Önder Özcan 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Ümit Türk yazdı: Arabayı bıraktım. Usta ile birlikte baktık. Krank mefta olmuş. Kayışı duman etmiş. Krank ile birlikte kayış değişecek. Bununla geçmiş olsun umarım cortlamayız Krank değil bilyadır o. Krank olsa durama.. yani gidemezdin 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Krank kasnağıdır o.. Mondeolarda kronik sorunlu idi. ses yapardı. Değiştirmiştik hep.. 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Yaw yanlışlıkla yazdım abiler 🫣 Mehmet Ozyurek yazdı: Krank kasnağıdır o.. Mondeolarda kronik sorunlu idi. ses yapardı. Değiştirmiştik hep.. Benimki dönmüyordu abi. Sesi geçtim park ederken direksiyon elimde kalacak diye çevirmiyordum 😶 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Krank kasnağının göbeği ile dışı arasında kauçuk var. Kauçuk bozuluyor, kasnağın göbeği dönüyor ama dışı dönmüyor. Jantın dönüp lastiğin dönmediğini düşünün. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Nihat Palolu yazdı: Krank kasnağının göbeği ile dışı arasında kauçuk var. Kauçuk bozuluyor, kasnağın göbeği dönüyor ama dışı dönmüyor. Jantın dönüp lastiğin dönmediğini düşünün. Beyle mi 1 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Önder Özcan yazdı: Beyle mi Hıh bunun gibin işte:) 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts