Mehmet Yeter 9 Ağustos Paylaş 9 Ağustos Murat Sahın yazdı: 2022 Petlas O zaten 2023te ömrünü tamamlamıştır. 5 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 Ağustos Paylaş 9 Ağustos Murat Sahın yazdı: 2022 Petlas Bendeki 2024 leri çöpe atınca epey ses azaldı 2 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 11 Ağustos Paylaş 11 Ağustos Murat Sahın yazdı: lastiklerden . Hele ki petlassa Yorum bağlantısı
Murat Sahın 11 Ağustos Yazar Paylaş 11 Ağustos Alptuğ Özcan yazdı: . Hele ki petlassa Değiştirecem de biraz vakti var. Almışken de conti falan alayım diyorum oda bütçe ayarlaması gerektiriyor. Bu ay ödeme çoktu Bir takim conti ısmarlasana Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 11 Ağustos Paylaş 11 Ağustos Murat Sahın yazdı: Değiştirecem de biraz vakti var. Almışken de conti falan alayım diyorum oda bütçe ayarlaması gerektiriyor. Bu ay ödeme çoktu Bir takim conti ısmarlasana goodyear indirim var bi bak istersen Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 11 Ağustos Paylaş 11 Ağustos Murat Sahın yazdı: Değiştirecem de biraz vakti var. Almışken de conti falan alayım diyorum oda bütçe ayarlaması gerektiriyor. Bu ay ödeme çoktu Bir takim conti ısmarlasana Conti iyidir conti Ama 4 tanesi beni aşar abi Gerçi bunun sinyali bile aşar beni o ayrı konu 2 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 11 Ağustos Yazar Paylaş 11 Ağustos Ali Darbaz yazdı: goodyear indirim var bi bak istersen Sevmiyorum gy. Continental, Michelin falan bakıyorum Yorum bağlantısı
Murat Sahın 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Geçen ay Antalya seyahatim oldu. Biraz geç oldu ama yorumlama vakti geldi. Araç uzun yolda manuel araçtan beklenebilecek kadar konforlu idi. Yol sesini daha çok bekliyordum, focusa göre belirgin şekilde iyi. Koltukları da yeterince rahat ve büyük. Baldır desteği biraz daha iyi olabilirmiş. Antalya dönüşünde yolun kapalı olması ve kaybolmam neticesinde eski bir baraj gölü yanından giden bir yoldan Isparta tarafına indim. Bölünmemiş ve oldukça sakindi. Tabi biraz şımardım. 2022 petlaslar ile bile virajlarda keyifli idi. Demre Antalya arasındaki sahilden giden yolda bir kaç kez arkayı kopartmayı becerdim. Toparlaması kolay, direksiyona net cevaplar veriyor. Önden koparttığımda ise esp müdahalesi ve doğru direksiyon manevrası ile yine burnunu istikamete alıyor. Tabi fazla kayarsa her şekilde yoldan çıkacaktır. Performans olarak çoğu sürücü için yeterli olacak şekilde gidiyor. Rampalarda hızını rahat şekilde muhafaza ediyor. 160'lı hızlara kadar stabil şekilde ivmeleniyor. Yakıt olarak; Ankara-Demre arası cc ile hız sınırlarına uyarak kullandım, 5,8 litre pompa verisi. Dönüşte hem kaybolmamdan mütevellit Antalya ara sokaklarında çok dolanmam hem de geç kalmamdan mütevellit yol boyunca fırsat buldukça gaza yüklenmemden ötürü 7 litrenin üzerinde tükettik. Ama döndüğümde ortalama hızım 108 km civarı idi Aydınlatmamız zayıf. Çözümü için @Çağlar Bayurabimden tavsiye rica edeyim. Hava soğukken cc tuşları çalışmıyor, bu konuyu da @Servet Aydın abime sorayım. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Alptuğ Özcan yazdı: Conti iyidir conti Ama 4 tanesi beni aşar abi Gerçi bunun sinyali bile aşar beni o ayrı konu aa benim araba? 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 54 dakika önce Paylaş 54 dakika önce Murat Sahın yazdı: Aydınlatmamız zayıf. Çözümü için @Çağlar Bayurabimden tavsiye rica edeyim. Hava soğukken cc tuşları çalışmıyor, bu konuyu da @Servet Aydın abime sorayım. Niye onlar Bizim fikrimiz yok mu Bu arabada muhtemelen Visteon mercek var. Kararmıştır içleri. Mercek operasyonu şart. CC tuşları direksiyonda ise muhtemelen zemberek sorunu olabilir. Kayinbirader Tiguan in zembereğini parçalayıp lehimle kopan flex kısımları toparlamıştı. Yorum bağlantısı
Murat Sahın 30 dakika önce Yazar Paylaş 30 dakika önce Metin Akbal yazdı: Niye onlar Bizim fikrimiz yok mu Bu arabada muhtemelen Visteon mercek var. Kararmıştır içleri. Mercek operasyonu şart. CC tuşları direksiyonda ise muhtemelen zemberek sorunu olabilir. Kayinbirader Tiguan in zembereğini parçalayıp lehimle kopan flex kısımları toparlamıştı. Estağfurullah, hiç öyle bir amacım yok İki beyefendi davet edilmez iseler lütfetmiyorlar da Mercek yok, standart far. Eski tip ampul. CC tuşları direksiyonda, araç biraz ısınınca normal çalışıyor. Mesela teyp ve yol bilgisayarı tuşları da direksiyonda, onlar çalışıyor normal şekilde. Anlamadım ben bunu. Yorum bağlantısı
Recommended Posts