Özgür ÇETİNKAYA 8 Temmuz Paylaş 8 Temmuz Merhaba, Yılbaşından sonra kesin olarak karar verdiğimiz (yinede aksilik olmaz ise diyelim) personel taşımacılığı işine gireceğiz. Servis araçlarına bakıyorum (jumper) kendi internet sitesinde 1.7m fiyat yazıyor. Sahibinden ise 1.450 satıyor. Sahibinden satan kişi koltuk ekliyor kasayı kesiyor ve bir sürü işçilik yapıyor. Nasıl oluyor da daha ucuza verebiliyor.? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 8 Temmuz Paylaş 8 Temmuz Servis araçlarını servis çekilecek yere göre seçiyorlar sanırım. Daha konfor odaklılar mercedes alırken okul servisleri fiat alıyor. bu arada istanbulda çok fazla fiat minibüs görmeye başladım 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren 8 Temmuz Paylaş 8 Temmuz (düzenlendi) Wolkswagen yada mercedes bakmanızı öneririm. Para kazandıracak firmalar Araç markasına bakıyor. 0 araç daha mantıklı Bu arada L plaka ne kadar şuan. 8 Temmuz tarihinde Mehmet Dagdeviren tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 8 Temmuz Paylaş 8 Temmuz Servis araçlarında yolcu en çok koltuk diz mesafesine ve klimaya bakar.Şirkete şikayet giderse aracı çekerler.Burada toplanan araçların Kliması yetersiz oluyor.Ducato ve Jumper aynı tip araçlar ve çok yaygın kullanılıyorlar Yeni Sprinter gayet başarılı olmuş farkını belli ediyor.İş için kullanılacak olması nedeni ile Yürütme servis maliyeti ve yakıt tüketimine Dıkkat etmek gerekir. 1 Yorum bağlantısı
Tayfun Aydın 8 Temmuz Paylaş 8 Temmuz Şirkete göre değişiyor. Mesala bazı özel okullar koltuk sensörü bile istiyor.. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 8 Temmuz Paylaş 8 Temmuz Sahibindende gördüklerimizin çoğu panelvandan bozma. Projeli araçlar. Aynı mantıkta bizde de ducato var. 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 Temmuz Paylaş 8 Temmuz Babamın kocaman Craftır vardı, 6,5 litre yakardı. Emekli olunca bıraktı 1 Yorum bağlantısı
Özgür ÇETİNKAYA 8 Temmuz Yazar Paylaş 8 Temmuz Oğuzkan Işık yazdı: Sahibindende gördüklerimizin çoğu panelvandan bozma. Projeli araçlar. Aynı mantıkta bizde de ducato var. jumper hepsi kapalı kasadan bozma. Emin Önal yazdı: Liste 2025 model, sarı sitedekiler 2024. ilanda 2025 model diyor. Km olarak hepsi 0 km olarak girilmiş. Ayrıca 2024 bile olsa bu kadar fiyat farkı var mıdır? Tansu Kalafatoğlu yazdı: Servis araçlarını servis çekilecek yere göre seçiyorlar sanırım. Daha konfor odaklılar mercedes alırken okul servisleri fiat alıyor. bu arada istanbulda çok fazla fiat minibüs görmeye başladım Bütçe meselesi hocam. Diğer araçlar 2m den başlarken bu tip araçlar 1.4m civarı satılmaktadır. Mehmet Dagdeviren yazdı: Wolkswagen yada mercedes bakmanızı öneririm. Para kazandıracak firmalar Araç markasına bakıyor. 0 araç daha mantıklı Bu arada L plaka ne kadar şuan. O konuda çok istiyorum crafter düşünüyorum ama bilemiyorum Aytac Sakal yazdı: Servis araçlarında yolcu en çok koltuk diz mesafesine ve klimaya bakar.Şirkete şikayet giderse aracı çekerler.Burada toplanan araçların Kliması yetersiz oluyor.Ducato ve Jumper aynı tip araçlar ve çok yaygın kullanılıyorlar Yeni Sprinter gayet başarılı olmuş farkını belli ediyor.İş için kullanılacak olması nedeni ile Yürütme servis maliyeti ve yakıt tüketimine Dıkkat etmek gerekir. Oğuzkan Işık yazdı: Sahibindende gördüklerimizin çoğu panelvandan bozma. Projeli araçlar. Aynı mantıkta bizde de ducato var. Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 8 Temmuz Paylaş 8 Temmuz Panelvan olanlarda ötv farklı olabilir, fiyat farkı yüksek oluncada dönüşüm daha ekonomik oluyordur. Ama mutlaka bir fark vardır tescilde, köprü kullanımında vs vs. Yoksa kimse standart olanı almaz, dönüşüm yapardı 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 8 Temmuz Paylaş 8 Temmuz Bizim okul servisçisi panelvandan çevirme yaptı, kütük gibiydi süspansiyon, yük taşınacak araçla insan taşımak bizde vardır heralde sadece. 2 Yorum bağlantısı
Özgür ÇETİNKAYA 9 Temmuz Yazar Paylaş 9 Temmuz Evren Erakçora yazdı: Bizim okul servisçisi panelvandan çevirme yaptı, kütük gibiydi süspansiyon, yük taşınacak araçla insan taşımak bizde vardır heralde sadece. Neden koltuklu hazır hali satılmaz onuda anlamıyorum Mehmet Ozyurek yazdı: Oğuzkan haklı.. Panelvandan çevirmedir. Ü.Emre Kartal yazdı: Panelvan olanlarda ötv farklı olabilir, fiyat farkı yüksek oluncada dönüşüm daha ekonomik oluyordur. Ama mutlaka bir fark vardır tescilde, köprü kullanımında vs vs. Yoksa kimse standart olanı almaz, dönüşüm yapardı bilmiyorum valla. Birine mesajda attım cevap vermedim. Kapalısı 1.7m satılırken dizayn firması kapalı kasa satın alıp daha sonra buna koltuk koyup daha uyguna vermesi garibime gidiyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Temmuz Paylaş 9 Temmuz Özgür ÇETİNKAYA yazdı: bilmiyorum valla. Birine mesajda attım cevap vermedim. Kapalısı 1.7m satılırken dizayn firması kapalı kasa satın alıp daha sonra buna koltuk koyup daha uyguna vermesi garibime gidiyor. Kazanç varsa her garipliği bekleyebilirin. Araç başı 300 bin kazanıyorsa. bunu da 3 günde yapıyorsa, yapar.. Mesela anadolu çok yaygındır; eski minibüs alınır, arkası kesilir, açık kasa kamyonet yapılır. Çünkü minibüsün eskisi işe yaramaz ama kamyonet olarak çok geniş bir kullanım alanı vardır. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 9 Temmuz Paylaş 9 Temmuz Evren Erakçora yazdı: Bizim okul servisçisi panelvandan çevirme yaptı, kütük gibiydi süspansiyon, yük taşınacak araçla insan taşımak bizde vardır heralde sadece. Peugeot j9 ların üretim amacı at taşımaktı... Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 9 Temmuz Paylaş 9 Temmuz Mertol Kip yazdı: Peugeot j9 ların üretim amacı at taşımaktı... Neden çok sevdiğimi şimdi anladım 1 Yorum bağlantısı
Özgür ÇETİNKAYA 11 Temmuz Yazar Paylaş 11 Temmuz Oğuzkan Işık yazdı: Sahibindende gördüklerimizin çoğu panelvandan bozma. Projeli araçlar. Aynı mantıkta bizde de ducato var. Sahibinde satılan araçlar kdv li fatura kesilmiş şeklinde mi satıyorlar yoksa faturasız mı? Bunu şu yüzden soruyorum. Şirket açıp aracı daha sonra satın alıp aracı şirket üzerine yapıp kdv vergiden düşebiliyor muyuz? Nasıl oluyor bu işler. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Temmuz Paylaş 11 Temmuz Özgür ÇETİNKAYA yazdı: kesin olarak karar verdiğimiz (yinede aksilik olmaz ise diyelim) personel taşımacılığı işine gireceğiz. hangi taşıma firması ile anlşatınız Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 11 Temmuz Paylaş 11 Temmuz Özgür ÇETİNKAYA yazdı: Sahibinde satılan araçlar kdv li fatura kesilmiş şeklinde mi satıyorlar yoksa faturasız mı? Bunu şu yüzden soruyorum. Şirket açıp aracı daha sonra satın alıp aracı şirket üzerine yapıp kdv vergiden düşebiliyor muyuz? Nasıl oluyor bu işler. Evet fatura kesiyorlar Yorum bağlantısı
Recommended Posts