Görkem Karakaş Perşembe 18:39 Paylaş Perşembe 18:39 Hayırlı olsun bende uzun menzil versiyonunu düşünüyorum ciddi ciddi. Evde clio kalacak 200+ yollarda onunla gideriz aşırı bi bagaj ihtiyacımız yok zaten 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu Perşembe 19:17 Paylaş Perşembe 19:17 Allah hayırlı etsin, kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim. 1 Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz Perşembe 19:47 Paylaş Perşembe 19:47 Hayırlı olsun, güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar Perşembe 20:56 Paylaş Perşembe 20:56 güzel, sağlıklı günlerde bin inşallah... Kaç fosil kaldı daha geçicek 1 Yorum bağlantısı
Onur Demir Cuma 04:50 Yazar Paylaş Cuma 04:50 Recep Demirci yazdı: Hayırlı olsun. Ceyranlılar çoğalıyor. Menzilini ileride paylaşırsınız. Kazasız belasız sürüşler olsun. Selçuk Bakış yazdı: Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın. Ahmet Çankaya yazdı: maşallah, güzel günlerde binmek nasip olsun... Aydın Sert yazdı: Hayırlı olsun Mertol Kip yazdı: Kazasız cezasız İlkay Başaran yazdı: Hayırlı olsun. Osman Ünal yazdı: Hayırlı olsun. Evren Barış Özbek yazdı: Hayırlı olsun. Mehmet Yeter yazdı: Alın elektriklileri fosil yakıt piyasasi biraz düşsun artık. Hayırlı olsun güzel renk. Kazasız belasız sürüşler dilerim. Köksal Yılmaz yazdı: Hayırlı olsun, detaylı incelemeyi bekliyorum Metin Akbal yazdı: Hayırlı olsun masallah Talha Bilgi yazdı: Hayırlı olsun, maşallah güle güle kullanın Sani Gerşon yazdı: Güle güle kullan Emin Önal yazdı: Hayırlı olsun Kullanıp deneyimledikçe, menzil bilgileri bekliyoruz. Saygın Can Oğuz yazdı: Güle güle kullan Onur. Bu rengi hiç görmemiştim, yakışmış. İnan Çınar yazdı: Güzel renk, güle güle kullanın. Mehmet Göktürk yazdı: Hayırlı olsun tipi güzel bu aracın. Adnan Çakır yazdı: Hayırlı olsun Onur iyi günlerde kullanın. Metin Uzunoğlu yazdı: Allah hayırlı etsin, kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim. Emrah Korkmazz yazdı: Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Abdussamed Acar yazdı: güzel, sağlıklı günlerde bin inşallah... Kaç fosil kaldı daha geçicek Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Bu renk çok nadir var. İlk zamanlar aliağada denk gelmişti satıldı hemen şimdide bu ve istanbulda vardı bunu denk getirdim. Menzil konusunda ise; bugün 3 araba ayvalık çorlu yapacağız. Ben şirket aracı ile önden gideceğim kayınbilader arkadan getircek bunu. Ben kullanmamış olsam da bir veri çıkacak ortaya paylaşırım. 4 Yorum bağlantısı
Onur Demir Cuma 04:57 Yazar Paylaş Cuma 04:57 Görkem Karakaş yazdı: Hayırlı olsun bende uzun menzil versiyonunu düşünüyorum ciddi ciddi. Evde clio kalacak 200+ yollarda onunla gideriz aşırı bi bagaj ihtiyacımız yok zaten Teşekkür ederim. Model olarak daha yenilerde sanırım uzun menzilli olanlar var. C4x alırsanız bagaj derdiniz olmaz. 200km yi bununla da yapabiliyorsunuz. Bizde şehir için olacağı için hep öyle bir derdimiz olmayacak. Ha dün güzel bir soru geldi mesela; Şirket aracı olmasaydı evde tek araç olacak olsaydı yine tercih edermiydin diye. Evet yine tercih ederdim. Clio parasına segment donanım ve tip kesinlikle f/p Mehmet Ozyurek yazdı: Güzel görünüyor.. İçini merak ediyorum.. Hayırlı olsun güle güle kullan Onur Sağol abi. Güzel bir yıkatınca detaylı foto çekeceğim ama ilandan kalma iç mekan fotosu atayım Servet Aydın yazdı: Allaahhhh bi müşteri daha 🤣 Ac adaptörü lazım abi. Evde garajdaki prizi kullanıcam. (Kendi panomdan hat çektircem park yerime) Ali Gülmez yazdı: çok verimli bir araç aynısının sedanı arkadaşta var uzun yolda 14 kw geçmiyor diyebiliriz ama bebekten dolayı sakin kullanıyor 95 110 km civarı fiyat performans olarak çok başarılı Ben ilk kullanımda 15.8 yakaladım. İzmir ayvalık arasında. F/p konusuna katılıyorum. 11 Yorum bağlantısı
Ferhat Yavuz Cuma 05:51 Paylaş Cuma 05:51 Hayırlı olsun uzun yolda NORMAL mod kullanın B modunu kapatın inişlerde ve ışıklara yaklaşınca B modunu kullanıp rejen yapın.Şehir içi eco mod ve B modu kallanırsanız tüketiminiz çok düşer .100-110 kmh hızla uzun yol ortalaması 13-14kw arası olur klima açık. 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan Cuma 06:08 Paylaş Cuma 06:08 Hayırlı olsun Onur . Güle güle kullanın . 1 Yorum bağlantısı
Onur Demir Cuma 06:32 Yazar Paylaş Cuma 06:32 Ferhat Yavuz yazdı: Hayırlı olsun uzun yolda NORMAL mod kullanın B modunu kapatın inişlerde ve ışıklara yaklaşınca B modunu kullanıp rejen yapın.Şehir içi eco mod ve B modu kallanırsanız tüketiminiz çok düşer .100-110 kmh hızla uzun yol ortalaması 13-14kw arası olur klima açık. Teşekkür ederim. Neden B kapalı olsun. Devamlı açık kalsa bir sakıncası mı oluyor. B + Eco ile yola çıkmayı planlıyordum. Erdoğan Temur yazdı: Hayırlı olsun güle güle kullanın. Teşekkürler Ersen Tapan yazdı: Hayırlı olsun Onur . Güle güle kullanın . Teşekkürler Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cuma 06:41 Paylaş Cuma 06:41 bunların tipini ben beğeniyorum turbo benzinlisini biraz deneyimledim, direksiyonu çok hissizdi yani fazla konforlu 1 Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya Cuma 07:00 Paylaş Cuma 07:00 Hayırlı olsun. Güle güle kazasız cezasız kullanın. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Cuma 07:11 Paylaş Cuma 07:11 x olanla bunun arasında kalite farkı var mı? O daha alt segment gibi duruyor sanki 1 Yorum bağlantısı
Ferhat Yavuz Cuma 07:18 Paylaş Cuma 07:18 Onur Demir yazdı: Teşekkür ederim. Neden B kapalı olsun. Devamlı açık kalsa bir sakıncası mı oluyor. B + Eco ile yola çıkmayı planlıyordum. Teşekkürler Teşekkürler Uzun yolda B ye basın önce sonra kapatın aracın yelken moduna geçtiğini daha rahat gittiğini görürsünüz.Eco modda zaten klima yeterli soğutma yapmaz yanarsınız.Hızlanmalarda falan gaza daha çok basarsınız yakıt artar.Deneyin bakalım gidişi sizin dediğiniz gibi yapın dönüşü benim dediğim gibi ortalamaları sıfırlayıp karşılaştırın.Tabi eğim vs farkı çık yoksa. 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı Cuma 07:56 Paylaş Cuma 07:56 Sağlıklı günlerde güle güle kullan Onur. Welcome to Club. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cuma 08:06 Paylaş Cuma 08:06 İlkay Başaran yazdı: x olanla bunun arasında kalite farkı var mı? O daha alt segment gibi duruyor sanki türk pazarlamanın isim hatası ve donanım azlığı 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Cuma 08:22 Paylaş Cuma 08:22 İlkay Başaran yazdı: x olanla bunun arasında kalite farkı var mı? O daha alt segment gibi duruyor sanki İlkay hocam bu segment hangisinden başlıyordu? 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Cuma 08:25 Paylaş Cuma 08:25 Mehmet Yeter yazdı: İlkay hocam bu segment hangisinden başlıyordu? c X(4+1) Buradan x=5 çıktığına göre pi sayısını da 22/7 alırsak çorap söküğü gibi gelir. 3 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Cuma 08:40 Paylaş Cuma 08:40 Mehmet Yeter yazdı: Bir ümit Mehmet abi. Gariban tesellisi. Tabi fosil yakıtlilar düşse gidip lambo da almayacağız. ama bentley continental GT alınır şimdi... İlkay Başaran yazdı: c X(4+1) Buradan x=5 çıktığına göre pi sayısını da 22/7 alırsak çorap söküğü gibi gelir. zeki ama çalışmıyor 1 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna Cuma 09:14 Paylaş Cuma 09:14 Guzel gunlerde, saglik ve mutlulukla kullanin 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip Cuma 09:25 Paylaş Cuma 09:25 İlkay Başaran yazdı: c X(4+1) Buradan x=5 çıktığına göre pi sayısını da 22/7 alırsak çorap söküğü gibi gelir. Bahceli kaçmış bunun içine ahsjdjdkdk BUSTED ! 1 5 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız Cuma 10:10 Paylaş Cuma 10:10 Hayırlı olsun. Ülke ve forum olarak elektrikli sayısı giderek artıyor. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Cuma 10:20 Paylaş Cuma 10:20 Doğan Arşiray yazdı: ama bentley continental GT alınır şimdi... Şimdiden konuşmaya başlayabiliriz teslim işlerini. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts