Saim Ulaş Yılmaz Salı 14:03 Paylaş Salı 14:03 Konuya uzak kaldım. Şimdi mercekli 2020 Egea farına takılı beyaz LED ampülüm var. Karşıdan geleni rahatsız etmiyor. Çizgisi süper olmasa da iyi durumda. Far yıkama yok, manuel yükseklik ayarı var. Muayene de yaklaşmış. Kalıyor mu bu şekilde ? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon Salı 14:03 Paylaş Salı 14:03 Xenon'u çıkarıp niye led takmışlar yahu... Hepimizin aklını aldı adam Saim Ulaş Yılmaz yazdı: Konuya uzak kaldım. Şimdi mercekli 2020 Egea farına takılı beyaz LED ampülüm var. Karşıdan geleni rahatsız etmiyor. Çizgisi süper olmasa da iyi durumda. Far yıkama yok, manuel yükseklik ayarı var. Muayene de yaklaşmış. Kalıyor mu bu şekilde ? Evet. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Salı 14:10 Paylaş Salı 14:10 Sani Gerşon yazdı: Xenon'u çıkarıp niye led takmışlar yahu... Hepimizin aklını aldı adam D1S pahalıdır.. Muhtemelen ampulü bozuldu, lede göre de sarı idi.. Led yapalım beyaz olsun demişlerdir. Hem de ucuz. 1 Yorum bağlantısı
Yasin Sevinç Salı 14:31 Yazar Paylaş Salı 14:31 Kısa ve uzunlar şuan böyle. Ne olur nolmaz diye far ayarcıya götürcem Saim Ulaş Yılmaz yazdı: Konuya uzak kaldım. Şimdi mercekli 2020 Egea farına takılı beyaz LED ampülüm var. Karşıdan geleni rahatsız etmiyor. Çizgisi süper olmasa da iyi durumda. Far yıkama yok, manuel yükseklik ayarı var. Muayene de yaklaşmış. Kalıyor mu bu şekilde ? Reis hiç riske girme idareten bi sarı tak yoksa uğraşıp durursun. 1 Yorum bağlantısı
Yasin Sevinç Salı 14:36 Yazar Paylaş Salı 14:36 Birde lütfen Sciroccodan anlayan güzel bi usta varsa elektrik turbo vs benimle paylaşırmısınız ? Fatihte oturuyorum. Çok arabacı biri değilim ama konuşmalarından herkes anlamıyor gibi bu araçtan Yorum bağlantısı
Emre Sirkeci Salı 14:42 Paylaş Salı 14:42 Sol arka salıncakta far seviye sensörü olması gerekir. Yoksa sistemi orjinal kabul etmezler. Ayrıca aracı çalıştırdığınızda mercekler aşağı ve yukarı hareketini yapıyormu diye bakıyorlar. Bu ikisi tamamsa bırakamazlar muayeneden. Yorum bağlantısı
Yasin Sevinç Salı 14:45 Yazar Paylaş Salı 14:45 Sol arka salıncağı bilmiyorumda. Çalıştırdığımda yukarı aşağı yapıyor Emre Sirkeci yazdı: Sol arka salıncakta far seviye sensörü olması gerekir. Yoksa sistemi orjinal kabul etmezler. Ayrıca aracı çalıştırdığınızda mercekler aşağı ve yukarı hareketini yapıyormu diye bakıyorlar. Bu ikisi tamamsa bırakamazlar muayeneden. Yorum bağlantısı
Yasin Sevinç Salı 16:15 Yazar Paylaş Salı 16:15 Far ayarlamaya gittim. Çizgide okaymiş. Cuma günü muayeneye tekrar giricem bana şans dileyin. Ve varsa aktif scirocco forumu whatsapp grubu burası dışında paylaşırsanız sevinirim. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi Salı 16:21 Paylaş Salı 16:21 Yasin Sevinç yazdı: Kısa ve uzunlar şuan böyle. Ne olur nolmaz diye far ayarcıya götürcem Reis hiç riske girme idareten bi sarı tak yoksa uğraşıp durursun. Far deseni hatalı. Net Yorum bağlantısı
Yasin Sevinç Salı 16:28 Yazar Paylaş Salı 16:28 Farcıda makinede doğru dediler. Geçer bu dediler. Umarım yanılıyorsundur Mustafa Tüfekçi yazdı: Far deseni hatalı. Net Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Salı 16:47 Paylaş Salı 16:47 Mehmet Ozyurek yazdı: D1S pahalıdır.. Muhtemelen ampulü bozuldu, lede göre de sarı idi.. Led yapalım beyaz olsun demişlerdir. Hem de ucuz. Yan sanayi ucuz ama 5000k yok. 4300 var. Adeta halojen gibi ben kullaniyorum. Yorum bağlantısı
Yasin Sevinç Salı 19:24 Yazar Paylaş Salı 19:24 Doğan Arşiray yazdı: Yan sanayi ucuz ama 5000k yok. 4300 var. Adeta halojen gibi ben kullaniyorum. 2 tanesi 3k Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Salı 21:18 Paylaş Salı 21:18 https://www.hepsiburada.com/inwells-xenon-zenon-ampulu-d1s-4600k-p-HBV00000SBVPI?magaza=Otovera bunlardan olabilir. ben nerdeyse 2 sendir kullanıyorum. ancak renk epey halojen gibi. Yorum bağlantısı
Yasin Sevinç Dün saat 04:45 Yazar Paylaş Dün saat 04:45 Doğan Arşiray yazdı: https://www.hepsiburada.com/inwells-xenon-zenon-ampulu-d1s-4600k-p-HBV00000SBVPI?magaza=Otovera bunlardan olabilir. ben nerdeyse 2 sendir kullanıyorum. ancak renk epey halojen gibi. Bunu taktırdım bile. Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan Dün saat 12:10 Paylaş Dün saat 12:10 Benim arabada da D1S ampüle yerine D1S soket uyumlu led ampül takılı. Far çizgisi de böyle. Yorum bağlantısı
Aydın Sert Dün saat 12:22 Paylaş Dün saat 12:22 Orijinal d3s bi-xenon ampul yerine d3s soket uyumlu led takılı. Far çizgisi aşağıdaki gibi. Yorum bağlantısı
Yasin Sevinç Dün saat 12:32 Yazar Paylaş Dün saat 12:32 Dostum muayenen yakınsa bence led med çıkart hiç başına dert alma . Sonrası çok meşakkatli. Istasyon dibindeki çakallar bile değiştiremedi benim ledleri. Dün far ayarına bakarken bende baktım, makinedeki(makine dediğim referans çizgileri olan bir kutu ) referans çizgilerinin altında kaldı benim çizgi. Geçer bu dedi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 19:08 Paylaş Dün saat 19:08 Yasin Sevinç yazdı: Bunu taktırdım bile. Geçer geçmez bir şey diyemem ama.. Bu duvar deseni normal değil. 1 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu Dün saat 19:51 Paylaş Dün saat 19:51 Xenon ampul yerine led ampul takıldığını ilk defa görüyorum Yorum bağlantısı
Önder Özcan Dün saat 20:34 Paylaş Dün saat 20:34 Sonradan led takan arkadaşlar. Ben mercekli halojen fara led takıp kaldım 1 ay önce. Israrla farlar mercekli, ışık dağılmıyor desem de orjinali led olmayan hiç bir far geçemez dediler ve orjinal led farları biliyorlar. Halojen ampül takıp yeniden girip geçtim muayeneden. 3 Yorum bağlantısı
Yasin Sevinç 17 saat önce Yazar Paylaş 17 saat önce (düzenlendi) Mehmet Ozyurek yazdı: Geçer geçmez bir şey diyemem ama.. Bu duvar deseni normal değil. Far muyene cihazında referens çizgilerin altında şuan yani geçer durumda , söylediklerine göre. Zaten desene bakmıyolar bi tane cihazı bi sağa bi sola tutuyolar bildiğiniz gibi. Geçince ledleri geri takıcam zaten Önder Özcan yazdı: Sonradan led takan arkadaşlar. Ben mercekli halojen fara led takıp kaldım 1 ay önce. Israrla farlar mercekli, ışık dağılmıyor desem de orjinali led olmayan hiç bir far geçemez dediler ve orjinal led farları biliyorlar. Halojen ampül takıp yeniden girip geçtim muayeneden. Abim valla ben istasyon amiriyle görüştüm afedersin ama bi b0k bildiklerini sanmıyorum. Orjinal Xenon, yanında etiketi tüm kodları vs olmasına - far vidalarının dokunulmamış olmasına rağmen emin olamadı. Git VW den belge getir dedi. Piçliğine yaptıgını düşünmüyorum baya inceledi yanındakilere felan sordu gösterdi. 17 saat önce tarihinde Yasin Sevinç tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Yasin Sevinç yazdı: Far muyene cihazında referens çizgilerin altında şuan yani geçer durumda , söylediklerine göre. Zaten desene bakmıyolar bi tane cihazı bi sağa bi sola tutuyolar bildiğiniz gibi. Geçince ledleri geri takıcam zaten Abim valla ben istasyon amiriyle görüştüm afedersin ama bi b0k bildiklerini sanmıyorum. Orjinal Xenon, yanında etiketi tüm kodları vs olmasına - far vidalarının dokunulmamış olmasına rağmen emin olamadı. Git VW den belge getir dedi. Piçliğine yaptıgını düşünmüyorum baya inceledi yanındakilere felan sordu gösterdi. Dostum bu forumda argo küfür kullanmıyoruz. Herkes tepkisini gösterir sıkıntısını yazar bir çözüm üretmeye çalışırız. Yeni olduğun için forum kurallarını okuman gerekecektir. Bununla geçmiş olsun. Elbet bir çözüme kavuşulur. Bende mercekli led ile geçmiştim geçen sene. Mesela uzunların biri yanmıyor diye kalmıştım. Teknisyene göre değişiyor. Kıl olana denk gelirsen uğraşırsın. Yorum bağlantısı
Yasin Sevinç 14 saat önce Yazar Paylaş 14 saat önce Ümit Türk yazdı: Dostum bu forumda argo küfür kullanmıyoruz. Herkes tepkisini gösterir sıkıntısını yazar bir çözüm üretmeye çalışırız. Yeni olduğun için forum kurallarını okuman gerekecektir. Bununla geçmiş olsun. Elbet bir çözüme kavuşulur. Bende mercekli led ile geçmiştim geçen sene. Mesela uzunların biri yanmıyor diye kalmıştım. Teknisyene göre değişiyor. Kıl olana denk gelirsen uğraşırsın. Pardon. Led 1 mayıstan itibaren resmi olarak yasaklanmış. Fabrika çıkış değilse sorun yaşabilirsin sende Yorum bağlantısı
Ümit Türk 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Yasin Sevinç yazdı: Pardon. Led 1 mayıstan itibaren resmi olarak yasaklanmış. Fabrika çıkış değilse sorun yaşabilirsin sende Benimki 1 mayıs öncesiydi Bencede yasaklansın. Gereksiz ve bilinçsiz bir kullanım söz konusu. Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 8 saat önce Paylaş 8 saat önce bugün babam mondeo yu götürmüş memlekette araç orjinal xenon farlar tamamen orjinal gün ışığı sarı taktır demişler aradı beni tabi ben de tüvtürk ü bugün kü kadar küfür ettiğimi hatırlamıyorum led ile xenon u ayırt edemeyen kişilere iş yaptırıyorlar sonra istasyon müdürü ile telefonda görüştüm durumu anlattım tekrar sıraya almışlar aracı ama 75 yaşın da adam sabahtan beri dışarıda bu sıcakta uğraşıyor. Dua etsinler uzaktayım orada bi kaç kişiyi hastanelik ederdim. 1 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts