Mehmet Ozyurek 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Mustafa Arıkan yazdı: Benim de ciddi şekilde tutunamama problemim var. Aracımda Hankook Ventus Prime 4 lastikler var. Kalkışta olsun ara hızlanma da olsun tutunamıyor. Sürekli patinaja kalıyor ve araç güç kesiyor. Viraj içinde hiç tedirginlik yaşamadım, gayet güzel yol tutuyor. Aynı hissi yaşıyorum. Sürekli patinaj, sürekliden kastım 80 falan bile gaza yüklenirsem patinaj yaptığı oluyor. ve frende kızaklama. Ama yanal yol tutuş iyi. Virajlarda sıkıntı yaşamıyorum. Bu da ilginç. Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Tesla da lastikler bitsin diye bakıyorum sert gaz a basınca nereye gideceğini şaşırıyor başka markaya geçenler sorunların büyük ölçüde bittiğini söylüyor Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Goodyear var benimkinde, o kadar kötü değil ama alacak olsam sanırım Bridgestone alırdın. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Ü.Emre Kartal yazdı: Goodyear var benimkinde, o kadar kötü değil ama alacak olsam sanırım Bridgestone alırdın. Buyuk ihtimalle sizin lastiklerle benimkide ayni şu ana kadar bir eksisini gormedim acikcasi Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Buyuk ihtimalle sizin lastiklerle benimkide ayni şu ana kadar bir eksisini gormedim acikcasi Efficientgrip performance 2 serisi. 215/60/17 100H Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Ü.Emre Kartal yazdı: Efficientgrip performance 2 serisi. 215/60/17 100H Aynen ayni model 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts