Onur Demir 16 saat önce Yazar Paylaş 16 saat önce Bugün yıkattım arabayı. Evin yanında da detaylı fotoğraflarını çektim. 6 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Rengi çok güzel maşallah Forumda bu renkten bi hb daha var. Ama o dumandan biraz kararmış 1 1 Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Onur Demir yazdı: Bugün yıkattım arabayı. Evin yanında da detaylı fotoğraflarını çektim. Ciddi ciddi düşünmeye başladım. Kullandıkça yorumları belirtirsen çok sevirim abi. Gönlüm gözüm ec4 den yana olsa(bence daha güzel) da mantığım ec4 x'ten yana. 115kw seçeneğinden. Birde bunun yanına e2008 ekledim. Bütçe sıkıştırıyor bakalım ama nasip. Eve wallbox kurma maliyeti nedir şu aralar bilen var mı? 1 Yorum bağlantısı
Onur Demir 13 saat önce Yazar Paylaş 13 saat önce Görkem Karakaş yazdı: Ciddi ciddi düşünmeye başladım. Kullandıkça yorumları belirtirsen çok sevirim abi. Gönlüm gözüm ec4 den yana olsa(bence daha güzel) da mantığım ec4 x'ten yana. 115kw seçeneğinden. Birde bunun yanına e2008 ekledim. Bütçe sıkıştırıyor bakalım ama nasip. Eve wallbox kurma maliyeti nedir şu aralar bilen var mı? Yeni kasalarda 11kw AC var Benimki 7kw max adaptör iş görür yani. Hergün 100km yapmayacaksanız prize takılacak 3.5kw adaptör iş görür 2008 daha dar. Ec4x alabilir 1500altı bulunabiliyor bazı bayilerde sıfır. Grupta paylaştı birisi baya emek harcamış 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts