Murat Sahın 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Selamlar, Fotoğraflar görülecek kablo demetinin bagaja geçiş yerinden su alıyoruz. Ne yapılabilir fikri olan var mı? İçinden kablo geçen kauçuk malzemenin sac kısma bağlandığı yerden sızıyor su. Bu arada o bölümü söküp temizledim kauçuk parçaya silikon sprey sıkıp güzelce oturttum ama sonuç değişmedi. Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Murat Sahın yazdı: Selamlar, Fotoğraflar görülecek kablo demetinin bagaja geçiş yerinden su alıyoruz. Ne yapılabilir fikri olan var mı? İçinden kablo geçen kauçuk malzemenin sac kısma bağlandığı yerden sızıyor su. Bu arada o bölümü söküp temizledim kauçuk parçaya silikon sprey sıkıp güzelce oturttum ama sonuç değişmedi. Aynı sorunu ben de yaşadım Mk4 Mondeo'da lastiğin etrafını güzelce temizleyip şeffaf küçük tüp silikonlardan güzelce uygulamıştım, sorun kalmamıştı.O kablo demeti de başa bela bu arada, sorun yaşama ihtimaliniz yüksek bir kısım.Ben tam tatile gitmeden 2 gün önce bagaj açılmaz olmuştu,usta koltukları yatırıp bagaj kapağının iç döşemesini söküp kilidi öyle boşa çıkarıp açabilmişti, sonra da kopuk kabloyu lehim yapmıştı, kablo lehim yapan elektrikçi bulmak büyük nimet şu zamanda. Yorum bağlantısı
Murat Sahın 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Emrah Korkmazz yazdı: Aynı sorunu ben de yaşadım Mk4 Mondeo'da lastiğin etrafını güzelce temizleyip şeffaf küçük tüp silikonlardan güzelce uygulamıştım, sorun kalmamıştı.O kablo demeti de başa bela bu arada, sorun yaşama ihtimaliniz yüksek bir kısım.Ben tam tatile gitmeden 2 gün önce bagaj açılmaz olmuştu,usta koltukları yatırıp bagaj kapağının iç döşemesini söküp kilidi öyle boşa çıkarıp açabilmişti, sonra da kopuk kabloyu lehim yapmıştı, kablo lehim yapan elektrikçi bulmak büyük nimet şu zamanda. Teşekkürler, çoktan arıza yaptı oradan. Focuslarda da aynı dert olduğu için alışkınım. Gidip yaptırdım. Su almaya başladı bu seferde Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Murat Sahın yazdı: Selamlar, Fotoğraflar görülecek kablo demetinin bagaja geçiş yerinden su alıyoruz. Ne yapılabilir fikri olan var mı? İçinden kablo geçen kauçuk malzemenin sac kısma bağlandığı yerden sızıyor su. Bu arada o bölümü söküp temizledim kauçuk parçaya silikon sprey sıkıp güzelce oturttum ama sonuç değişmedi. Daysoooooonn yarın gel halledelim yarım tüp duruyor daha Murat Sahın yazdı: Egeada kullandım çok kaliteliydi. Fason ve o kadar kaliteli olacağını sanmam. Ama yeni aldığım nasıl çıkar bilinmez Taktım bugün. Şöför tarafındaki silecek inerken yolcunun önüne su atıyor 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Taktım bugün. Şöför tarafındaki silecek inerken yolcunun önüne su atıyor Gidip çakmasını mı aldın? Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 56 dakika önce Paylaş 56 dakika önce Murat Sahın yazdı: Gidip çakmasını mı aldın? Gimsadan aldım Yorum bağlantısı
Recommended Posts