Mehmet Göktürk 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Yapmayın hocam yüksek alınca aldo diyorlar düşük alınca verdin diyorlar. nasıl olsa düşecek... 1 Yorum bağlantısı
Osman Ünal 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Tam doldurunca fiş prizden çıkarken toglar falan sorun yaşıyormuş 98 yapalım Test etmiş olursun, bakalım çıkıyor mu? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ama. Yok. Normal şartta da panikliyorum zaten. 😅 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Ama. Yok. Normal şartta da panikliyorum zaten. 😅 statik elektriğini at toprakta çıplak gezmen lazım Yorum bağlantısı
Osman Ünal 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Ama. Yok. Normal şartta da panikliyorum zaten. 😅 Aynıyız desene. 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Normal şartta da panikliyorum zaten. 😅 Dün akşam da panikten az daha sağ kapıdan giriyordun bana 😅 (mezarlığın orada göbekte) Servet'ten geliyorsun herhalde. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Adnan Çakır yazdı: Dün akşam da panikten az daha sağ kapıdan giriyordun bana 😅 (mezarlığın orada göbekte) Servet'ten geliyorsun herhalde. Hiç de bile. Hiç aksiyonlu bi işim olmadı. Petrole dönmek için bekleyenler arasında mıydın. 😂 Biri önüme çıkmak istedi. Yol vermedim. Ama o sen değildin. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Abi çeki demirinden yere surten zincir taktın mı 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 57 dakika önce Paylaş 57 dakika önce Metin Akbal yazdı: Mehmet Abi çeki demirinden yere surten zincir taktın mı Hiç aklıma gelmemişti. Yapayım ben bunu. 1 Yorum bağlantısı
Osman Ünal 40 dakika önce Yazar Paylaş 40 dakika önce Mehmet Ozyurek yazdı: Hiç aklıma gelmemişti. Yapayım ben bunu. Yapma yapma bataryanı taprağa boşatmaya çalışıyorlar. 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 34 dakika önce Paylaş 34 dakika önce Şöyle bir şey yapsanız abi. Bedava elektrik. Arada yolcu alıp bilet bile kesersiniz. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 dakika önce Paylaş 23 dakika önce Mehmet Yeter yazdı: Şöyle bir şey yapsanız abi. Bedava elektrik. Arada yolcu alıp bilet bile kesersiniz. Arabanın önüne rüzgar türbini takacağım.. hızlandıkça döndün ve üretsin.. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts