İçeriğe Yönlendir

Kara

Murat Sahın

Recommended Posts

Murat Sahın
Oğuzkan Işık yazdı:

Kendimiz boyarız ucuza

Sen önce görevini ifa et pasta cila ısmarla

Mehmet Yeter yazdı:

Bu konuda yapacaklarınizi takipteyim.

Bugün bir yer ile görüştüm, çizik/hare giderme, pasta cila, seramik kaplama, jant, motor, far, klima ve detaylı iç temizlik için 28 bin lira fiyat verdi. Gugıl puanı 4,9 bakalım bir kaç alternatif daha araştırayım, seramik kaplamak mantıklı görünüyor. Gerçi ilk önerisi ppf kaplama idi ama ona karşıyım :) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık
Murat Sahın yazdı:

Bugün bir yer ile görüştüm, çizik/hare giderme, pasta cila, seramik kaplama, jant, motor, far, klima ve detaylı iç temizlik için 28 bin lira fiyat verdi. Gugıl puanı 4,9 bakalım bir kaç alternatif daha araştırayım, seramik kaplamak mantıklı görünüyor. Gerçi ilk önerisi ppf kaplama idi ama ona karşıyım :) 

Pastaya cilaya karışmam. Detaylı iç temizliğin benden. 

Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter
Murat Sahın yazdı:

28 bine burada bel altı komple boyatabiliyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Sahın
Mehmet Yeter yazdı:

28 bine burada bel altı komple boyatabiliyorum.

Ama tavan hariç boyalı oluyor :D 28 bin afaki bu arada, aklıma yatmadı

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter
Murat Sahın yazdı:

Ama tavan hariç boyalı oluyor :D 28 bin afaki bu arada, aklıma yatmadı

Orası öyle ama arabanın her yeri yamalı bohcaya döndü. Şair burada ne anlatmak istemiş desem mavinin elli tonu der garanti.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...