Sezgin Yılmaz Dün saat 19:38 Paylaş Dün saat 19:38 Oncelikle hayirlisi omsun beyin vs sakin dalmayin bu arabaya , bu arabanin en nalet seyi elektirik tesisati duzgun bir elektirikci baksin sorun muhtamelen sase yapan kablolardandir gecmis olsun 1 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 8 saat önce Yazar Paylaş 8 saat önce Ali Gök yazdı: Sağ emniyet şeridinde durduğunda motor stop etmişmiydi araba ? Evet Yorum bağlantısı
Murat Sahın 8 saat önce Yazar Paylaş 8 saat önce Bu arada sorunu çözdük ve aracımı teslim aldım. Daha önce aracın ön kısmında bulunan sensörlere ve tesisata yanlış müdahale yapılmış. Ustam Cumartesi hata kodu için beyin ama incelemek lazım, araba kalsın dediğinde niye arabamın 3 gün kalması gerektiğini anlamamıştım. Bugün teslim aldım, baya test ettik, sorun yok. Aracın burnundaki tesisata yapılan hatalı müdahaleleri düzeltip doğru şekilde toparladık, arıza kaydını silip teste çıktık, arıza vermedi tekrar dedi. Dün arayıp araba hazır ama bir gün daha kalsın test edelim uyarsa dedi, 20 yıllık samimiyete istinaden kalsın, kullanın görelim ne olacak dedim. Yoğun şehir içi traifk ve çevre yolu yüksek hız ile akan trafikte test edilmiş, üzerine 120 km de biz çevirdik birlikte. Sorun düzelmiş. 5 bin tlye halloldu. @Çağlar Bayur abi https://www.fordkayseri.com/urun/ford-mondeo-panel-panjur-izgara-havalandirma-ayar-motoru-2014-2018?srsltid=AfmBOorpz7ugMlYkwE1zwcn6eYpthq6QL0FfzEyaEKpcozrO_3vGwskF ne olduğunu anlamadığımız parça bu. Bu radyatöre giren havayı ayarlıyor ama iptal etmişler, motoru sağlıklı çalışmıyor, bunun ucundaki kanatçıklarda yok, 30 bin tutardı bunu çalışır hale getirmek, doğru şekilde iptal ettik tekrardan dedi. Yağ ve filtre bakımını da yaptık. km 240 bin. Bakım kağıdını hemen kaybettim, buradan bakarım artık Yakıt hattı temizleyici yakıta, ayrıca eski yağa temizleyici katılıp sonra yağ değişimi yapıldı. 7 bin tl de bakıma ödedim. Murat Sahın yazdı: Bu arada sorunu çözdük ve aracımı teslim aldım. Daha önce aracın ön kısmında bulunan sensörlere ve tesisata yanlış müdahale yapılmış. Ustam Cumartesi hata kodu için beyin ama incelemek lazım, araba kalsın dediğinde niye arabamın 3 gün kalması gerektiğini anlamamıştım. Bugün teslim aldım, baya test ettik, sorun yok. Aracın burnundaki tesisata yapılan hatalı müdahaleleri düzeltip doğru şekilde toparladık, arıza kaydını silip teste çıktık, arıza vermedi tekrar dedi. Dün arayıp araba hazır ama bir gün daha kalsın test edelim uyarsa dedi, 20 yıllık samimiyete istinaden kalsın, kullanın görelim ne olacak dedim. Yoğun şehir içi traifk ve çevre yolu yüksek hız ile akan trafikte test edilmiş, üzerine 120 km de biz çevirdik birlikte. Sorun düzelmiş. 5 bin tlye halloldu. @Çağlar Bayur abi https://www.fordkayseri.com/urun/ford-mondeo-panel-panjur-izgara-havalandirma-ayar-motoru-2014-2018?srsltid=AfmBOorpz7ugMlYkwE1zwcn6eYpthq6QL0FfzEyaEKpcozrO_3vGwskF ne olduğunu anlamadığımız parça bu. Bu radyatöre giren havayı ayarlıyor ama iptal etmişler, motoru sağlıklı çalışmıyor, bunun ucundaki kanatçıklarda yok, 30 bin tutardı bunu çalışır hale getirmek, doğru şekilde iptal ettik tekrardan dedi. @Ali Darbaz sen bulursun, https://www.fordkayseri.com/urun/ford-mondeo-panel-panjur-izgara-havalandirma-ayar-motoru-2014-2018?srsltid=AfmBOorpz7ugMlYkwE1zwcn6eYpthq6QL0FfzEyaEKpcozrO_3vGwskF bu gerçekten ne işe yarıyor ki? Trend paket 2012 mondeoda radyatör hava giriş ayarı olacağına ikna olmadım ben Murat Sahın yazdı: Yağ ve filtre bakımını da yaptık. km 240 bin. Bakım kağıdını hemen kaybettim, buradan bakarım artık Yakıt hattı temizleyici yakıta, ayrıca eski yağa temizleyici katılıp sonra yağ değişimi yapıldı. 7 bin tl de bakıma ödedim. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Senin arabanın ön panjurunda açılır kapanır kanatçıklar mı var Yorum bağlantısı
Sezgin Yılmaz 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Ali Darbaz yazdı: Senin arabanın ön panjurunda açılır kapanır kanatçıklar mı var 163 luklerde var abi , calismamasi ve hata verdiginde baya ugrastiriyor Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Murat Sahın yazdı: bunun ucundaki kanatçıklarda yok, 30 bin tutardı bunu çalışır hale getirmek, doğru şekilde iptal ettik tekrardan dedi. iptal et gitsin, dpf ten sonra ikinici sırada gereksiz bir şey. Yorum bağlantısı
Ali Gök 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Geçmiş olsun Bir kaç gün yinede temkinli kullanın 👍 Yorum bağlantısı
Recommended Posts