Zeki Ağaçgözgü 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Merhaba Osman Bey Pilli oyuncağınız hayırlı olsun.Zevkli seyirler diliyorum. 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Osman Ünal yazdı: İlk yorumu yapayım, Autohold u özlüyorum, ayak illa fren pedalında duracak bunda, bir gün dalıp öndekine vurursam bana sürpriz olmaz. Bence de çok büyük konfor. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 saat önce Paylaş 7 saat önce nasıl yani rampada freni bırakınca geri mi kayıyor??? Yorum bağlantısı
Metin Akbal 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Çağlar Bayur yazdı: nasıl yani rampada freni bırakınca geri mi kayıyor??? Abey sen gibi vizyon sahibi biri bunu sormamalı 😁 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Metin Akbal yazdı: Abey sen gibi vizyon sahibi biri bunu sormamalı 😁 floresan bile almış adamım, tecrübeler yenilen kazıklar ile geliyor 1 2 Yorum bağlantısı
Osman Ünal 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce Çağlar Bayur yazdı: nasıl yani rampada freni bırakınca geri mi kayıyor??? Yok be ya 3sn civarı tutuyor. Yokuş kalkış var Golf gibi autohold yok, Golf te durduktan sonra her türlü yol şartında saatlerce tutabiliyor du. 1 Yorum bağlantısı
Osman Ünal 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Zeki Ağaçgözgü yazdı: Merhaba Osman Bey Pilli oyuncağınız hayırlı olsun.Zevkli seyirler diliyorum. Teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Abi otohold bilmiyom ama otomatik kas ezberi ile her rampada el freni çekiyom. Buda otohold sayılır mı. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Osman Ünal yazdı: İlk yorumu yapayım, Autohold u özlüyorum, ayak illa fren pedalında duracak bunda, bir gün dalıp öndekine vurursam bana sürpriz olmaz. O çok acayip bir şey. Ben bir ara Kuga dan sonra Grandland almıştım, çok yadırgadım ve her durduğumda sövüyordum, sonra gene kuga aldım autohold olduğu halde baktım ayağım hep frende duruyor. Stellantis neden uygulamıyor hala anlayabilmiş değilim. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mertol Kip yazdı: autohold olduğu halde baktım ayağım hep frende duruyor. bunu ben de yapıyorum. O yüzden kullanmıyorum. Sonra özelliği açtın neden kullanmıyorsun diye kendime kızıyorum Yorum bağlantısı
Osman Ünal 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Mertol Kip yazdı: O çok acayip bir şey. Ben bir ara Kuga dan sonra Grandland almıştım, çok yadırgadım ve her durduğumda sövüyordum, sonra gene kuga aldım autohold olduğu halde baktım ayağım hep frende duruyor. Stellantis neden uygulamıyor hala anlayabilmiş değilim. Tansu Kalafatoğlu yazdı: bunu ben de yapıyorum. O yüzden kullanmıyorum. Sonra özelliği açtın neden kullanmıyorsun diye kendime kızıyorum Ben çok alışmıştım, her durduğumda ayağım ya boşta olurdu, yada gaz pedalının üstünde. Golf te fren pedalı biraz yukarda olduğundan ayak bilekten bükülü kalıyor biraz. Bununda güzel tarafı rampa aşağı veya düzde durduğunda freni gevşetince hemen yürümesi, Golf te illa gaza basacan yürümesi için. Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Benim ilk autohold ile tanışmam,bir an arka koltukta çocuk rahatsizlanmisti.bende refleks araba durunca arkaya dönüp çocukla ilgilendim,Sonra bi an dedim Yokuş aşağı bu araba niye kaymadi.Suan alıştım,muazzam bi özellik Yol boştu bu arada Yorum bağlantısı
Recommended Posts