Saim Ulaş Yılmaz 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Konuya uzak kaldım. Şimdi mercekli 2020 Egea farına takılı beyaz LED ampülüm var. Karşıdan geleni rahatsız etmiyor. Çizgisi süper olmasa da iyi durumda. Far yıkama yok, manuel yükseklik ayarı var. Muayene de yaklaşmış. Kalıyor mu bu şekilde ? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Xenon'u çıkarıp niye led takmışlar yahu... Hepimizin aklını aldı adam Saim Ulaş Yılmaz yazdı: Konuya uzak kaldım. Şimdi mercekli 2020 Egea farına takılı beyaz LED ampülüm var. Karşıdan geleni rahatsız etmiyor. Çizgisi süper olmasa da iyi durumda. Far yıkama yok, manuel yükseklik ayarı var. Muayene de yaklaşmış. Kalıyor mu bu şekilde ? Evet. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Sani Gerşon yazdı: Xenon'u çıkarıp niye led takmışlar yahu... Hepimizin aklını aldı adam D1S pahalıdır.. Muhtemelen ampulü bozuldu, lede göre de sarı idi.. Led yapalım beyaz olsun demişlerdir. Hem de ucuz. 1 Yorum bağlantısı
Yasin Sevinç 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Kısa ve uzunlar şuan böyle. Ne olur nolmaz diye far ayarcıya götürcem Saim Ulaş Yılmaz yazdı: Konuya uzak kaldım. Şimdi mercekli 2020 Egea farına takılı beyaz LED ampülüm var. Karşıdan geleni rahatsız etmiyor. Çizgisi süper olmasa da iyi durumda. Far yıkama yok, manuel yükseklik ayarı var. Muayene de yaklaşmış. Kalıyor mu bu şekilde ? Reis hiç riske girme idareten bi sarı tak yoksa uğraşıp durursun. Yorum bağlantısı
Yasin Sevinç 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Birde lütfen Sciroccodan anlayan güzel bi usta varsa elektrik turbo vs benimle paylaşırmısınız ? Fatihte oturuyorum. Çok arabacı biri değilim ama konuşmalarından herkes anlamıyor gibi bu araçtan Yorum bağlantısı
Emre Sirkeci 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Sol arka salıncakta far seviye sensörü olması gerekir. Yoksa sistemi orjinal kabul etmezler. Ayrıca aracı çalıştırdığınızda mercekler aşağı ve yukarı hareketini yapıyormu diye bakıyorlar. Bu ikisi tamamsa bırakamazlar muayeneden. Yorum bağlantısı
Yasin Sevinç 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Sol arka salıncağı bilmiyorumda. Çalıştırdığımda yukarı aşağı yapıyor Emre Sirkeci yazdı: Sol arka salıncakta far seviye sensörü olması gerekir. Yoksa sistemi orjinal kabul etmezler. Ayrıca aracı çalıştırdığınızda mercekler aşağı ve yukarı hareketini yapıyormu diye bakıyorlar. Bu ikisi tamamsa bırakamazlar muayeneden. Yorum bağlantısı
Yasin Sevinç 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Far ayarlamaya gittim. Çizgide okaymiş. Cuma günü muayeneye tekrar giricem bana şans dileyin. Ve varsa aktif scirocco forumu whatsapp grubu burası dışında paylaşırsanız sevinirim. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 59 dakika önce Paylaş 59 dakika önce Yasin Sevinç yazdı: Kısa ve uzunlar şuan böyle. Ne olur nolmaz diye far ayarcıya götürcem Reis hiç riske girme idareten bi sarı tak yoksa uğraşıp durursun. Far deseni hatalı. Net Yorum bağlantısı
Yasin Sevinç 52 dakika önce Yazar Paylaş 52 dakika önce Farcıda makinede doğru dediler. Geçer bu dediler. Umarım yanılıyorsundur Mustafa Tüfekçi yazdı: Far deseni hatalı. Net Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 33 dakika önce Paylaş 33 dakika önce Mehmet Ozyurek yazdı: D1S pahalıdır.. Muhtemelen ampulü bozuldu, lede göre de sarı idi.. Led yapalım beyaz olsun demişlerdir. Hem de ucuz. Yan sanayi ucuz ama 5000k yok. 4300 var. Adeta halojen gibi ben kullaniyorum. Yorum bağlantısı
Recommended Posts