Tansu Kalafatoğlu 11 Temmuz Paylaş 11 Temmuz Türkiye'den Orta Doğu ve Akdeniz pazarları başta olmak üzere 50'den fazla ülkeye ihraç edilecek. Boreal'in Latin Amerika pazarları için ikinci üretim noktası ise Brezilya olarak açıklandı. Boreal'in ilk lansman 2025 sonunda Brezilya’da gerçekleşecek. 2026 itibarıyla ise diğer Latin Amerika ülkeleri, Türkiye ve çevre pazarlarda satışa sunulacak ilk etapta yeni nesil 1.3 TCe direkt enjeksiyonlu turbo motorla satılacak. Aracın sunulduğu pazara göre farklı versiyonları bulunacak olan bu motor, Latin Amerika'da 156 beygir, Türkiye'de ise 138 beygir güç üretecek. Motorun tork değerleri ise Latin Amerika için 270 Nm, Türkiye için 240 Nm şeklinde açıklandı. Versiyona bağlı olarak 0-100 km/s hızlanmasını 9,3 saniyede tamamlayan Boreal, 6 ileri çift kavramalı EDC şanzımanla kombine edilmiş. reno inanılmaz fazla model çıkarıyor. hayırlısı bakalım. ceo da gitti bundan sonra ne olur göreceğiz 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 11 Temmuz Paylaş 11 Temmuz Megane, clio, kangoo, master harici modelleri hep sezonluk. Bi ara meganı dahi bitirmişlerdi devşirme samsungla. 4 Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 11 Temmuz Paylaş 11 Temmuz Yaz dizisi gibi SUV yapıyor Renault bakalım kaç bölüm sürecek. 3 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 11 Temmuz Paylaş 11 Temmuz Ben Renault a sizin kadar soğuk bakmıyorum yaw. (Fransız olmasına rağmen) Sonuçta ülkeye yatırım yapmış ve onyıllardır da sürdürüyor. Bence desteklenmesi lazım. Rafael öyle abuk fiyatlı olmasa almayı düşünürdüm sanırım. Bu da çirkin değil bence, elektrikli de yapsalar makul bir fiyatla çok daha cazip olurdu. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş Çarşamba 09:38 Paylaş Çarşamba 09:38 Tansu Kalafatoğlu yazdı: ilk etapta yeni nesil 1.3 TCe direkt enjeksiyonlu turbo motorla satılacak. sonradan karar değiştirirler hibrit milt bilmemneye çevirirler alıcının da kafasını karıştırıp en nihayetinde satamazlar 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Çarşamba 11:12 Paylaş Çarşamba 11:12 Mertol Kip yazdı: Ben Renault a sizin kadar soğuk bakmıyorum yaw. (Fransız olmasına rağmen) Sonuçta ülkeye yatırım yapmış ve onyıllardır da sürdürüyor. Bence desteklenmesi lazım. Rafael öyle abuk fiyatlı olmasa almayı düşünürdüm sanırım. Bu da çirkin değil bence, elektrikli de yapsalar makul bir fiyatla çok daha cazip olurdu. rafale saçma fiyat olmasa olurdu evet, adı geçen modelli pilli yapacaklarına getirin mevcut Scenicği ve makul fiyattan satın, tesla dahil direk geriye düşsün diğerleri, kafayı çalıştırmıyor bu reno yahu.... 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Çarşamba 11:27 Paylaş Çarşamba 11:27 sanki byd için de böyle bir başlkık vardı sanki? geçen senelerde miydi neydi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts