Önder Özcan Çarşamba 17:34 Paylaş Çarşamba 17:34 Ümit Türk yazdı: Arabayı bıraktım. Usta ile birlikte baktık. Krank mefta olmuş. Kayışı duman etmiş. Krank ile birlikte kayış değişecek. Bununla geçmiş olsun umarım cortlamayız Krank değil bilyadır o. Krank olsa durama.. yani gidemezdin 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Çarşamba 18:06 Paylaş Çarşamba 18:06 Krank kasnağıdır o.. Mondeolarda kronik sorunlu idi. ses yapardı. Değiştirmiştik hep.. 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk Çarşamba 19:51 Yazar Paylaş Çarşamba 19:51 Yaw yanlışlıkla yazdım abiler 🫣 Mehmet Ozyurek yazdı: Krank kasnağıdır o.. Mondeolarda kronik sorunlu idi. ses yapardı. Değiştirmiştik hep.. Benimki dönmüyordu abi. Sesi geçtim park ederken direksiyon elimde kalacak diye çevirmiyordum 😶 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu Çarşamba 20:03 Paylaş Çarşamba 20:03 Krank kasnağının göbeği ile dışı arasında kauçuk var. Kauçuk bozuluyor, kasnağın göbeği dönüyor ama dışı dönmüyor. Jantın dönüp lastiğin dönmediğini düşünün. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan Çarşamba 20:20 Paylaş Çarşamba 20:20 Nihat Palolu yazdı: Krank kasnağının göbeği ile dışı arasında kauçuk var. Kauçuk bozuluyor, kasnağın göbeği dönüyor ama dışı dönmüyor. Jantın dönüp lastiğin dönmediğini düşünün. Beyle mi 2 1 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu Çarşamba 20:32 Paylaş Çarşamba 20:32 Önder Özcan yazdı: Beyle mi Hıh bunun gibin işte:) 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk Dün saat 08:42 Yazar Paylaş Dün saat 08:42 Yazmayı unutmuşum. Krank kasnağı ve kayış değişti. Sorun çözüldü. 6 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil Dün saat 19:40 Paylaş Dün saat 19:40 Selçuk Bakış yazdı: V kayışının olduğu bölümde bilyalar var, onlardan birisi kilitlenmiş olmasın Şirket araci olan dobloda başımıza geldi. Bir anda hidrolik değilmiş gibi eski düzen direksiyonmus gibi sertleşti ve kayış sesi gelmeye basladi. 170binde arac. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts