İçeriğe Yönlendir

Kara

Murat Sahın

Recommended Posts

Çağlar Bayur
Mehmet Ozyurek yazdı:

Satamayacağım bir araç almak istiyorum.. Ne almalıyım diyordun.. 

Güzel seçim olmuş. güle güle kullan :)

cewbeş mi alınmış 

• Mutlu 5
Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz
Murat Sahın yazdı:

Yakıtı nasıldı gibi biraz yorum alsak binmeye başlamadan :D 

Normalde mondeo değil cmax bakmaya gitmiştim, araç temiz fiyat güzel olunca çok takılmadım açıkçası. Yoksa araştırır biraz daha verir selective alırdım ama arabasız 3 gün geçirince yapışıp aldım :D 

Bu nokta zorlayıcı. Neyse yeni kasasına geçeriz artık ilerde :D 

Bir ara bunaltacağım seni bakalım :D 

Yakıt olarak atla deve bir yakıtı yok,çok bakımlı bir araç olarak benim ortalamam bol rampalı Karadeniz'de gösterge verisi olarak 6.7 lt'ydi ama Ford'da sapma oluyor pompada 7.5 gibi diyebiliriz standart kullanıcı olarak.Uzun yolda zaman zaman basmalı, genellikle 120-130 km ile seyahat ederek Ordu-İstanbul güzergahında 5.2 litrelere kadar düştük göstergede ama pompada yaklaşık 6 civarına denk geliyordu. D sınıfı 1.5 ton ağırlığında bir araç için yeterince makul değerlerdi bence.Hele bi otoyol yolculuğuna çıkın, şöyle yüksek hızlı birkaç viraj dönün yüzünüzde bir tebessüm oluşacak direkt.Ben ilk aldığım gün Düzce-İstanbul arası bunu bizzat yaşamıştım Megane 3'ten sonra😀

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Murat Sahın
Emrah Korkmazz yazdı:

Yakıt olarak atla deve bir yakıtı yok,çok bakımlı bir araç olarak benim ortalamam bol rampalı Karadeniz'de gösterge verisi olarak 6.7 lt'ydi ama Ford'da sapma oluyor pompada 7.5 gibi diyebiliriz standart kullanıcı olarak.Uzun yolda zaman zaman basmalı, genellikle 120-130 km ile seyahat ederek Ordu-İstanbul güzergahında 5.2 litrelere kadar düştük göstergede ama pompada yaklaşık 6 civarına denk geliyordu. D sınıfı 1.5 ton ağırlığında bir araç için yeterince makul değerlerdi bence.Hele bi otoyol yolculuğuna çıkın, şöyle yüksek hızlı birkaç viraj dönün yüzünüzde bir tebessüm oluşacak direkt.Ben ilk aldığım gün Düzce-İstanbul arası bunu bizzat yaşamıştım Megane 3'ten sonra😀

Tölere edilebilir rakamlar. Ben 10 litre yakıp "niye 2.0 tdci almadım ki?" dedirtir mi diye merak etmiştim :D 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

230 bin km çok değilmi. 5 sene önce 50 60 bin km üstü araba alınmaz diyorduk. Şimdi kim ne aldıysa bende dahil 150 bin km araba görüncü daha yeniymiş gibi düşünüyoruz. 

Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan

Hayırlı olsun Murat Abi.

Sağ gösterip sol vurdun:nazar:

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz
Murat Sahın yazdı:

Tölere edilebilir rakamlar. Ben 10 litre yakıp "niye 2.0 tdci almadım ki?" dedirtir mi diye merak etmiştim :D 

Yok rahat olun öyle bir değer yok, 2.0 tdci bile o değerleri görmez kolay kolay. 

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Murat Sahın yazdı:

Abi sağolasın. Satarsak satılırda bakalım, bundan iyisini alabilmem için üzerine bir bu kadar daha eklemek gerekecek sanırım. 

Yarın sabah 09:30 gibi satışı alacam. Sigorta için arayayım mı yapabildin mi? :) 

Kart yollasana :) 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Murat Sahın
Mehmet Ozyurek yazdı:

Kart yollasana :) 

Araç hediyesi olarak @Oğuzkan Işık öder diye düşünmüştüm, ödemedi mi? :nea:

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Murat Sahın yazdı:

Araç hediyesi olarak @Oğuzkan Işık öder diye düşünmüştüm, ödemedi mi? :nea:

350 yi geçiyor.  Ödemez o 😂

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Murat Sahın
Alptuğ Özcan yazdı:

Hayırlı olsun Murat Abi.

Sağ gösterip sol vurdun:nazar:

Teşekkürler kardeşim. Aklımda farklı şeyler vardı ama kredi faizleri yüksek malum, hesapladım, aklıma yatmadı. Egea etorq çok düşündüm, malum ben sert araç kullanıyorum, oda aklıma yatmadı. Bunu da görünce psikopat tarafım devreye girdi. Aldım gitti valla. 

1311448562_WhatsAppGrsel2025-07-14saat11_03.31_039531b2.jpg.9184454c13b3e9cdffd1461d8ad3bdb1.jpg

• Beğen 7
Yorum bağlantısı
Tamer Topaç

:nazar: Hayırlı olsun. Kazasız beleasız kullanın.

Mondeo, Mondeo' dur.

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

Bu araçta sert kullanim olmaz ki. Bu araç sizi sakinlestirir rahata alıştırir. Sakin ol abi gerek kızmaya sakın sakin takilalalim biz der. 

Yorum bağlantısı
Murat Sahın
Oğuzkan Işık yazdı:

https://g.co/kgs/Wu6KqSg

akşam 20:00 da buluşalım.

@Mehmet Ozyurek benim kaskoyu ödemeye gönüllü varmış, sana zahmet tahsil ediver :D

Mehmet Yeter yazdı:

Bu araçta sert kullanim olmaz ki. Bu araç sizi sakinlestirir rahata alıştırir. Sakin ol abi gerek kızmaya sakın sakin takilalalim biz der. 

Evet, teslim aldım, işe dönerken baktım sakin gitmek çok keyifli ve rahatmış. 

@Çağlar Bayur bunda ptc var mıdır abi? Yoksa ne yapmak lazım gelir?

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Murat Sahın

İyi dilekleri için herkese teşekkür ederim. Umarım bu sefer uzun süren bir birliktelik olur. :fiuw:

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Murat Sahın yazdı:

bunda ptc var mıdır

bence yoktur

Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık
Çağlar Bayur yazdı:

bence yoktur

trendde bence de yoktur. 

Murat Sahın yazdı:

İyi dilekleri için herkese teşekkür ederim. Umarım bu sefer uzun süren bir birliktelik olur. :fiuw:

kasko yaptırdın mı ?

Yorum bağlantısı
Kürşat Gönüllü

Tanıdık bir araba almışsın. Yakıt durumunu yazmış arkadaşlar, iyidir. Aman sürerken rahatlıktan hızının fazla olduğunu farkettirmiyor dikkat edin. Hayırlı olsun İnşallah.

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Murat Sahın
Oğuzkan Işık yazdı:

trendde bence de yoktur. 

kasko yaptırdın mı ?

Tabiki yaptırdım

Çağlar Bayur yazdı:

bence yoktur

Takılabilir mi?

Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter
Murat Sahın yazdı:

Takılabilir mi?

2005 model cmaxte taktım. Bizim araçta sistemi kablosu vesairesi hazırdı. Takip bilgisayardan açtık ve yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...