Zeki Ağaçgözgü Pazartesi 10:59 Paylaş Pazartesi 10:59 Merhaba Osman Bey Pilli oyuncağınız hayırlı olsun.Zevkli seyirler diliyorum. 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal Pazartesi 11:03 Paylaş Pazartesi 11:03 Osman Ünal yazdı: İlk yorumu yapayım, Autohold u özlüyorum, ayak illa fren pedalında duracak bunda, bir gün dalıp öndekine vurursam bana sürpriz olmaz. Bence de çok büyük konfor. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazartesi 11:12 Paylaş Pazartesi 11:12 nasıl yani rampada freni bırakınca geri mi kayıyor??? Yorum bağlantısı
Metin Akbal Pazartesi 11:19 Paylaş Pazartesi 11:19 Çağlar Bayur yazdı: nasıl yani rampada freni bırakınca geri mi kayıyor??? Abey sen gibi vizyon sahibi biri bunu sormamalı 😁 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazartesi 11:21 Paylaş Pazartesi 11:21 Metin Akbal yazdı: Abey sen gibi vizyon sahibi biri bunu sormamalı 😁 floresan bile almış adamım, tecrübeler yenilen kazıklar ile geliyor 1 4 Yorum bağlantısı
Osman Ünal Pazartesi 12:01 Yazar Paylaş Pazartesi 12:01 Çağlar Bayur yazdı: nasıl yani rampada freni bırakınca geri mi kayıyor??? Yok be ya 3sn civarı tutuyor. Yokuş kalkış var Golf gibi autohold yok, Golf te durduktan sonra her türlü yol şartında saatlerce tutabiliyor du. 1 Yorum bağlantısı
Osman Ünal Pazartesi 12:48 Yazar Paylaş Pazartesi 12:48 Zeki Ağaçgözgü yazdı: Merhaba Osman Bey Pilli oyuncağınız hayırlı olsun.Zevkli seyirler diliyorum. Teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Pazartesi 14:26 Paylaş Pazartesi 14:26 Abi otohold bilmiyom ama otomatik kas ezberi ile her rampada el freni çekiyom. Buda otohold sayılır mı. Yorum bağlantısı
Mertol Kip Pazartesi 15:46 Paylaş Pazartesi 15:46 Osman Ünal yazdı: İlk yorumu yapayım, Autohold u özlüyorum, ayak illa fren pedalında duracak bunda, bir gün dalıp öndekine vurursam bana sürpriz olmaz. O çok acayip bir şey. Ben bir ara Kuga dan sonra Grandland almıştım, çok yadırgadım ve her durduğumda sövüyordum, sonra gene kuga aldım autohold olduğu halde baktım ayağım hep frende duruyor. Stellantis neden uygulamıyor hala anlayabilmiş değilim. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Pazartesi 16:03 Paylaş Pazartesi 16:03 Mertol Kip yazdı: autohold olduğu halde baktım ayağım hep frende duruyor. bunu ben de yapıyorum. O yüzden kullanmıyorum. Sonra özelliği açtın neden kullanmıyorsun diye kendime kızıyorum Yorum bağlantısı
Osman Ünal Pazartesi 16:34 Yazar Paylaş Pazartesi 16:34 Mertol Kip yazdı: O çok acayip bir şey. Ben bir ara Kuga dan sonra Grandland almıştım, çok yadırgadım ve her durduğumda sövüyordum, sonra gene kuga aldım autohold olduğu halde baktım ayağım hep frende duruyor. Stellantis neden uygulamıyor hala anlayabilmiş değilim. Tansu Kalafatoğlu yazdı: bunu ben de yapıyorum. O yüzden kullanmıyorum. Sonra özelliği açtın neden kullanmıyorsun diye kendime kızıyorum Ben çok alışmıştım, her durduğumda ayağım ya boşta olurdu, yada gaz pedalının üstünde. Golf te fren pedalı biraz yukarda olduğundan ayak bilekten bükülü kalıyor biraz. Bununda güzel tarafı rampa aşağı veya düzde durduğunda freni gevşetince hemen yürümesi, Golf te illa gaza basacan yürümesi için. 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş Pazartesi 17:26 Paylaş Pazartesi 17:26 Benim ilk autohold ile tanışmam,bir an arka koltukta çocuk rahatsizlanmisti.bende refleks araba durunca arkaya dönüp çocukla ilgilendim,Sonra bi an dedim Yokuş aşağı bu araba niye kaymadi.Suan alıştım,muazzam bi özellik Yol boştu bu arada 1 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Hayırlı olsun,autohold ile bende toyota ile tanıştım gerçekten trafik olan yerlerde çok güzel bir özellik. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Osman Ünal yazdı: Autohold u özlüyorum, ayak illa fren pedalında duracak bunda, bir gün dalıp öndekine vurursam bana sürpriz olmaz. Aman dikkat abi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Autohold güzel.. iş görüyor.. Ancak start stopla birleşince sağlıklı bulmuyorum ben.. Frene basıyorum, autohold devreye giriyor, motor da stop ediyor.. Buraya kadar güzel.. Ancak yürümek için gaza basar basmaz, motor çalışıp araba fırlıyor.. Gaza basar basmaz, motor mu çalışsın, freni mi bıraksın, vitese mi taksın.. (Gerçi vitesin var olduğu şaibeli) Sağlıklı gelmiyor bana. Ben de autoholdu iptal ettim, frene basınca motor stop ediyor, freni bırakınca motor çalışıyor. Gaza basıp yürüyorum. Bu daha sağlıklı geliyor bana. 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Bende de var AutoHold. Ama start stop yok. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Autohold güzel.. iş görüyor.. Ancak start stopla birleşince sağlıklı bulmuyorum ben.. Frene basıyorum, autohold devreye giriyor, motor da stop ediyor.. Buraya kadar güzel.. Ancak yürümek için gaza basar basmaz, motor çalışıp araba fırlıyor.. Gaza basar basmaz, motor mu çalışsın, freni mi bıraksın, vitese mi taksın.. (Gerçi vitesin var olduğu şaibeli) Sağlıklı gelmiyor bana. Ben de autoholdu iptal ettim, frene basınca motor stop ediyor, freni bırakınca motor çalışıyor. Gaza basıp yürüyorum. Bu daha sağlıklı geliyor bana. ohooo bunlar ayrı ayrı aç kapa olmuyormu, mındar desene Yorum bağlantısı
Mertol Kip 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Autohold güzel.. iş görüyor.. Ancak start stopla birleşince sağlıklı bulmuyorum ben.. Frene basıyorum, autohold devreye giriyor, motor da stop ediyor.. Buraya kadar güzel.. Ancak yürümek için gaza basar basmaz, motor çalışıp araba fırlıyor.. Gaza basar basmaz, motor mu çalışsın, freni mi bıraksın, vitese mi taksın.. (Gerçi vitesin var olduğu şaibeli) Sağlıklı gelmiyor bana. Ben de autoholdu iptal ettim, frene basınca motor stop ediyor, freni bırakınca motor çalışıyor. Gaza basıp yürüyorum. Bu daha sağlıklı geliyor bana. Autoholdta boşa atmıyor arabayı, kavramayı ayırıp hazırda bekliyor. Kuga da gayet iyi calisiyordu. Bence olmali ama önceki grandlandte olmadigi gibi bunda da yok. Yokus kalkis desteginin oldugu arabada autohold un olmamasi cok sacma geliyor bana. . Yorum bağlantısı
Emin Önal 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: ohooo bunlar ayrı ayrı aç kapa olmuyormu, mındar desene Bende oluyor. Ben emminin tersine, start stop u kapatıp, autohold u açık bırakıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: ohooo bunlar ayrı ayrı aç kapa olmuyormu, mındar desene Oluyor. start stop devreye girmesin de diyebilirsin.. Ama ben seviyorum start stobu.. Tabi pillilerin böyle bir derdi yok Çok da güzel çalışır, trafiği okur, öndeki değil onun önündeki aracı da okur radarı, ışığa yaklaşırken ayağım frende ve hızım düşüyorsa duracağımı bilir ve durmadan çok önce stop eder.. Çarpışma önleme de aynı şekilde, iki öndeki aracı yorumlar. Satılık Qashqai Mertol Kip yazdı: Autoholdta boşa atmıyor arabayı, kavramayı ayırıp hazırda bekliyor. Bu güzelmiş. Tekrar devreye alabilirim. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mertol Kip yazdı: 15? 350 diyecektin 15 olmaz.. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: 350 diyecektin 15 olmaz.. Uğur2un yokluğunu hissettirmeyeyim dedim. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) Mehmet Ozyurek yazdı: Oluyor. start stop devreye girmesin de diyebilirsin.. Ama ben seviyorum start stobu.. Tabi pillilerin böyle bir derdi yok Çok da güzel çalışır, trafiği okur, öndeki değil onun önündeki aracı da okur radarı, ışığa yaklaşırken ayağım frende ve hızım düşüyorsa duracağımı bilir ve durmadan çok önce stop eder.. Çarpışma önleme de aynı şekilde, iki öndeki aracı yorumlar. Satılık Qashqai Bu güzelmiş. Tekrar devreye alabilirim. bende hep kapalı ss, full zarar en ufak faydası yok zira, oto hold da kapalı, kırmızıda dururken arkadan biri bindirdimi 4 teker frende hoş olmaz, ancak sakin trafikte kullanıyorum yada yorgunsam ama dikkatli, oto hold açıkken birde motor kapalı ise en kötü kombinasyon, yine arkadan biri geldimi yere çakılı aracın, sen gaza basana freni salana motoru çalıştırana kadar yandın, pillide motor olayı yok ama bu frenleme işi sakat, dikkatli olmak lazım, bu açıkken ekstra dikkat lazım, rahatlıktan çok yoruyor beni, anında tepki vermem lazım, hele sıkışık trafikte ve bu sıcakta insanlar yarı baygın ve kızgınken bu iki sistem aracada banada zarar... 1 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts