Ümit Türk Pazartesi 13:15 Paylaş Pazartesi 13:15 Arkadaşlar Selamlar, Yolda parketmeye yakın direksiyon bir anda sertleşti. Klimayı kapatınca biraz rahatlıyor gibi oldu. Çok ciddi olmasada eskisine nazaran sertleştiğini zor döndüğünü farkettim. Direksiyon sıvısına baktım tam görünüyordu. Kayışlarda kopma göremedim. Sebebi ne olabilir. Araç 2005 Ford Fusion1.4 TDI. Yorum bağlantısı
Azad Mirzade Pazartesi 13:28 Paylaş Pazartesi 13:28 Benzer bir şeyi ford ka'da yaşamıştım, şurada hallettirmiştim işimi https://www.artidireksiyon.com.tr/ Yorum bağlantısı
Ümit Türk Pazartesi 13:51 Yazar Paylaş Pazartesi 13:51 Azad Mirzade yazdı: Benzer bir şeyi ford ka'da yaşamıştım, şurada hallettirmiştim işimi https://www.artidireksiyon.com.tr/ Sorun neydi hatırlıyor musunuz ? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Pazartesi 15:03 Paylaş Pazartesi 15:03 Ümit Türk yazdı: Sorun neydi hatırlıyor musunuz ? Koç direksiyona arabayı götür baksınlar. Cruze için gitmiştik, adamların ustası çok iyi. Teşhisi koyuyor. Bizim direksiyon pompası ses çıkarıyordu adamlar baktı bunda sorun yok böyle kullan dedi. Aradan 4 yıl geçti. Hiç bir sorun çıkmadı. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış Pazartesi 16:30 Paylaş Pazartesi 16:30 Ümit Türk yazdı: Arkadaşlar Selamlar, Yolda parketmeye yakın direksiyon bir anda sertleşti. Klimayı kapatınca biraz rahatlıyor gibi oldu. Çok ciddi olmasada eskisine nazaran sertleştiğini zor döndüğünü farkettim. Direksiyon sıvısına baktım tam görünüyordu. Kayışlarda kopma göremedim. Sebebi ne olabilir. Araç 2005 Ford Fusion1.4 TDI. Lastik havaları doğru mu, hava azalınca da baya sertleşiyor direksiyon. Yorum bağlantısı
Cem Işık Pazartesi 16:48 Paylaş Pazartesi 16:48 Direksiyon pompası görevini yapamıyor gibi anlıyorum, direksiyon sertleştiğinde kontak aç kapa yapınca değişiklik oluyor mu durumda? Yorum bağlantısı
Ümit Türk Pazartesi 17:27 Yazar Paylaş Pazartesi 17:27 20 km yol kullandım sorun çıkarmadı ancak bir ses duyuyorum kayış döndükçe sanki bir yer çarpıyormuş gibi tık tık diye. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış Pazartesi 17:33 Paylaş Pazartesi 17:33 V kayışının olduğu bölümde bilyalar var, onlardan birisi kilitlenmiş olmasın 2 Yorum bağlantısı
Ömer Sarıgül Pazartesi 18:48 Paylaş Pazartesi 18:48 V kayışına su vb. kaydırıcı sıvı değdiğinde direksiyon pompası kayış sıyırma yapabiliyor böyle olunca anında direksiyon sertleşiyor. Kışın sulu yerlerden geçerken birkaç kez başıma geldi. Yorum bağlantısı
Önder Özcan Pazartesi 19:28 Paylaş Pazartesi 19:28 Ben de direksiyon pompası diyecektim. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazartesi 19:53 Paylaş Pazartesi 19:53 direksiyon yağında köpürme var mı Yorum bağlantısı
Ümit Türk Salı 10:34 Yazar Paylaş Salı 10:34 Abiler klimayı açtım izledim kayışlar zor dönüyor. Sonra klima kapalı 15km yol geldim tam park edecekken bir anda direksiyon kaya gibi oldu. Klimadan bağımsız birşekilde . Pompa mı kasnak mı? Yorum bağlantısı
Ümit Türk Salı 11:59 Yazar Paylaş Salı 11:59 Ustanın birine anlattım. Krank kasnağı dedi. Yarın götürmeye çalışacağım bakalım. Yorum bağlantısı
Ömer Sarıgül Salı 12:04 Paylaş Salı 12:04 Kayışı içten dıştan bir sünger ile silin yağ yakıt kaçakları kayışa dökülüyor olmasın. Kayış yağlanıyor olabilir Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Salı 12:09 Paylaş Salı 12:09 (düzenlendi) Ümit Türk yazdı: Ustanın birine anlattım. Krank kasnağı dedi. Yarın götürmeye çalışacağım bakalım. OtoKoç yukarısında Koç direksiyona gitsene iki dakka yeri çok güzel. Sanayi ortamınada girmiş olmazsın Salı 12:10 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon Salı 13:15 Paylaş Salı 13:15 Ümit Türk yazdı: Ustanın birine anlattım. Krank kasnağı dedi. Yarın götürmeye çalışacağım bakalım. Geç kalmayın zira akü de düzgün şarj olmuyor şu anda. 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk Çarşamba 11:07 Yazar Paylaş Çarşamba 11:07 Arabayı bıraktım. Usta ile birlikte baktık. Krank mefta olmuş. Kayışı duman etmiş. Krank ile birlikte kayış değişecek. Bununla geçmiş olsun umarım cortlamayız Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış Çarşamba 13:57 Paylaş Çarşamba 13:57 Geçmiş olsun, yolda bırakmadı Allah'tan 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon Çarşamba 14:03 Paylaş Çarşamba 14:03 Ümit Türk yazdı: Arabayı bıraktım. Usta ile birlikte baktık. Krank mefta olmuş. Kayışı duman etmiş. Krank ile birlikte kayış değişecek. Bununla geçmiş olsun umarım cortlamayız Krank mefta ise motor iner. Hata olmasın Mefta olan krank bilyası (v kayış gergisi) olabilir mi? Yorum bağlantısı
Ümit Türk Çarşamba 14:14 Yazar Paylaş Çarşamba 14:14 Sani Gerşon yazdı: Mefta olan krank bilyası (v kayış gergisi) olabilir mi? doğru bu. Abi aklımı aldın. Bende diyorum bu sorun çıktığından beri bu arabayı nasıl kullandım dedim 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts