Mehmet Göktürk Dün saat 13:53 Paylaş Dün saat 13:53 Mehmet Yeter yazdı: Yapmayın hocam yüksek alınca aldo diyorlar düşük alınca verdin diyorlar. nasıl olsa düşecek... 1 Yorum bağlantısı
Osman Ünal 23 saat önce Yazar Paylaş 23 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Tam doldurunca fiş prizden çıkarken toglar falan sorun yaşıyormuş 98 yapalım Test etmiş olursun, bakalım çıkıyor mu? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Ama. Yok. Normal şartta da panikliyorum zaten. 😅 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Ama. Yok. Normal şartta da panikliyorum zaten. 😅 statik elektriğini at toprakta çıplak gezmen lazım Yorum bağlantısı
Osman Ünal 22 saat önce Yazar Paylaş 22 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Ama. Yok. Normal şartta da panikliyorum zaten. 😅 Aynıyız desene. 2 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Normal şartta da panikliyorum zaten. 😅 Dün akşam da panikten az daha sağ kapıdan giriyordun bana 😅 (mezarlığın orada göbekte) Servet'ten geliyorsun herhalde. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Adnan Çakır yazdı: Dün akşam da panikten az daha sağ kapıdan giriyordun bana 😅 (mezarlığın orada göbekte) Servet'ten geliyorsun herhalde. Hiç de bile. Hiç aksiyonlu bi işim olmadı. Petrole dönmek için bekleyenler arasında mıydın. 😂 Biri önüme çıkmak istedi. Yol vermedim. Ama o sen değildin. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Mehmet Abi çeki demirinden yere surten zincir taktın mı 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Metin Akbal yazdı: Mehmet Abi çeki demirinden yere surten zincir taktın mı Hiç aklıma gelmemişti. Yapayım ben bunu. 1 1 Yorum bağlantısı
Osman Ünal 20 saat önce Yazar Paylaş 20 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Hiç aklıma gelmemişti. Yapayım ben bunu. Yapma yapma bataryanı taprağa boşatmaya çalışıyorlar. 2 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Şöyle bir şey yapsanız abi. Bedava elektrik. Arada yolcu alıp bilet bile kesersiniz. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Şöyle bir şey yapsanız abi. Bedava elektrik. Arada yolcu alıp bilet bile kesersiniz. Arabanın önüne rüzgar türbini takacağım.. hızlandıkça döndün ve üretsin.. 2 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Akşamdan 100 yapıp sabahı bekleme. Benim arabayı 80 de duracak şekilde ayarladım, sabahları kendiliğinden 82 oluyor. Batarya soğuyunca şarjı artıyorç Hani enerji yoktan var olmazdı? akjhsgdjhas Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Mertol Kip yazdı: Akşamdan 100 yapıp sabahı bekleme. Benim arabayı 80 de duracak şekilde ayarladım, sabahları kendiliğinden 82 oluyor. Batarya soğuyunca şarjı artıyorç Hani enerji yoktan var olmazdı? akjhsgdjhas Yapmam ya. 80 yapsam en az 200 km zaten gider. O kadar sürede de İllaki dururuz. Duracak yeri de istasyonu seçeriz. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 35 dakika önce Paylaş 35 dakika önce Çağlar Bayur yazdı: hoca 95 e ok verdi dinle bak! 80 yapıcam.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts