tenekeyi bile çok rahat kaynatabilirsin Bu arada ben kaynakçı ve imalat ustasıyım ankaradayım gruptaki arkadaşlardan kaynakla ilgili işi olan olursa piyasadan daha uyguna yaparım 2 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik Pazartesi 21:51 Paylaş Pazartesi 21:51 Elinden bu tip işler gelen insanlara gıpta ile bakıyor ve çok taktir ediyorum. Maşallah ellerine sağlık. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts