İçeriğe Yönlendir

Pilli Oyuncak e-308

Osman Ünal

Recommended Posts

Mehmet Ozyurek
Ali Cihangiroğlu yazdı:

bende hep kapalı ss, full zarar en ufak faydası yok zira, oto hold da kapalı, kırmızıda dururken arkadan biri bindirdimi 4 teker frende hoş olmaz, ancak sakin trafikte kullanıyorum yada yorgunsam ama dikkatli,  oto hold açıkken birde motor kapalı ise en kötü kombinasyon, yine arkadan biri geldimi yere çakılı aracın, sen gaza basana freni salana motoru çalıştırana kadar yandın, pillide motor olayı yok ama bu frenleme işi sakat, dikkatli olmak lazım, bu açıkken ekstra dikkat lazım, rahatlıktan çok yoruyor beni, anında tepki vermem lazım, hele sıkışık trafikte ve bu sıcakta insanlar yarı baygın ve kızgınken bu iki sistem aracada banada zarar...

Bi göktaşı kaldı be Ali. :)

• Mutlu 4
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
Mehmet Ozyurek yazdı:

Bi göktaşı kaldı be Ali. :)

valla ss işe yaramazda oto tututcu güzel sistem ama beni geriyor, kırmızıda sanki el freni çekili gibi bekliyorsun, sakin ortamda açıyorum bazen, eğimli yerde falanda güzel, hill holder gibi sadece arkadan değil 4 tekerden frenaj daha güvenli oluyor aslında.... 

Yorum bağlantısı
Osman Ünal
(düzenlendi)

Ben strat-stop u arabayı aldığımdan itibaren hiç kullanmadım, marşa basınca ilk işim hep kapatmak oldu. Autohold ise sürekli devredeydi.

Belki de o yüzden ilk akü 7 sene dayandı, 2. akü ise 4. yıl sonunda min. 48 saat sonra ölçtüğümde hala 12,44-46 çıkıyordu.

Edit: Akünün böyle olmasının sebebi kapalı otopark ta olabilir. Kışın min. 14, yazın max. 25-26 derece olmasından da olabilir.

tarihinde Osman Ünal tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...