Onur Demir Pazartesi 18:35 Yazar Paylaş Pazartesi 18:35 Bugün yıkattım arabayı. Evin yanında da detaylı fotoğraflarını çektim. 7 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Pazartesi 18:39 Paylaş Pazartesi 18:39 Rengi çok güzel maşallah Forumda bu renkten bi hb daha var. Ama o dumandan biraz kararmış 1 1 Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş Pazartesi 20:46 Paylaş Pazartesi 20:46 Onur Demir yazdı: Bugün yıkattım arabayı. Evin yanında da detaylı fotoğraflarını çektim. Ciddi ciddi düşünmeye başladım. Kullandıkça yorumları belirtirsen çok sevirim abi. Gönlüm gözüm ec4 den yana olsa(bence daha güzel) da mantığım ec4 x'ten yana. 115kw seçeneğinden. Birde bunun yanına e2008 ekledim. Bütçe sıkıştırıyor bakalım ama nasip. Eve wallbox kurma maliyeti nedir şu aralar bilen var mı? 2 Yorum bağlantısı
Onur Demir Pazartesi 21:42 Yazar Paylaş Pazartesi 21:42 Görkem Karakaş yazdı: Ciddi ciddi düşünmeye başladım. Kullandıkça yorumları belirtirsen çok sevirim abi. Gönlüm gözüm ec4 den yana olsa(bence daha güzel) da mantığım ec4 x'ten yana. 115kw seçeneğinden. Birde bunun yanına e2008 ekledim. Bütçe sıkıştırıyor bakalım ama nasip. Eve wallbox kurma maliyeti nedir şu aralar bilen var mı? Yeni kasalarda 11kw AC var Benimki 7kw max adaptör iş görür yani. Hergün 100km yapmayacaksanız prize takılacak 3.5kw adaptör iş görür 2008 daha dar. Ec4x alabilir 1500altı bulunabiliyor bazı bayilerde sıfır. Grupta paylaştı birisi baya emek harcamış 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 8 saat önce Paylaş 8 saat önce (düzenlendi) Görkem Karakaş yazdı: Ciddi ciddi düşünmeye başladım. Kullandıkça yorumları belirtirsen çok sevirim abi. Gönlüm gözüm ec4 den yana olsa(bence daha güzel) da mantığım ec4 x'ten yana. 115kw seçeneğinden. Birde bunun yanına e2008 ekledim. Bütçe sıkıştırıyor bakalım ama nasip. Eve wallbox kurma maliyeti nedir şu aralar bilen var mı? Okula gel bir tur atalım Görkem. Gerçi ben izindeyim ama Ağustosta iş başındayım. WallBox 30 binden 70 bine kadar değişiyor. Tabi kablo işçilik vb. de fiyatı artırıyor. 8 saat önce tarihinde H.Cenk Bayrakçı tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 7 saat önce Paylaş 7 saat önce H.Cenk Bayrakçı yazdı: Okula gel bir tur atalım Görkem. Gerçi ben izindeyim ama Ağustosta iş başındayım. WallBox 30 binden 70 bine kadar değişiyor. Tabi kablo işçilik vb. de fiyatı artırıyor. Hocam mezun oldum size söylemeyi planlıyordum fakat son sınavımdan sadece 2 gün sonra iş başı yaptım. Mezuniyet işleri için geldiğimde okulda olursanız mutlaka uğrayacağım aklımda. Araba işi çözülür bir şekilde 😅 Yorum bağlantısı
Recommended Posts