Mehmet Ozyurek Dün saat 08:52 Paylaş Dün saat 08:52 Bu bir suçlama değildir. Orman yangınlarının sebebi, elektrik tüketiminin artması sebebiyle sarkan elektrik telleri olablir mi? Yorum bağlantısı
Ali Gök Dün saat 09:11 Paylaş Dün saat 09:11 Mehmet Ozyurek yazdı: Bu bir suçlama değildir. Orman yangınlarının sebebi, elektrik tüketiminin artması sebebiyle sarkan elektrik telleri olablir mi? bence yakıyorlar. 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip Dün saat 09:12 Paylaş Dün saat 09:12 Mehmet Ozyurek yazdı: Bu bir suçlama değildir. Orman yangınlarının sebebi, elektrik tüketiminin artması sebebiyle sarkan elektrik telleri olablir mi? Bu bir suçlamadır, orman alanında yapılmayan yüksek gerilim hat altı temizliğidir, kontrol edilmeyen giriş çıkışlardır. 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan Dün saat 09:36 Paylaş Dün saat 09:36 Mehmet Ozyurek yazdı: Orman yangınlarının sebebi, elektrik tüketiminin artması sebebiyle sarkan elektrik telleri olablir mi? Sebeplerden biri de bu diyebiliriz. Özelleştirmelerden sonra hiç yatırım yapılmazsa bakım yapılmazsa, amaç sadece "para bi şekilde cebe girsin de..." şeklinde olursa yangın sebebinin bu olması kaçınılmaz. Tek sebep bu mu tabi ki değil. Ortada her sene yapılan bir "kasıt" da var bence, yanan yerlere bakarsak yerlerinde şuan neler var 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 09:37 Paylaş Dün saat 09:37 Mertol Kip yazdı: Bu bir suçlamadır, orman alanında yapılmayan yüksek gerilim hat altı temizliğidir, kontrol edilmeyen giriş çıkışlardır. Ve bakımsız hatlardır bence. Ali Gök yazdı: bence yakıyorlar. Dün bir video gördüm.. Yangının 500 metre uzağında ayrı bir bölüm yanıyordu. Kozalak fırlıyor diyorlar da çoğu ülkede o kadar uzağa giden roket yok. Alptuğ Özcan yazdı: Tek sebep bu mu tabi ki değil. Ortada her sene yapılan bir "kasıt" da var bence, yanan yerlere bakarsak yerlerinde şuan neler var Yandıktan sonra nasıl olsa orman vasfından çıktı, köylüye dağıtalım tarla yapsınlar diyorlar mı? Sahilleri koyları biliyorum onlar ayrı. 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan Dün saat 09:44 Paylaş Dün saat 09:44 Mehmet Ozyurek yazdı: Yandıktan sonra nasıl olsa orman vasfından çıktı, köylüye dağıtalım tarla yapsınlar diyorlar mı? Ben uzun zamandır köylüye dağıtılan/verilen bir şey görmedim, aksine hep onlardan alıyorlar(izinli izinsiz) 2 Yorum bağlantısı
Onur Demir Dün saat 10:41 Yazar Paylaş Dün saat 10:41 Mehmet Ozyurek yazdı: Kozalak fırlıyor diyorlar da çoğu ülkede o kadar uzağa giden roket yok. Egeden daha sık kuzey ormanları var trakyada. kolay kolay yanmaz çünkü çam ağacı yoktur. Çam ağacı yeşilliktir ok, ama kolay yanar, uzak mesafelere kozalak fırlatırlar vb. bir çok dezavantajı vardır. Sarımsaklı/ayvalık yangını sırasında karşı kıyıya fırlayan kozalakları gördü bu gözler. mevcut yangınların büyüme sebepleri rüzgarla birlikte kozalakların çok uzak noktalara gitmesi farklı noktalardan yanarak devam etmesi Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Dün saat 10:53 Paylaş Dün saat 10:53 Çam yanma üzerine evrilmiş bir ağaç. Soba tutuşturmak için kullanıyoruz zaten. Yorum bağlantısı
Mertol Kip Dün saat 11:01 Paylaş Dün saat 11:01 Hadi şimdi yanan kozalakların eC4 ile bağlamını kuralım 2 Yorum bağlantısı
Onur Demir 10 saat önce Yazar Paylaş 10 saat önce Mertol Kip yazdı: Hadi şimdi yanan kozalakların eC4 ile bağlamını kuralım her şey burada başladı Mehmet Ozyurek yazdı: Bu bir suçlama değildir. Orman yangınlarının sebebi, elektrik tüketiminin artması sebebiyle sarkan elektrik telleri olablir mi? Mertol Kip yazdı: Bu bir suçlamadır, orman alanında yapılmayan yüksek gerilim hat altı temizliğidir, kontrol edilmeyen giriş çıkışlardır. 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Onur Demir yazdı: her şey burada başladı Hep emmi yapıyor zaten. 1 Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Takip ettiğimi söylemiştim. Ağustos ayında param gelecek ve bana pahalıya maal oldu bu bekleyiş. Çoğu ilan yayından kalktı. Bazıları 100-150 bin zam yaptı... Yorum bağlantısı
Mertol Kip 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Görkem Karakaş yazdı: Takip ettiğimi söylemiştim. Ağustos ayında param gelecek ve bana pahalıya maal oldu bu bekleyiş. Çoğu ilan yayından kalktı. Bazıları 100-150 bin zam yaptı... Konunun sahibi artiZ de bekleyecekti, allahtan inadı bıraktıda söz dinledi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Onur Demir yazdı: her şey burada başladı Hep Ali Darbaz'mı gündem değiştirecek.. Bu sefer de ben aklıma geleni yazıverdim Görkem Karakaş yazdı: Takip ettiğimi söylemiştim. Ağustos ayında param gelecek ve bana pahalıya maal oldu bu bekleyiş. Çoğu ilan yayından kalktı. Bazıları 100-150 bin zam yaptı... Yenileri gelir. sıkıntı yok. 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 45 dakika önce Paylaş 45 dakika önce bence hep bırakılan cam şişlerden kaynak: zengin medya sunucuları Yorum bağlantısı
Recommended Posts