Ali Darbaz Çarşamba 12:58 Paylaş Çarşamba 12:58 Tasarruf rakamları güzelde arabanın fiyatı egea cross 1.4 skalasında olsa tadından yenmez. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Çarşamba 13:11 Paylaş Çarşamba 13:11 İlkay Başaran yazdı: Urfada bedava diye duymuştum Yok öyle bir şey. Valla faturaları ödüyorum. 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Çarşamba 13:40 Paylaş Çarşamba 13:40 Mehmet Yeter yazdı: Yok öyle bir şey. Valla faturaları ödüyorum. dün 50 tane kaçak trafo iptal etmişler. Vatandaş da gerçek trafolara sıkmış 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk Çarşamba 13:58 Paylaş Çarşamba 13:58 Mehmet Ozyurek yazdı: Benzinli hesabını Qashqaiye göre, lpg hesabını audiye göre yaptım ya iki farklı araç hangi bölgelerde kullanıyorsun abi Yorum bağlantısı
Emin Önal Çarşamba 14:13 Paylaş Çarşamba 14:13 Mehmet Ozyurek yazdı: Evde kaç lira ki elektrik. Düşük kademede 2,33 TL'den almışım ben bu ay. Çorlu da daha ucuzdur belki de. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Çarşamba 14:15 Paylaş Çarşamba 14:15 Sani Gerşon yazdı: Tam nasıl hesapladın anlamadım? Yüzde hesabı değil galiba? Para hesabı yaptım len.. Mehmet Yeter yazdı: Yok öyle bir şey. Valla faturaları ödüyorum. Ödemeye gidince acayip bakıyorlardır sana 1 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal Çarşamba 14:17 Paylaş Çarşamba 14:17 Emin Önal yazdı: Düşük kademede 2,33 TL'den almışım ben bu ay. Çorlu da daha ucuzdur belki de. +%10 KDV tabi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Çarşamba 14:17 Paylaş Çarşamba 14:17 Ümit Türk yazdı: iki farklı araç hangi bölgelerde kullanıyorsun abi Lpg li audi, 50 km menzil dışına hiç çıkmadı.. Daha uzak mesafeler Qashqai devam.. Emin Önal yazdı: Düşük kademede 2,33 TL'den almışım ben bu ay. Satılık Qashqai, Müstakil ev şart oldu. 3 Yorum bağlantısı
Emin Önal Çarşamba 14:23 Paylaş Çarşamba 14:23 Mehmet Ozyurek yazdı: Müstakil ev şart oldu. Bir sonraki arabam elektrikli olacak. Olmalı. Lütfen olsun. Yorum bağlantısı
Ali Gülmez Çarşamba 14:45 Paylaş Çarşamba 14:45 ankara da kdv dahil 2.70 tl dedi arkadaş 27 bine tesla şarj duvar tipi ve 9 bine kablo çektirdi 36 bine mal ettiler 2 tesla kullanacak sadece Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Çarşamba 15:13 Paylaş Çarşamba 15:13 Mehmet Ozyurek yazdı: Ödemeye gidince acayip bakıyorlardır sana Bölge kalkınmasına yardımcı olduğum için plaket bilem verecekler. Yorum bağlantısı
Mertol Kip Çarşamba 17:24 Paylaş Çarşamba 17:24 Mehmet Yeter yazdı: Yok öyle bir şey. Valla faturaları ödüyorum. Ben evde yokken benim kız ne haltlar karıştırdıysa artık İstanboktaki eve 750 lira fatura gelmiş. akjshdkjhask 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Çarşamba 18:54 Paylaş Çarşamba 18:54 Mertol Kip yazdı: Ben evde yokken benim kız ne haltlar karıştırdıysa artık İstanboktaki eve 750 lira fatura gelmiş. akjshdkjhask Alıştın güneşten harcamaya.. Normal insanlar böyle ödüyor canım. 3 Yorum bağlantısı
Onur Demir Çarşamba 21:09 Yazar Paylaş Çarşamba 21:09 Ali Darbaz yazdı: Tasarruf rakamları güzelde arabanın fiyatı egea cross 1.4 skalasında olsa tadından yenmez. Egea cross wagon 1.6mjet le kıyasta çok fark var arada. Fiyat olarak da farketmesi normal. Corsa-E ler falan var küçük gelmezse1m civarına. Mehmet Ozyurek yazdı: 17 kw elektriği 51 liraya nasıl aldın len.. Henüz parasını ödemedim ama evden şarj ediyorum. 2.7tl civarı kw Mehmet Ozyurek yazdı: Müstakil ev şart oldu. Panodan hat çektirebileceğin sabit park yerin yok mu abi? Ben kapalı garajdaki yerime kablo çektirdim park yerime priz monte ettirdim arayada şalter Mertol Kip yazdı: Ben evde yokken benim kız ne haltlar karıştırdıysa artık İstanboktaki eve 750 lira fatura gelmiş. akjshdkjhask 750 geldiyse sakin olabilirsin abi normal insan elektriği 2 Yorum bağlantısı
Mertol Kip Çarşamba 22:32 Paylaş Çarşamba 22:32 (düzenlendi) Onur Demir yazdı: Ben kapalı garajdaki yerime kablo çektirdim park yerime priz monte ettirdim arayada şalter 750 geldiyse sakin olabilirsin abi normal insan elektriği Sürekli benim evde kalmıyor. Belkide kalıyordur, aman ne biliim alışkın değilim o kadar para vermeye Bodrumda alıştım 150-200 ödemeye, fiyat algım bozuldu. Sakinim bu arada d@$$@ğı sağ olsun. Mehmet Ozyurek yazdı: Alıştın güneşten harcamaya.. Normal insanlar böyle ödüyor canım. Canım mı? Nooluyoz len shsjdjdj Çarşamba 22:35 tarihinde Mertol Kip tarafından düzenlendi Emmi silmesin diye maymunluk yaptım. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Mertol Kip yazdı: Ben evde yokken benim kız ne haltlar karıştırdıysa artık İstanboktaki eve 750 lira fatura gelmiş. akjshdkjhask 750 tek kişi için çok. Ama klima varsa normal 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Onur Demir yazdı: Panodan hat çektirebileceğin sabit park yerin yok mu abi? Sabit otopark yerimiz yok maalesef. 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 17 saat önce Paylaş 17 saat önce (düzenlendi) Şarj geçmişime bakıyorum, evde değil dışarıda şarj etsem, beklerken bir kahve içsem daha pahalıya gelecek. Bakalım ne kadar gidecek böyle. Kaldı ki voltrun bu da kendi prizim değil. 17 saat önce tarihinde Selim Bilgin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Onur Demir 17 saat önce Yazar Paylaş 17 saat önce Selim Bilgin yazdı: Şarj geçmişime bakıyorum, evde değil dışarıda şarj etsem, beklerken bir kahve içsem daha pahalıya gelecek. Bakalım ne kadar gidecek böyle. Kaldı ki voltrun bu da kendi prizim değil. Bizim yakınlardaki şarj istasyonlarında kahve alma şansın yok. arabada oturup 20dk beklemen lazım illaki. mesela bugün 2000tl mazotun yanında 300tl de adblue aldım hep maliyet hep Yorum bağlantısı
Mertol Kip 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Selim Bilgin yazdı: Şarj geçmişime bakıyorum, evde değil dışarıda şarj etsem, beklerken bir kahve içsem daha pahalıya gelecek. Bakalım ne kadar gidecek böyle. Kaldı ki voltrun bu da kendi prizim değil. evde 7KW la şarj ediyorsun herhalde. 2 saatte 13 kw başka türlü olmaz. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Mertol Kip yazdı: evde 7KW la şarj ediyorsun herhalde. 2 saatte 13 kw başka türlü olmaz. 10-11 kw veriyor, o gün ne oldu hatırlamıyorum ama bazen sökmek için müsait olmazsam tesla uygulamasından amperi düşürüyorum uzasın diye, yoksa işgaliye yazıyor 1TL/dk. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Selim Bilgin yazdı: 10-11 kw veriyor, o gün ne oldu hatırlamıyorum ama bazen sökmek için müsait olmazsam tesla uygulamasından amperi düşürüyorum uzasın diye, yoksa işgaliye yazıyor 1TL/dk. Ha bi de otopark iteliyor yani. İyiymiş, Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Mertol Kip yazdı: Ha bi de otopark iteliyor yani. İyiymiş, Ticarilerin hepsinde var o ya, iyi ki de var, şarj edemeyiz yoksa. Her gün yeni bir elektrikli geliyor siteye, biraz daha artarsa arayıp bir soket daha takın diyeceğim, şu an iki tane var. Geçen sene hep boş oluyordu, şu an rağbet arttı. Yine de güzel imkan, olmasa alır mıydım elektrikli bilmiyorum. Tabi bunlar var diye kendi yerimize çekemiyoruz ama ben kiracı olduğum ve çok uzun kalmayı düşünmediğim için uğraşasım yok zaten. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Gerçi şu an teknoparkta kafede oturuyorum, karşımda bir sürü AC soket var, her türlü şarj edilir bir yerlerde. Ofis otoparkında da kendi wallbox'ını takmış herkes. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 16 saat önce Paylaş 16 saat önce (düzenlendi) Mehmet Yeter yazdı: Yok öyle bir şey. Valla faturaları ödüyorum. ben 3.5 sene kaldım, arkadaşın avlulu eviydi, kapaklı çarşısının oralarda, karşı mahalle adını unuttum, eski evler, avlu duvarı yıkıldıydı saat altında kaldıydı, 3.5 sene boyunca ne gelen oldu nede soran... köyde ısınmada kullandıkları aletide koyayım, aha buna bağla +- yi tamam 16 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts