Murat Sahın 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Kendimiz boyarız ucuza Sen önce görevini ifa et pasta cila ısmarla Mehmet Yeter yazdı: Bu konuda yapacaklarınizi takipteyim. Bugün bir yer ile görüştüm, çizik/hare giderme, pasta cila, seramik kaplama, jant, motor, far, klima ve detaylı iç temizlik için 28 bin lira fiyat verdi. Gugıl puanı 4,9 bakalım bir kaç alternatif daha araştırayım, seramik kaplamak mantıklı görünüyor. Gerçi ilk önerisi ppf kaplama idi ama ona karşıyım 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Murat Sahın yazdı: Sen önce görevini ifa et pasta cila ısmarla Bugün bir yer ile görüştüm, çizik/hare giderme, pasta cila, seramik kaplama, jant, motor, far, klima ve detaylı iç temizlik için 28 bin lira fiyat verdi. Gugıl puanı 4,9 bakalım bir kaç alternatif daha araştırayım, seramik kaplamak mantıklı görünüyor. Gerçi ilk önerisi ppf kaplama idi ama ona karşıyım Pastaya cilaya karışmam. Detaylı iç temizliğin benden. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Murat Sahın yazdı: Sen önce görevini ifa et pasta cila ısmarla Bugün bir yer ile görüştüm, çizik/hare giderme, pasta cila, seramik kaplama, jant, motor, far, klima ve detaylı iç temizlik için 28 bin lira fiyat verdi. Gugıl puanı 4,9 bakalım bir kaç alternatif daha araştırayım, seramik kaplamak mantıklı görünüyor. Gerçi ilk önerisi ppf kaplama idi ama ona karşıyım 28 bine burada bel altı komple boyatabiliyorum. 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 48 dakika önce Yazar Paylaş 48 dakika önce Mehmet Yeter yazdı: 28 bine burada bel altı komple boyatabiliyorum. Ama tavan hariç boyalı oluyor 28 bin afaki bu arada, aklıma yatmadı 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 35 dakika önce Paylaş 35 dakika önce Murat Sahın yazdı: Ama tavan hariç boyalı oluyor 28 bin afaki bu arada, aklıma yatmadı Orası öyle ama arabanın her yeri yamalı bohcaya döndü. Şair burada ne anlatmak istemiş desem mavinin elli tonu der garanti. Yorum bağlantısı
Recommended Posts