Mehmet Göktürk 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Yapmayın hocam yüksek alınca aldo diyorlar düşük alınca verdin diyorlar. nasıl olsa düşecek... 1 Yorum bağlantısı
Osman Ünal 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Tam doldurunca fiş prizden çıkarken toglar falan sorun yaşıyormuş 98 yapalım Test etmiş olursun, bakalım çıkıyor mu? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ama. Yok. Normal şartta da panikliyorum zaten. 😅 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Ama. Yok. Normal şartta da panikliyorum zaten. 😅 statik elektriğini at toprakta çıplak gezmen lazım Yorum bağlantısı
Osman Ünal 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Ama. Yok. Normal şartta da panikliyorum zaten. 😅 Aynıyız desene. 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Normal şartta da panikliyorum zaten. 😅 Dün akşam da panikten az daha sağ kapıdan giriyordun bana 😅 (mezarlığın orada göbekte) Servet'ten geliyorsun herhalde. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 54 dakika önce Paylaş 54 dakika önce Adnan Çakır yazdı: Dün akşam da panikten az daha sağ kapıdan giriyordun bana 😅 (mezarlığın orada göbekte) Servet'ten geliyorsun herhalde. Hiç de bile. Hiç aksiyonlu bi işim olmadı. Petrole dönmek için bekleyenler arasında mıydın. 😂 Biri önüme çıkmak istedi. Yol vermedim. Ama o sen değildin. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 44 dakika önce Paylaş 44 dakika önce Mehmet Abi çeki demirinden yere surten zincir taktın mı 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 dakika önce Paylaş 29 dakika önce Metin Akbal yazdı: Mehmet Abi çeki demirinden yere surten zincir taktın mı Hiç aklıma gelmemişti. Yapayım ben bunu. 1 Yorum bağlantısı
Osman Ünal 12 dakika önce Yazar Paylaş 12 dakika önce Mehmet Ozyurek yazdı: Hiç aklıma gelmemişti. Yapayım ben bunu. Yapma yapma bataryanı taprağa boşatmaya çalışıyorlar. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 6 dakika önce Paylaş 6 dakika önce Şöyle bir şey yapsanız abi. Bedava elektrik. Arada yolcu alıp bilet bile kesersiniz. Yorum bağlantısı
Recommended Posts