Mehmet Göktürk 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Yapmayın hocam yüksek alınca aldo diyorlar düşük alınca verdin diyorlar. nasıl olsa düşecek... 1 Yorum bağlantısı
Osman Ünal 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Tam doldurunca fiş prizden çıkarken toglar falan sorun yaşıyormuş 98 yapalım Test etmiş olursun, bakalım çıkıyor mu? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 dakika önce Paylaş 20 dakika önce Ama. Yok. Normal şartta da panikliyorum zaten. 😅 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 dakika önce Paylaş 19 dakika önce Mehmet Ozyurek yazdı: Ama. Yok. Normal şartta da panikliyorum zaten. 😅 statik elektriğini at toprakta çıplak gezmen lazım Yorum bağlantısı
Osman Ünal 18 dakika önce Yazar Paylaş 18 dakika önce Mehmet Ozyurek yazdı: Ama. Yok. Normal şartta da panikliyorum zaten. 😅 Aynıyız desene. 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 1 dakika önce Paylaş 1 dakika önce Mehmet Ozyurek yazdı: Normal şartta da panikliyorum zaten. 😅 Dün akşam da panikten az daha sağ kapıdan giriyordun bana 😅 (mezarlığın orada göbekte) Servet'ten geliyorsun herhalde. Yorum bağlantısı
Recommended Posts