Mehmet Ozyurek 14 Temmuz Paylaş 14 Temmuz Mustafa Tüfekçi yazdı: Öncesinde ağır kusur verdiği madde ile şimdi hafif kusur verdiği madde nedir resmi var mı Far ayarsız demiştir. Yorum bağlantısı
Yasin Sevinç 17 Temmuz Yazar Paylaş 17 Temmuz (düzenlendi) Aydın Sert yazdı: Geçmiş olsun. Yine neden bırakacaktı peki? Yine fardan bırakacaktı.... Xenon olduğu için Mustafa Tüfekçi yazdı: Öncesinde ağır kusur verdiği madde ile şimdi hafif kusur verdiği madde nedir resmi var mı Mehmet Ozyurek yazdı: Far ayarsız demiştir. ilkinde led ayarı hatalı olarak girdi(ağır) . 2.cide far ayarı hatalı dedi(hafif) 17 Temmuz tarihinde Yasin Sevinç tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ümit Türk 17 Temmuz Paylaş 17 Temmuz https://www.instagram.com/reel/DKhzQUdRb_w/?igsh=aWxtc3U2aDE5cWV2 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Ben orjinal xenon far üzerinde, sonradan büyütülmüş mercek ve photon d1s beyaz led ampüller ile muayeneden hatasız geçtim bilginize. 2 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Harun Kocaçalışkan yazdı: Ben orjinal xenon far üzerinde, sonradan büyütülmüş mercek ve photon d1s beyaz led ampüller ile muayeneden hatasız geçtim bilginize. demekki istasyondan istasyona bir fark var. prensip olarak hepsinin kalması lazım. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Harun Kocaçalışkan yazdı: Ben orjinal xenon far üzerinde, sonradan büyütülmüş mercek ve photon d1s beyaz led ampüller ile muayeneden hatasız geçtim bilginize. Ne zaman.. bu önemli.. Ben de nisanda sonradan takma merceğe takılı led ile geçtim.. Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Ne zaman.. bu önemli.. Ben de nisanda sonradan takma merceğe takılı led ile geçtim.. 23.07.2025 Çarşamba günü; Saat: 17:45 Hava: 48 C Ben bilerek akşam gidiyorum muayeneci artık bıkmış oluyor :S Sadece camlarda film var yazdılar başka hiçbir şey yazmadılar. Far ayarım bile doğruymuş 6 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Harun Kocaçalışkan yazdı: Saat: 17:45 Hava: 48 C Güzel seçim Yorum bağlantısı
Metin Akbal 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Harun Kocaçalışkan yazdı: 23.07.2025 Çarşamba günü; Saat: 17:45 Hava: 48 C Koordinatlar eksik 😁 Yorum bağlantısı
Recommended Posts