Mehmet Göktürk 12 Eylül Paylaş 12 Eylül Mehmet Yeter yazdı: Yapmayın hocam yüksek alınca aldo diyorlar düşük alınca verdin diyorlar. nasıl olsa düşecek... 1 Yorum bağlantısı
Osman Ünal 12 Eylül Yazar Paylaş 12 Eylül Mehmet Ozyurek yazdı: Tam doldurunca fiş prizden çıkarken toglar falan sorun yaşıyormuş 98 yapalım Test etmiş olursun, bakalım çıkıyor mu? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Eylül Paylaş 12 Eylül Ama. Yok. Normal şartta da panikliyorum zaten. 😅 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Eylül Paylaş 12 Eylül Mehmet Ozyurek yazdı: Ama. Yok. Normal şartta da panikliyorum zaten. 😅 statik elektriğini at toprakta çıplak gezmen lazım Yorum bağlantısı
Osman Ünal 12 Eylül Yazar Paylaş 12 Eylül Mehmet Ozyurek yazdı: Ama. Yok. Normal şartta da panikliyorum zaten. 😅 Aynıyız desene. 2 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 12 Eylül Paylaş 12 Eylül Mehmet Ozyurek yazdı: Normal şartta da panikliyorum zaten. 😅 Dün akşam da panikten az daha sağ kapıdan giriyordun bana 😅 (mezarlığın orada göbekte) Servet'ten geliyorsun herhalde. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Eylül Paylaş 12 Eylül Adnan Çakır yazdı: Dün akşam da panikten az daha sağ kapıdan giriyordun bana 😅 (mezarlığın orada göbekte) Servet'ten geliyorsun herhalde. Hiç de bile. Hiç aksiyonlu bi işim olmadı. Petrole dönmek için bekleyenler arasında mıydın. 😂 Biri önüme çıkmak istedi. Yol vermedim. Ama o sen değildin. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 12 Eylül Paylaş 12 Eylül Mehmet Abi çeki demirinden yere surten zincir taktın mı 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Eylül Paylaş 12 Eylül Metin Akbal yazdı: Mehmet Abi çeki demirinden yere surten zincir taktın mı Hiç aklıma gelmemişti. Yapayım ben bunu. 2 1 Yorum bağlantısı
Osman Ünal 12 Eylül Yazar Paylaş 12 Eylül Mehmet Ozyurek yazdı: Hiç aklıma gelmemişti. Yapayım ben bunu. Yapma yapma bataryanı taprağa boşatmaya çalışıyorlar. 2 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 12 Eylül Paylaş 12 Eylül Şöyle bir şey yapsanız abi. Bedava elektrik. Arada yolcu alıp bilet bile kesersiniz. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Eylül Paylaş 12 Eylül Mehmet Yeter yazdı: Şöyle bir şey yapsanız abi. Bedava elektrik. Arada yolcu alıp bilet bile kesersiniz. Arabanın önüne rüzgar türbini takacağım.. hızlandıkça döndün ve üretsin.. 2 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 12 Eylül Paylaş 12 Eylül Akşamdan 100 yapıp sabahı bekleme. Benim arabayı 80 de duracak şekilde ayarladım, sabahları kendiliğinden 82 oluyor. Batarya soğuyunca şarjı artıyorç Hani enerji yoktan var olmazdı? akjhsgdjhas Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Eylül Paylaş 12 Eylül Mertol Kip yazdı: Akşamdan 100 yapıp sabahı bekleme. Benim arabayı 80 de duracak şekilde ayarladım, sabahları kendiliğinden 82 oluyor. Batarya soğuyunca şarjı artıyorç Hani enerji yoktan var olmazdı? akjhsgdjhas Yapmam ya. 80 yapsam en az 200 km zaten gider. O kadar sürede de İllaki dururuz. Duracak yeri de istasyonu seçeriz. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Cumartesi 16:08 Paylaş Cumartesi 16:08 Çağlar Bayur yazdı: hoca 95 e ok verdi dinle bak! 80 yapıcam.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cumartesi 18:13 Paylaş Cumartesi 18:13 Mehmet Ozyurek yazdı: 80 yapıcam.. sınvadan geçsen mülakatta kalırsın bak! 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Cumartesi 18:15 Paylaş Cumartesi 18:15 80 e razı öğrenci işte. beşten şaşma altıyı aşma. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Cumartesi 21:29 Paylaş Cumartesi 21:29 82 yapmıştım. Bi iş çıktı. Üçünü yaktım. 79 la çıkıyoruz. 1 1 Yorum bağlantısı
Osman Ünal 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce İlk uzun yolumuzu da yapmış olduk. İstanbul dan Ordu ya toplam 864 km yol yapmışım, Golf le 890 çıkıyordu. 308 in kadran hızı gps den 2 km fazla, bu sapma Golf te 4-5 km idi. Tabii birde Gebze deki çalışma sebebi ile İzmit e kadar e5ten gittim. Aslında 90-110 aralığında gitmeme rağmen ortalama niye düşük çıktı anlamadım, durduğumuz bazı yerlerde kontak açık olarak bekledim ilgisi var mı bilemedim. 4 kez şarj için durdum, toplamda da 9 kez durmuşum , hiç saymazdım kaç durduğumu pejo nun uygulamasına bakınca anladım. İkimizde sigara içiyoruz haliyle arabada da sigara içmek yasak olduğundan çok sık duruyoruz. Klima ara ara çalıştı, 2 kişi ve hatrı sayılır bagajımız vardı. Arabadan ikimiz de memnun kaldık, Golf ten daha sessiz ve konforlu geldi. (11 senedir Golf ü kullandığımızdan onunla kıyaslıyorum) 89% şarj ile çıktık, 58% ile varmışız. Şarj için Astor u seçtim hem en ucuz lardan biri hemde güzergahta yeterince cihaz var dı. Şarj aldığımız yerler; 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Osman Ünal yazdı: Golf ten daha sessiz ve konforlu geldi. (11 senedir Golf ü kullandığımızdan onunla kıyaslıyorum) Eyvah eyvah.. Golften sessiz demiş.. 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Abi Berceste - Çerkeş arası şarja girmek için kısa mesafe değil mi? (İstanbul-Giresun giderim fırsat buldukça). Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Kabaca 1300 lira yakmışsın.. kilometrede 1.5 lira.. Golf ile gitsen 2600 lira yakardın.. Yolda yemek parası çıkmış.. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce yolculuk başlangıç ve bitiş arası toplam kaç saat sürdü? 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts