İlkay Başaran 9 Haziran Paylaş 9 Haziran Sinan Akgöl yazdı: Yeni gelin tepkisi 😂 Papua yenigelin. Güzel memleket. Ben gidip uyuyayım 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 saat önce Paylaş 6 saat önce E-c3 aircross 54kwh uzun menzil, dolu paketi 1,75 milyona satıyorlar. 300 bin 12 ay sıfır faiz. Berlingo babama biraz ağır ve büyük geldi. Yıllık muayene, bakım masrafı, yakıt vs Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: E-c3 aircross 54kwh uzun menzil, dolu paketi 1,75 milyona satıyorlar. 300 bin 12 ay sıfır faiz. Benim araçtan, eğer soru olursa konuya bekleriz 🙂 Fiyat olarak daha esnek seçenekler olabilir. Başka bayilere kesin sorun 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: E-c3 aircross 54kwh uzun menzil, dolu paketi 1,75 milyona satıyorlar. 300 bin 12 ay sıfır faiz. Berlingo babama biraz ağır ve büyük geldi. Yıllık muayene, bakım masrafı, yakıt vs Neden c4 değil? daha mı pahalı? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: E-c3 aircross 54kwh uzun menzil, dolu paketi 1,75 milyona satıyorlar. 300 bin 12 ay sıfır faiz. Berlingo babama biraz ağır ve büyük geldi. Yıllık muayene, bakım masrafı, yakıt vs Tansu gıyabında şu yıllık bakıma takılanlara kızıyorum. La senede bir kere 1 saat. Nesi külfet be? Bakımı ucuz çok değil, yakıtı yüksek evet. Kullanımı bilekis aslında daha kolay yüksek ve çok iyi manevra kabiliyeti var Yorum bağlantısı
Mertol Kip 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Servet Aydın yazdı: Tansu gıyabında şu yıllık bakıma takılanlara kızıyorum. La senede bir kere 1 saat. Nesi külfet be? Bakımı ucuz çok değil, yakıtı yüksek evet. Kullanımı bilekis aslında daha kolay yüksek ve çok iyi manevra kabiliyeti var Şimdi bunun Türkçesini de yazar mısın? 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mertol Kip yazdı: Şimdi bunun Türkçesini de yazar mısın? Uyuzluk yapmak 🍆 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Servet Aydın yazdı: Tansu gıyabında şu yıllık bakıma takılanlara kızıyorum. La senede bir kere 1 saat. Nesi külfet be? Bakımı ucuz çok değil, yakıtı yüksek evet. Kullanımı bilekis aslında daha kolay yüksek ve çok iyi manevra kabiliyeti var Abi emekli adam. Maaş belli. İlçede müstakilde yaşıyor. Her sene muayene. Mtv dizel bakımı falan derken şimdi mazot 80 lira oldu. Esas konu kısa mesafe. Euro 6 motoru kısa mesafeden dpf zaten malum. İoniq 3 çıkacak. Onu da bekleyebiliriz. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Bu arada araç 2022 model 1.5 berlingo Yorum bağlantısı
Recommended Posts