Onur Demir Perşembe 12:45 Paylaş Perşembe 12:45 Herkese merhaba, uzun bekleme karar verme ve araştırma süreçleri sonrasında Citroen e-C4 aldım. Araç 100kw lık versiyon. 2022 model ve 56bin kmde. Arkas Otomotiv - Universite hocası sonrası bende. Shine bold olarak geçiyor ki zaten yeni Max peketlerden önce tek donanım gelmiş hep. sadece bazı opsiyonları mevcut. Bendeki opsiyonlar - Açılır cam tavan ve ısıtmalı direksiyon. ısıtmalı koltuk yok, ön cam rezistansı ve elektrikli koltuk yok. garip bir opsiyon listesi. mesela ilginç şekilde kablosuz şarj da yok. neye göre hangi opsiyon eklenmiş çıkarılmış garip. Neyse fazla fazla yeterli donanıma sahip. Cam tavan özellikle bu modelde aradığım bir özellikti. Araç ile dün 40ı şehir içi toplam 160km yaptım. 11dk da %25 şarj alıyor. uzun yolda 15.8kw/100km ortalaması var. Rengi özellikle hoşuma gidiyordu denk gelmesi mutlu etti. sihah ile uyumu güzel. olumsuz olarak kablosuz carplay yok var diye biliyordum ama sanırım son kasalarda var. 1.2m a aldım ama piyasası hızla yükseliyor ve çok tercih edilmeye başlandı. her gün favorilerimden 1-2 araç kayboluyordu yenisini ekliyordum. aradan çıktı iyi oldu. foto işini sonra hallederim. şimdilik ilk şarjımın hatıra fotosunu paylaşıyorum. 20 Yorum bağlantısı
Recep Demirci Perşembe 12:48 Paylaş Perşembe 12:48 Hayırlı olsun. Ceyranlılar çoğalıyor. Menzilini ileride paylaşırsınız. Kazasız belasız sürüşler olsun. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış Perşembe 12:50 Paylaş Perşembe 12:50 Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya Perşembe 12:52 Paylaş Perşembe 12:52 maşallah, güzel günlerde binmek nasip olsun... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Perşembe 13:09 Paylaş Perşembe 13:09 Güzel görünüyor.. İçini merak ediyorum.. Hayırlı olsun güle güle kullan Onur 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Perşembe 13:30 Paylaş Perşembe 13:30 Alın elektriklileri fosil yakıt piyasasi biraz düşsun artık. Hayırlı olsun güzel renk. Kazasız belasız sürüşler dilerim. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Perşembe 13:36 Paylaş Perşembe 13:36 Mehmet Yeter yazdı: Alın elektriklileri fosil yakıt piyasasi biraz düşsun artık. Hayırlı olsun güzel renk. Kazasız belasız sürüşler dilerim. Sence düşürürler mi.. Çürüyüp gitse yine düşürmezler Yurt dışına ucuz fiyattan satıyorlardır. 1 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz Perşembe 13:37 Paylaş Perşembe 13:37 Hayırlı olsun, detaylı incelemeyi bekliyorum 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Perşembe 13:40 Paylaş Perşembe 13:40 Mehmet Ozyurek yazdı: Sence düşürürler mi.. Çürüyüp gitse yine düşürmezler Yurt dışına ucuz fiyattan satıyorlardır. Bir ümit Mehmet abi. Gariban tesellisi. Tabi fosil yakıtlilar düşse gidip lambo da almayacağız. Yorum bağlantısı
Ali Gülmez Perşembe 13:42 Paylaş Perşembe 13:42 çok verimli bir araç aynısının sedanı arkadaşta var uzun yolda 14 kw geçmiyor diyebiliriz ama bebekten dolayı sakin kullanıyor 95 110 km civarı fiyat performans olarak çok başarılı 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş Perşembe 13:49 Paylaş Perşembe 13:49 Mehmet Yeter yazdı: fosil yakıt piyasasi biraz düşsun artık. Hiçte düşmüyor İnce ince her ay artıyor piyasa şu ara Hayırlı olsun 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi Perşembe 14:11 Paylaş Perşembe 14:11 Hayırlı olsun, maşallah güle güle kullanın 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal Perşembe 14:45 Paylaş Perşembe 14:45 Hayırlı olsun Kullanıp deneyimledikçe, menzil bilgileri bekliyoruz. 1 Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz Perşembe 15:19 Paylaş Perşembe 15:19 Güle güle kullan Onur. Bu rengi hiç görmemiştim, yakışmış. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Perşembe 17:41 Paylaş Perşembe 17:41 Hayırlı olsun tipi güzel bu aracın. 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır Perşembe 18:29 Paylaş Perşembe 18:29 Hayırlı olsun Onur iyi günlerde kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts