Koray Demir 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Çağlar Bayur yazdı: online dan fiyat bakıp sanayiye gelen müşteri ile geçen diyaloglar %99 şöyle sonuçlanır: usta fırsatçı (parçayı satan usta değil) veya sonrasında sipariş ettim yollamadılar yokmuş... veya geldi ama fotodaki ürün gelmedi, veya pakleti açtım patlıcan çıktı imambayıldı mı yapsak sonra sanayide usta neden levye ile kovaladı konusu açılır... falan Bu türler eski kafalı ve kasıntı türden tabir edilen ustalar öylelerine gitmiyoruz ki batsınlar yoksa çok teknik yorum yapınca da kavga çıkıyor 😂. Yağın içinde yıllarca debelenmekle, çırakken yemekten çok dayak yemekle eğitim aldığını usta olduğunu sananlar var. Nitekim çağın gereksinimlerine ayak uyduramayan, nezaketsiz, kaba ve müşteri ile diyalog problemleri yaşayan nice işyerleri ekonomik kriz bahanesiyle dükkanı devretmiştir. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce evet amortisör üretemeyen ustaya gidilmez , alıp parçacıdan fırsatçılık işte Yorum bağlantısı
Koray Demir 57 dakika önce Paylaş 57 dakika önce Şöyle ustalar da var. Parçayı nerden alıyorsunuz diyorum falankes parçacıdan ne kadar yazıyorsunuz 2000 tl, parçacıya gidiyorum şu parçadan arıyorum ne kadar 2500 tl ikramınız ne olur 100 tl almayız en son 2400 olur. Aslı parçacı fırsatçı en çok o kazanıyor bir de. Gittim rafta gördüm alamadım durumu oluşuyor. Güvenilir tedarikçiden araştırmak en mantıklısı. Sizin gibi sanayi duayeni olsam vururum ensesine alırım o parçayı 😃 Yorum bağlantısı
Recommended Posts