İçeriğe Yönlendir

Muayenede Orijinal Xenondan Kalmak.

Yasin Sevinç

Recommended Posts

Mehmet Ozyurek
Fatih Keskin yazdı:

bugün babam mondeo yu götürmüş memlekette araç orjinal xenon farlar tamamen orjinal gün ışığı sarı taktır demişler

Her yasanın şeyini çıkarmasalar şaşardım zaten.. 

Yorum bağlantısı
Önder Özcan
Yasin Sevinç yazdı:

Far muyene cihazında referens çizgilerin altında şuan yani geçer durumda , söylediklerine göre. Zaten desene bakmıyolar bi tane cihazı bi sağa bi sola tutuyolar bildiğiniz gibi. Geçince ledleri geri takıcam zaten

Abim valla ben istasyon amiriyle görüştüm afedersin ama bi b0k bildiklerini sanmıyorum. Orjinal Xenon, yanında etiketi tüm kodları vs olmasına - far vidalarının  dokunulmamış olmasına rağmen emin olamadı. Git VW den belge getir dedi. Piçliğine yaptıgını düşünmüyorum baya inceledi yanındakilere felan sordu gösterdi.

Tamam da senin xenonlar yerine led takılmış demiştin galiba. Xenon başka led başka. Led ise geçemezsin 

Yorum bağlantısı
Yasin Sevinç
Fatih Keskin yazdı:

bugün babam mondeo yu götürmüş memlekette araç orjinal xenon farlar tamamen orjinal gün ışığı sarı taktır demişler aradı beni tabi ben de tüvtürk ü bugün kü kadar küfür ettiğimi hatırlamıyorum led ile xenon u ayırt edemeyen kişilere iş yaptırıyorlar sonra istasyon müdürü ile telefonda görüştüm durumu anlattım tekrar sıraya almışlar aracı ama 75 yaşın da adam sabahtan beri dışarıda bu sıcakta uğraşıyor. Dua etsinler uzaktayım orada bi kaç kişiyi hastanelik ederdim.

Gerçekten sıcağın alnında orda bekliyoruz. Onların amatörlüğü yüzünden saatlerce uğraşıyoruz. Gerçekten can sıkıcı. Sanırım 2. denemede geçirdiler. Sanırım senin gibi davranmak lazım bunlara iştende anlamıyorlar, düzgün kelamdanda...

Önder Özcan yazdı:

Tamam da senin xenonlar yerine led takılmış demiştin galiba. Xenon başka led başka. Led ise geçemezsin 

Ledi çıkartıp orjinal olması gereken xenon lambayı takıp tekrar gitmeme rağmen " tamam led i çıkartmışsın ama xenon olduğu için geçmez bunlar, boşuna girip ücretsiz hakkını yakma dedi. VW den orjinallik belgesi alman lazım" dediler. Yeni taktığımın fotoğrafı ilk mesajlarda var. VW de onayladı olması gerekeni taktığımı. Bunları söyleyen istasyon amiri. İşten anladığını sanmıyorum. Zaten anlasa far vidalarına asla dokunulmadığını görünce anlardı orjinal olduğunu. Vidalara hiçbirşey değmemiş ilk günkü boyası tamamen üzerinde

Yorum bağlantısı
Yasin Sevinç
Önder Özcan yazdı:

2. gittiğimde durum buydu. " girme bile" dedi

image.png.d8ef03ae10a009bff869cd49bd2a19ea.png.4b26a55b4a2041c7eef5356bc6873b3a.pngimage.png.582cea4539ac7ea24bf7ac39b6622050.png.6921c70d9cf646439e61efed44be361d.png

Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

Dün akşam üzeri merkezden geri döndüler yanlışlarını kabul ettiklerini ve çok özür dilediklerini belirttiler daha sonra muayene ist yetkilisi 2 defa aradı şikayet kaydı açmışsınız bu çalışanımız için büyük bi olumsuzluk dedi bi orta yolu bulduk ama dün telefonda bağırmaktan sesim kısıldı insanlar nasıl ufak olaylardan adli vakalara karıştığının tipik örneği olacaktık

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Fatih Keskin yazdı:

bugün babam mondeo yu götürmüş memlekette araç orjinal xenon farlar tamamen orjinal gün ışığı sarı taktır demişler aradı beni tabi ben de tüvtürk ü bugün kü kadar küfür ettiğimi hatırlamıyorum led ile xenon u ayırt edemeyen kişilere iş yaptırıyorlar sonra istasyon müdürü ile telefonda görüştüm durumu anlattım tekrar sıraya almışlar aracı ama 75 yaşın da adam sabahtan beri dışarıda bu sıcakta uğraşıyor. Dua etsinler uzaktayım orada bi kaç kişiyi hastanelik ederdim.

1 seneye salarlar işi bence. Uzun fara birsey diyorlarmi acaba. 

Yorum bağlantısı
Ümit Türk
Fatih Keskin yazdı:

2 defa aradı şikayet kaydı açmışsınız bu çalışanımız için büyük bi olumsuzluk dedi

Beter olsun. Bu işten anlayamayanı koymayacaksın oraya o zaman. Ben acımam kusura bakmasınlar gerekirse 10 tane şikayet kaydı açardım. Yıllardır sömürüp süründürüyorlar. Hakediyorlar.

Yorum bağlantısı
Yasin Sevinç
Fatih Keskin yazdı:

Dün akşam üzeri merkezden geri döndüler yanlışlarını kabul ettiklerini ve çok özür dilediklerini belirttiler daha sonra muayene ist yetkilisi 2 defa aradı şikayet kaydı açmışsınız bu çalışanımız için büyük bi olumsuzluk dedi bi orta yolu bulduk ama dün telefonda bağırmaktan sesim kısıldı insanlar nasıl ufak olaylardan adli vakalara karıştığının tipik örneği olacaktık

Ben bugün geçemezsem benim içinde arar mısın ? :D 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Yasin Sevinç yazdı:

. Gittiğinizde istasyon amiri ile görüştüğümde, "Tamam ledleri cıkartmışsın ama Xenon oldugu için tekrar girsen bile geçemezsin" boşuna yakma hakkını, git volkswagen bayiden orjinalliğini kanıtlayan belge al dedi

yok tabiki böyle bir keyfi dünya.... istasyındakiler çok şanslı imiş, çok yakın zamanda Fatih başkana da yapacak oldular, 1 saat içinde teyakkuz durumuna geçip özürler mözürler muayene kontrolünde işlem geri alındı. 

bu coğrafyada fazla kibar olmaya gerek yok , beceriksizie cahile, beceriksizliğini vurdumduymalığını unutturursan tepene çıkar demiş eskimolar

Yorum bağlantısı
Fatih Keskin
Doğan Arşiray yazdı:

1 seneye salarlar işi bence. Uzun fara birsey diyorlarmi acaba. 

uzun far da sıkıntı yok uzunlara bakmıyorlarmış

Ümit Türk yazdı:

Beter olsun. Bu işten anlayamayanı koymayacaksın oraya o zaman. Ben acımam kusura bakmasınlar gerekirse 10 tane şikayet kaydı açardım. Yıllardır sömürüp süründürüyorlar. Hakediyorlar.

istasyondan arayan yetkili mayıs 5 te kusur listesinin yenilendiğini ve bunun sık olduğunu söyledi ne kadar doğru bilmem dediğin de haklısın orta yol bulmasak iyiydi

Yasin Sevinç yazdı:

Ben bugün geçemezsem benim içinde arar mısın ? :D 

benim telefonumu muhtemelen Fatih bey emredin diye açarlar

Çağlar Bayur yazdı:

yok tabiki böyle bir keyfi dünya.... istasyındakiler çok şanslı imiş, çok yakın zamanda Fatih başkana da yapacak oldular, 1 saat içinde teyakkuz durumuna geçip özürler mözürler muayene kontrolünde işlem geri alındı. 

bu coğrafyada fazla kibar olmaya gerek yok , beceriksizie cahile, beceriksizliğini vurdumduymalığını unutturursan tepene çıkar demiş eskimolar

kızdığım nokta xenon olan arabada far yıkama olur ve yükseklik otomatik olur yani aracın içinde far yükseklik düğmesi olmaz buna baksa anlar neymiş servis ten kağıt getir filan bak yine gerildim 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Fatih Keskin yazdı:

kızdığım nokta xenon olan arabada far yıkama olur ve yükseklik otomatik olur yani aracın içinde far yükseklik düğmesi olmaz buna baksa anlar neymiş servis ten kağıt getir filan bak yine gerildim 

eski bir istasyon yöneticisi ile sohbet etmiştik, bizde bu işler böyle ilk altı ay felan kafayı gözü yararız sonra zaten kimse bakmaz demişti, xenonda yüksesiklik ayarı gibi mesela aynısı olmuştu, tarih patinaj çekiyor bizde 88 senedir 1 arpa boyu yol gidemedi insanlk 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...