Murat Sahın 18 Temmuz Yazar Paylaş 18 Temmuz Oğuzkan Işık yazdı: Kendimiz boyarız ucuza Sen önce görevini ifa et pasta cila ısmarla Mehmet Yeter yazdı: Bu konuda yapacaklarınizi takipteyim. Bugün bir yer ile görüştüm, çizik/hare giderme, pasta cila, seramik kaplama, jant, motor, far, klima ve detaylı iç temizlik için 28 bin lira fiyat verdi. Gugıl puanı 4,9 bakalım bir kaç alternatif daha araştırayım, seramik kaplamak mantıklı görünüyor. Gerçi ilk önerisi ppf kaplama idi ama ona karşıyım 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 18 Temmuz Paylaş 18 Temmuz Murat Sahın yazdı: Sen önce görevini ifa et pasta cila ısmarla Bugün bir yer ile görüştüm, çizik/hare giderme, pasta cila, seramik kaplama, jant, motor, far, klima ve detaylı iç temizlik için 28 bin lira fiyat verdi. Gugıl puanı 4,9 bakalım bir kaç alternatif daha araştırayım, seramik kaplamak mantıklı görünüyor. Gerçi ilk önerisi ppf kaplama idi ama ona karşıyım Pastaya cilaya karışmam. Detaylı iç temizliğin benden. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 18 Temmuz Paylaş 18 Temmuz Murat Sahın yazdı: Sen önce görevini ifa et pasta cila ısmarla Bugün bir yer ile görüştüm, çizik/hare giderme, pasta cila, seramik kaplama, jant, motor, far, klima ve detaylı iç temizlik için 28 bin lira fiyat verdi. Gugıl puanı 4,9 bakalım bir kaç alternatif daha araştırayım, seramik kaplamak mantıklı görünüyor. Gerçi ilk önerisi ppf kaplama idi ama ona karşıyım 28 bine burada bel altı komple boyatabiliyorum. 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 18 Temmuz Yazar Paylaş 18 Temmuz Mehmet Yeter yazdı: 28 bine burada bel altı komple boyatabiliyorum. Ama tavan hariç boyalı oluyor 28 bin afaki bu arada, aklıma yatmadı 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 18 Temmuz Paylaş 18 Temmuz Murat Sahın yazdı: Ama tavan hariç boyalı oluyor 28 bin afaki bu arada, aklıma yatmadı Orası öyle ama arabanın her yeri yamalı bohcaya döndü. Şair burada ne anlatmak istemiş desem mavinin elli tonu der garanti. 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 22 Temmuz Paylaş 22 Temmuz Oğuzkan Işık yazdı: Detaylı iç temizliğin benden. Herkese mavi boncuk dağıt 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 22 Temmuz Paylaş 22 Temmuz Hiçbir işlem yaptırma az bekle iki seneye ben solma oluyormu söylerim benim araba siyah ve mersinde 🤣 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 22 Temmuz Paylaş 22 Temmuz Hayırlı uğurlu olsun Murat Bey, güzel araç, İsa Acar'da vardı sürdüm çok beğenmiştim.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Temmuz Paylaş 22 Temmuz Ali Gök yazdı: Hiçbir işlem yaptırma az bekle iki seneye ben solma oluyormu söylerim benim araba siyah ve mersinde 🤣 zaten güneşten çok asit yağmuru etken , mersinde bişi olmaz Yorum bağlantısı
Ümit Türk 22 Temmuz Paylaş 22 Temmuz Çağlar Bayur yazdı: zaten güneşten çok asit yağmuru etken , mersinde bişi olmaz 96 mondeo duruyormu hala Yorum bağlantısı
Murat Sahın 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce (düzenlendi) Araç bugün sabah ara sokakta sakin sakin giderken motor arıza uyarısı verdi. İlçedeki sanayi sitesinde bilgisayara bağlattım, haliyle anlamadılar. Merkeze kendi ustama gittim, tekrar bilgisayara bağlandı, verdiği hata üzerine incelendi, sol far ile panjur arası bir yere denk geliyor, panjurun arkasında elektronik olduğu belli bir parça cırt kelepçe ile tutturulmuş. Ne olduğunu anlamadım. Hata kodunu görünce doğrudan gidip o parçaya baktı usta. Bunu iptal etmişler dedi. Ne olduğunu anlamadım, ustaya 20 yıldır ford götürürüz. Güvenim tam. Pazartesi teslim ederiz dedi. Yağ bakımını da yap dedim. Beyin de hata veriyor, 30-40 civarına mal olma ihtimali yüksek haberin olsun dedi. Bakalım, akıbeti pazartesi öğreneceğiz... @Çağlar Bayur abi var mı aklına gelen bir şey? 4 saat önce tarihinde Murat Sahın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Murat Sahın yazdı: Araç bugün sabah ara sokakta sakin sakin giderken motor arıza uyarısı verdi. İlçedeki sanayi sitesinde bilgisayara bağlattım, haliyle anlamadılar. Merkeze kendi ustama gittim, tekrar bilgisayara bağlandı, verdiği hata üzerine incelendi, sol far ile panjur arası bir yere denk geliyor, panjurun arkasında elektronik olduğu belli bir parça cırt kelepçe ile tutturulmuş. Ne olduğunu anlamadım. Hata kodunu görünce doğrudan gidip o parçaya baktı usta. Bunu iptal etmişler dedi. Ne olduğunu anlamadım, ustaya 20 yıldır ford götürürüz. Güvenim tam. Pazartesi teslim ederiz dedi. Yağ bakımını da yap dedim. Beyin de hata veriyor, 30-40 civarına mal olma ihtimali yüksek haberin olsun dedi. Bakalım, akıbeti pazartesi öğreneceğiz... @Çağlar Bayur abi var mı aklına gelen bir şey? Resim çekseydin çok güzel olurdu. Yorum bağlantısı
Murat Sahın 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Ali Darbaz yazdı: Resim çekseydin çok güzel olurdu. Aklıma gelmedi ki. Gelse çeker sana gönderirdim şunu araştırsana diye Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Murat Sahın yazdı: Araç bugün sabah ara sokakta sakin sakin giderken motor arıza uyarısı verdi. İlçedeki sanayi sitesinde bilgisayara bağlattım, haliyle anlamadılar. Merkeze kendi ustama gittim, tekrar bilgisayara bağlandı, verdiği hata üzerine incelendi, sol far ile panjur arası bir yere denk geliyor, panjurun arkasında elektronik olduğu belli bir parça cırt kelepçe ile tutturulmuş. Ne olduğunu anlamadım. Hata kodunu görünce doğrudan gidip o parçaya baktı usta. Bunu iptal etmişler dedi. Ne olduğunu anlamadım, ustaya 20 yıldır ford götürürüz. Güvenim tam. Pazartesi teslim ederiz dedi. Yağ bakımını da yap dedim. Beyin de hata veriyor, 30-40 civarına mal olma ihtimali yüksek haberin olsun dedi. Bakalım, akıbeti pazartesi öğreneceğiz... @Çağlar Bayur abi var mı aklına gelen bir şey? hata kodu neydi? o bölgede olsa olsa darbe sensörü var, monte edildiği yer ve şekli önemli, iptal edilse lamba yakardı sonradan yanmazdı başka bir şey de olabilir Yorum bağlantısı
Murat Sahın 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Abi işaretli yerde panjurun arkasında radyatörün önünde idi. Hata koduna dikkat etmedim. Belirti olarak araç hata mesajı verdiğinde gaz tepkileri çok hantallaşıyor ve 2000 devri geçmiyordu. Yorum bağlantısı
Murat Sahın 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Ali Darbaz yazdı: Radyatör fan rezistansı olabilir mi? Yok, radyatör ızgarası ayar bilmemnesi dedi usta. Biraz fazla hızlı konuşur, o yüzden çok anlamadım ne dediğini. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 saat önce Paylaş 3 saat önce kelepçe ile tutuurulunca yeri değişebilir lakin 20 cm çapında çevrede gaz tepkisini geciktirecek bir şey aklıma gelmedi. tarifine bakılırsa kızdırma bujisi de olur turbo selenoid valfi de ilk akla gelecek olan Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Hava değişikliğindendir Dün seiyr halindeyken kontağı yanlışlıkla kapatmanla alakalı bir sorun mu oluştu acaba abi? 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Hava değişikliğindendir Dün seiyr halindeyken kontağı yanlışlıkla kapatmanla alakalı bir sorun mu oluştu acaba abi? Kapatmamışsındır, araba çekişten düşünce kapattım sanmışsındır dedi. Bakalım pazartesi öğrencez 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts