İçeriğe Yönlendir

Pilli oyuncak e 308

Osman Ünal

Recommended Posts

Osman Ünal

Golf.jpg.545e7c6e1f696e47c47927b18b0c11aa.jpg

Emektarı gönderince yerini doldurmak gerekiyordu, boş bırakırsak yerimizi kaparlar.

IMG_0136.jpg.8b76b5f3392050d481b4ff4a80c47b10.jpg

Bir süredir ne yapsam diye düşünüp duruyordum, piyasada bütün arabalar suv denen şekle geldi, ben o tip araçlardan hiç haz edemiyorum (eski kafalılık belki).

Benim sevdiğim araç otomobil, sedan veya hb, bu araçlarda oldukça kısıtlı, 11 sene boyunca beni hiç üzmediğinden yine Doğuş a gidip Golf sordum orta donanıma 2.4 milyon isteyince o defteri kapattık. Aslında ilk etapta pilli düşünmüyordum, sağa bak sola bak  benzinli araç 2 milyonu geçiyor.

Derken ne kaybederim beğenmessek satarız dedik pillilere bakmaya başladım, orada da yine eski kafalılık çinlilerden uzak durdum, velhasıl 308, Astra ve C4 hangisi olursa alyım diye bakınıp duruyordum. Tabii almak için önce satmak gerkiyordu, Golf ün piyasasına bakınca daha doğrusu web den alınan teklifler varya onlardan aldığım sonuçlara göre 1 milyon- 1.05 milyon gibi satılacağı görünüyordu. Bayileri ara fiyat al stok sor falan derken meşhur sarı sitede 2025 308 e denk geldim, aradık konuştuk takas işini sorduk Golf ü 1 milyon sayarım diyince atladık gittik.  Ben 308 in 2-3 aylık 4-5k km de bir şey beklerken 24 haziran tescilli 29 km de olduğunu görünce biraz şaşırdım aslında, neyse konuşup anlaştık.

308 i 1.55 milyona almış olduk, liste fiyatına bakınca bayinin verdiği fiyata bakınca siz bu araçları nasıl alıyorsunuz dediğimde, 25 yıldır sempatik ilişkiler sebebi ile diyor, siz mümkünü yok alamassınız dedi (aldığı fiyatı söylediğinde). Cennet ülkem benim. Alım süreci kısaca böyle, gelelim araca.

29km de aldım otoparka bıraktım şu anda 35 km de yani şimdilik pek bir yorumum yok. (pil bitmesin diye dolaşamıyorum şarj edeceğim yerleri belirlemem lazım. evet normal değilim:yes:)

Yalnız bol oyuncaklı galiba.

2 tane eksiği var, elektrikli bagaj, elektrikli koltuk.

Sessizliği efsane ama, ben bu kadar sessiz bir şey beklemiyordum, lastik sesi gelmiyor nerdeyse, lastikler 18 olmasına rağmen rahatsız etmedi, bozuk yerlerde tangır tungur etmiyor.

3 sürüş modu var normal ile başlangıç yapıyor, eco mod resmen ölü eşşek ciddi sabır lazım, spor modda ilk defa elektrikli araç kullanan bana woooowww dedirtti. 

Şimdilik bu kadar kullandıkça deneyimleri paylaşırım artık, 11 yılda 74k km yapan insan 3 ay sonra bile ne yol yapacakta yorum yapacak orası da ayrı.:D

• Beğen 15
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Hayırlı olsun. Satıcı deneyimli bir abiye benziyor :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Aytac Sakal

Hayirlı Olsun Kazasız Belasız Cezasız 🧿.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Hayırlı olsun abi.

Kimmiş bu satıcı :)

Bakalım elinde neler varmış, takasa gireriz belki  

Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna

Nefis renk, guzel gunlerde saglik ve mutlulukla kullanin :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İnan Çınar

308 bu kasayı çok beğeniyorum. Güle güle kullanın. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Osman Ünal
Mehmet Ozyurek yazdı:

Hayırlı olsun abi.

Kimmiş bu satıcı :)

Bakalım elinde neler varmış, takasa gireriz belki  

Benim aldığımın aynısının gri si vardı, satıldı. bana senden 25 daha almam lazım renk yüzünden diyor birde.

ev3 GT line vardı satıldı çok güzeldi ama aklım gitti, suv hiç haz etmesemde param yetse alırdım, 2.2 küsür milyona sattılar.

Adam bodrum a gidicem 2 ay yokum arabaları satmam lazım dedi, bulundukları bina kentsel dönüşüme gitmiş boşaltıyorlarmış bide, yeni yer sancaktepede dedi galiba.

Adamlar babadan beri esnafmış çok değişikti, hele noterdeki işi görsen tam bir komedi memura tarif edip yaptırıyor.

Ha bu arada senin arabana iyi fiyat verdim, daha kolay satacağım 10-20 alır veririm dedi. kısaca değişik bir esnaflık anlayışları var, uzun zamandır böyle görmemiştim.

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal

5 fazla olmuş hayırlı olsun :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

Hayırlı olsun güle güle kullanın.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Hayırlı olsun gülerek kullanın içini de denk gelince görsek güzel olur.:)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

:nazar: çok şık tork kaç bunda

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

:nazar:

Ohhh oh bi müşteri daha 😁

• Mutlu 5
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Güle güle kullanın.

Kapalı otoparkınız varken, niye dışarıda şarj istasyonu arıyorsunuz?

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu

Hayırlı olsun güle güle kullanın. Bende 2 hafta ya kadar stellantisli çirkin kral la elektrikli camiaya giriş yapıcam inşallah.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Hayırlı olsun, sağlıklı günlerde güle güle kullanın. :nazar: 

Welcome to EV Club. :) :good1:

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Osman Ünal
Selçuk Bakış yazdı:

Hayırlı olsun gülerek kullanın içini de denk gelince görsek güzel olur.:)

Teşekkür ederim.

En kısa zamanda

Ali Darbaz yazdı:

Hayırlı olsun teste kovalasaydın

Teşekkür ederim.

Tesla dedin galiba

Hiç sevmiyorum ve aşırı büyük.

Çağlar Bayur yazdı:

:nazar: çok şık tork kaç bunda

Yanlış bilmiyorsam 270

Servet Aydın yazdı:

:nazar:

Ohhh oh bi müşteri daha 😁

3 Sene sonra :D

Sani Gerşon yazdı:

Güle güle kullanın.

Kapalı otoparkınız varken, niye dışarıda şarj istasyonu arıyorsunuz?

Teşekkür ederim.

Bizde şöyle bir durum var, daire sayısı 95 otopark sayısı 75 civarı kimseye atanmış par yeri yok, dolayısı ile burası benim park yerim şarj için priz koyacağım diyemiyorsun.

Gerçi otopark şimdiye kadar hiç full olmadı.

Ben sitede gölge yöneticilik yapıyorum, resmiyette kazan dairesi personeliyim, sitenin bütün teknik işleri ile ilgileniyorum. Bugüne kadar bütün başvuruları yukarıdaki sebepten geri çevirdim, şimdi kendime ayrıcalık yapmam benim ilkelerime uymaz, yoksa o hattı çekmek 1 saatimi almaz. Üstelik benim aracımın olduğu yere 9 yıldır başka kimse park etmemesine rağmen, arkada duvarda kamera sistemlerinin hemen yanında depom ve ofisim var. 

H.Cenk Bayrakçı yazdı:

Hayırlı olsun, sağlıklı günlerde güle güle kullanın. :nazar: 

Welcome to EV Club. :) :good1:

Teşekkür ederim.

Hoş bulduk hocam.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Osman Ünal

Şarj işini de çözdüm, ev emaar a 600-700 metre mesafede otoparkında voltrun ac cihazları varmış, loptop u alır giderim kahvecinin birinde @Çağlar Bayur un yaptığı gibi latte mi içerken araba şarj olur.

Gerçi kahve pardon latte, şarj dan pahalıya gelecek ama ne yapalım idare edeceğiz.:D

Yorum bağlantısı
Osman Ünal
Abdussamed Acar yazdı:

hayırlı uğurlu olsun....

Teşekkür ederim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fikri Keleş

Hayırlı olsun 

Bende esnafı merak ettim,arabami satıp bi kuga hayali düştü aklıma 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mertol Kip

Buradan da hayırlı olsun,

AC ile yavaş olur. Ha zaman çoksa olabilir, sabah bırakıp öğlen alırsın. Acil işlerde DC kullan bence. Emaar ın altında trugo nun DC leri de var. 

Screenshot_20250711_233126_ChargeIQ.png

Bigün herkes elektrikli alacak :):

Yorum bağlantısı
Fikri Keleş

Kozyatağında galiba dediğiniz esnaf 

Orası ise tanıyorum onları 

Yorum bağlantısı
Osman Ünal
Fikri Keleş yazdı:

Hayırlı olsun 

Bende esnafı merak ettim,arabami satıp bi kuga hayali düştü aklıma 

O işi bizde anlamadık, ama muhtemel Golf ün alıcısı hazırdı. 

Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş

Çok şık, çok beğeniyorum güle güle kullanın hocam iyi şarjlar 😅

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...