Alptuğ Özcan Pazartesi 21:00 Paylaş Pazartesi 21:00 Murat Sahın yazdı: Teşekkürler kardeşim. Aklımda farklı şeyler vardı ama kredi faizleri yüksek malum, hesapladım, aklıma yatmadı. Egea etorq çok düşündüm, malum ben sert araç kullanıyorum, oda aklıma yatmadı. Bunu da görünce psikopat tarafım devreye girdi. Aldım gitti valla. İyi yapmışsın abi Ford iyidir. Güle güle kullan 🧿 1 1 Yorum bağlantısı
Mücahit Erdem Pazartesi 21:09 Paylaş Pazartesi 21:09 Hayırlı olsun, kazasız belasız cezasız kullanın 1 Yorum bağlantısı
Zafer Bakar Salı 07:02 Paylaş Salı 07:02 Hayırlı olsun bu çok hoşuma gitti. Arıyorum açmıyorsun abiii 1 Yorum bağlantısı
Cem Dilmen Salı 07:43 Paylaş Salı 07:43 Hayırlı olsun. Egeadan sonra ciddi level atladığınızı hissedeceksiniz hem konfor hem sürüş keyfi anlamında. Kazasız günlerde binin inşallah... 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Salı 14:51 Paylaş Salı 14:51 Güzel araba. Geçen Sw kasa gördük babamla, biz bunu kullanamayız sığmaz kapıya bacaya demiştik. 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk Çarşamba 07:43 Paylaş Çarşamba 07:43 Murat Sahın yazdı: malum ben sert araç kullanıyorum foruma ince mesaj aslında bu Yorum bağlantısı
Tamer Topaç Çarşamba 08:08 Paylaş Çarşamba 08:08 Murat Sahın yazdı: bunda ptc var Trend de yok. Titanium ve Selective' de var. Ancak, Rusya' ya gönderilen tüm donanımlarda PTC ve blok ısıtıcısı standart. Yorum bağlantısı
Murat Sahın Çarşamba 08:13 Yazar Paylaş Çarşamba 08:13 Ümit Türk yazdı: foruma ince mesaj aslında bu Mesaj falan bilmem ben, virajda hesap yapmayı sevmiyorum Tamer Topaç yazdı: Trend de yok. Titanium ve Selective' de var. Ancak, Rusya' ya gönderilen tüm donanımlarda PTC ve blok ısıtıcısı standart. Eklemek gerekecek o zaman, neyse, hallederiz Dün galerinin vallahisine inanmayarak trigeri değiştirdim. İyi ki inanmamışım, tabi ki değişmemiş 1 6 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık Çarşamba 08:39 Paylaş Çarşamba 08:39 Murat Sahın yazdı: trigeri değiştirdim. Oooo bunu kutlamalıyız 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Çarşamba 08:40 Paylaş Çarşamba 08:40 Murat Sahın yazdı: Dün galerinin vallahisine inanmayarak trigeri değiştirdim. İyi ki inanmamışım, tabi ki değişmemiş Ne hikmetse, galerideki arabaların çoğunun tüm ağır bakımları bir ay önce yapılmış oluyor.. 1 5 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç Çarşamba 08:40 Paylaş Çarşamba 08:40 Murat Sahın yazdı: Eklemek gerekecek o zaman, neyse, hallederiz Dün galerinin vallahisine inanmayarak trigeri değiştirdim. İyi ki inanmamışım, tabi ki değişmemiş Çok iyi yapmışsın. Yorum bağlantısı
Murat Sahın Çarşamba 10:01 Yazar Paylaş Çarşamba 10:01 Oğuzkan Işık yazdı: Oooo bunu kutlamalıyız Bana pasta cila + seramik hediye etsene Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık Çarşamba 12:04 Paylaş Çarşamba 12:04 Murat Sahın yazdı: Bana pasta cila + seramik hediye etsene pasta neli olsun ? frambuaz ? 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Çarşamba 12:06 Paylaş Çarşamba 12:06 Oğuzkan Işık yazdı: pasta neli olsun ? frambuaz ? O zaman seramiği de sormalisin? Kütahya seramik mi olmali 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık Çarşamba 12:09 Paylaş Çarşamba 12:09 Mehmet Yeter yazdı: O zaman seramiği de sormalisin? Kütahya seramik mi olmali porselen var evde. pastayı ona koyacağım zaten. cilayı da bi büfeye durur hallederiz 4 Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz Çarşamba 12:51 Paylaş Çarşamba 12:51 Murat Sahın yazdı: Mesaj falan bilmem ben, virajda hesap yapmayı sevmiyorum Eklemek gerekecek o zaman, neyse, hallederiz Dün galerinin vallahisine inanmayarak trigeri değiştirdim. İyi ki inanmamışım, tabi ki değişmemiş Virajda hesap yapmayı sevmem gibi cümleler kurulmaya başlanmış Mondeo'dan sonra😀 1 4 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil Dün saat 05:46 Paylaş Dün saat 05:46 Hayırlı uğurlu olsun, tekeri düz bassın İnşallah. 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın Dün saat 18:54 Yazar Paylaş Dün saat 18:54 Bugün yedek anahtar yaptırdım. Kayıp olan anahtarı beyinden sildirdim. Şimdi sıra güneşte yanmaması için yapılacak işlemlere geldi. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Dün saat 19:08 Paylaş Dün saat 19:08 Murat Sahın yazdı: Şimdi sıra güneşte yanmaması için yapılacak işlemlere geldi. Bu konuda yapacaklarınizi takipteyim. Yorum bağlantısı
Ali Gök 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Murat Sahın yazdı: Şimdi sıra güneşte yanmaması için yapılacak işlemlere geldi. yanmaz uğraşma yanarsa da boyarsın yahu nolacak Yorum bağlantısı
Murat Sahın 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Ali Gök yazdı: yanmaz uğraşma yanarsa da boyarsın yahu nolacak Yanmasın ya, çok para istiyorlar komple boyaya 😂 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Murat Sahın yazdı: Yanmasın ya, çok para istiyorlar komple boyaya 😂 Kendimiz boyarız ucuza Yorum bağlantısı
Recommended Posts