Onur Demir Cuma 20:54 Paylaş Cuma 20:54 Hayırlı olsun. Güzel renk ve model. Kazasız cezasız 1 Yorum bağlantısı
Osman Ünal Cuma 20:54 Yazar Paylaş Cuma 20:54 Mertol Kip yazdı: Buradan da hayırlı olsun, AC ile yavaş olur. Ha zaman çoksa olabilir, sabah bırakıp öğlen alırsın. Acil işlerde DC kullan bence. Emaar ın altında trugo nun DC leri de var. Bigün herkes elektrikli alacak :): Teşekkür ederim. Mertol emekli adamın ne işi olur, 35 sene koşarak yaşanan iş ve sosyal hayat sonrası kalanını yürüyerek devam etmek istiyorum artık. Bırakırız arabayı iş güç varsa onları hallederiz, olmadı eve gelip 2 saat şekerleme yapar gider alırız, acil durumda da dc ye bağlarız. Onur Demir yazdı: Hayırlı olsun. Güzel renk ve model. Kazasız cezasız teşekkür ederim. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu Cuma 21:33 Paylaş Cuma 21:33 Allah hayırlı etsin, kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim. Yorum bağlantısı
Cem Dilmen Cumartesi 06:50 Paylaş Cumartesi 06:50 Hayırlı olsun bence de güzel seçim olmuş. Ben de 2 ay önce 408 aldım, sizin de belirttiğiniz gibi ses yalıtımı benim de beklentimin üstünde iyi. Taş yollarda bile minimal yol sesi alıyor. Gerçek premium gibi. E tabi bol oyuncak da cabası. Kazasız günlerde binin. 3 Yorum bağlantısı
Osman Ünal Cumartesi 06:53 Yazar Paylaş Cumartesi 06:53 Metin Uzunoğlu yazdı: Allah hayırlı etsin, kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim. Teşekkür edeim. Cem Dilmen yazdı: Hayırlı olsun bence de güzel seçim olmuş. Ben de 2 ay önce 408 aldım, sizin de belirttiğiniz gibi ses yalıtımı benim de beklentimin üstünde iyi. Taş yollarda bile minimal yol sesi alıyor. Gerçek premium gibi. E tabi bol oyuncak da cabası. Kazasız günlerde binin. Teşekkür edeim. 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin Cumartesi 07:01 Paylaş Cumartesi 07:01 Hayırlı olsun, pilliler çok hızlı gidiyor bu aralar. 1 Yorum bağlantısı
Osman Ünal Cumartesi 07:59 Yazar Paylaş Cumartesi 07:59 Selim Bilgin yazdı: Hayırlı olsun, pilliler çok hızlı gidiyor bu aralar. Teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz Cumartesi 09:25 Paylaş Cumartesi 09:25 Hayırlı olsun, güzel hblerden birisi. 1 Yorum bağlantısı
Osman Ünal Cumartesi 09:48 Yazar Paylaş Cumartesi 09:48 Emrah Korkmazz yazdı: Hayırlı olsun, güzel hblerden birisi. Teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Osman Ünal Dün saat 05:44 Yazar Paylaş Dün saat 05:44 Doğan Arşiray yazdı: hayırlı olsun Teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Osman Ünal Dün saat 15:15 Yazar Paylaş Dün saat 15:15 Evren Barış Özbek yazdı: Osman Ağbi hayırlı olsun. Teşekürler Evren. 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır Dün saat 15:20 Paylaş Dün saat 15:20 Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın kazasız cezasız 🧿 1 Yorum bağlantısı
Osman Ünal 22 saat önce Yazar Paylaş 22 saat önce Adnan Çakır yazdı: Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın kazasız cezasız 🧿 Teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Hayırlı olsun, o fiyata bence de güzel seçim. Güle Güle Kullanın. Geçen hafta Konya Peugeot Özkaymak ta 2 tane vardı e308 1.5 milyona veriyorlardı, araç arıyan arkadaşıma yalvardım al şundan birini diye beni dinlemedi. Ertesi günü hak verip gittik ama satılmış ikiside... 1 Yorum bağlantısı
Recep Demirci 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Hayırlı olsun. Pilli ceyranlı artışı hızını kaybetmiyor forumda. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Hayırlı olsun güle güle binin. tasarımları çok güzel bunların 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Hayırlı olsun Osman abi, pek güzel maşallah 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Osman abi hayırlı olsun senin gibi az km yapan için şarj dert olmayacaktır güle güle kullan abicim 1 Yorum bağlantısı
Osman Ünal 8 saat önce Yazar Paylaş 8 saat önce Talha Bilgi yazdı: Hayırlı olsun, o fiyata bence de güzel seçim. Güle Güle Kullanın. Geçen hafta Konya Peugeot Özkaymak ta 2 tane vardı e308 1.5 milyona veriyorlardı, araç arıyan arkadaşıma yalvardım al şundan birini diye beni dinlemedi. Ertesi günü hak verip gittik ama satılmış ikiside... Evet tuhaf bir şeyler olmuş anlamadık bir türlü, benim aldığım galeri çok daha düşüğe almış. Emin Önal yazdı: Elma şekeri maşallah Recep Demirci yazdı: Hayırlı olsun. Pilli ceyranlı artışı hızını kaybetmiyor forumda. Oğuzkan Işık yazdı: Hayırlı olsun güle güle binin. tasarımları çok güzel bunların Tamer Topaç yazdı: Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanın. Köksal Yılmaz yazdı: Hayırlı olsun Osman abi, pek güzel maşallah Fatih Keskin yazdı: Osman abi hayırlı olsun senin gibi az km yapan için şarj dert olmayacaktır güle güle kullan abicim Hepinize teşekkür ederim. Fatih şarjı ve maliyeti düşünmüyorum, mantığı anlamaya çalışıtorum aslında. Yorum bağlantısı
Ferhat Yavuz 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Hayırlı olsun. Voltla , ABRP ve Lixhium uygulamalarını indirin konuma göre en uygun istasyonu seçin istasyon uygulamalarını önceden indirip kredi kartı tanımlamalarını falan yapın ki istasyonda boşa uğraşmayın.Zaten 2-3 şarjdan sonra çözersiniz durumu 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts