Mehmet Yeter Cumartesi 11:19 Paylaş Cumartesi 11:19 Murat Sahın yazdı: 2022 Petlas O zaten 2023te ömrünü tamamlamıştır. 3 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Cumartesi 11:39 Paylaş Cumartesi 11:39 Murat Sahın yazdı: 2022 Petlas Bendeki 2024 leri çöpe atınca epey ses azaldı 2 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Murat Sahın yazdı: lastiklerden . Hele ki petlassa Yorum bağlantısı
Murat Sahın 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Alptuğ Özcan yazdı: . Hele ki petlassa Değiştirecem de biraz vakti var. Almışken de conti falan alayım diyorum oda bütçe ayarlaması gerektiriyor. Bu ay ödeme çoktu Bir takim conti ısmarlasana Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Murat Sahın yazdı: Değiştirecem de biraz vakti var. Almışken de conti falan alayım diyorum oda bütçe ayarlaması gerektiriyor. Bu ay ödeme çoktu Bir takim conti ısmarlasana goodyear indirim var bi bak istersen Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 44 dakika önce Paylaş 44 dakika önce Murat Sahın yazdı: Değiştirecem de biraz vakti var. Almışken de conti falan alayım diyorum oda bütçe ayarlaması gerektiriyor. Bu ay ödeme çoktu Bir takim conti ısmarlasana Conti iyidir conti Ama 4 tanesi beni aşar abi Gerçi bunun sinyali bile aşar beni o ayrı konu Yorum bağlantısı
Murat Sahın 8 dakika önce Yazar Paylaş 8 dakika önce Ali Darbaz yazdı: goodyear indirim var bi bak istersen Sevmiyorum gy. Continental, Michelin falan bakıyorum Yorum bağlantısı
Recommended Posts